Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Άρης - Καλλονή (Preview)

Στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος , ο Άρης αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη Καλλονή στο Κλεάνθης Βικελίδης με στόχο την νίκη. Για να γίνει βέβαια αυτό ο Άρης θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος από ότι στην πρεμιέρα.





Άρης

Με αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα στην Ριζούπολη θα εμφανιστεί ο Άρης. Συγκεκριμένα ο Καραγκούνης θα πάρει την θέση του Ηρακλή στα δεξιά της άμυνας ,ο Σταυρόπουλος θα αγωνιστεί στα εξτρέμ στην θέση του ανέτοιμου Ιμπέχ και στα αμυντικά χαφ θα αγωνιστεί κάποιος εκ των Ελσνέρ ή Οικονομόπουλο.

** Όσον αφορά τον καταρτισμό της 11αδας , θα συμφωνούσα με το χθεσινό  άρθρο του Nick , αλλά φαίνεται ότι ο Χατζηνικολάου προτιμάει τον Μανιά στην κορυφή από τον Αγγελούδη. Ο Ψυχογιός είναι εκτός αποστολής γιατί είναι τραυματίας...

Την αποστολή συμπληρώνουν οι : Ιμπέχ ,Αγγελούδης ,Ηρακλής ,  Καρασαλίδης , Κοτσαρίδης , Μπουζάνης ,Οικονομόπουλος , Σουνάς , Τριανταφυλλάκος.

Προσοχή : Ο Καραγκούνης έχει σήμερα την ευκαιρία να αγωνιστεί ως βασικός , ο Χατζηνικολάου πιστεύει στις ικανότητες του και εμείς ελπίζουμε να βοηθήσει και στον δημιουργικό τομέα.


                                                                                                  Καλλονή

Λογικά η Καλλονή θα παρατάξει το ίδιο σχήμα με τον προηγούμενο αγώνα της κόντρα στον Ολυμπιακό. Όσοι την παρακολούθησαν θα είδαν ότι παρουσιάστηκε άριστα οργανωμένη αμυντικά και χρειάστηκε μια στημένη φάση για να σκοράρει ο Ολυμπιακός και να πάρει την νίκη. Μεσοεπιθετικά βασίζεται σε αντεπιθέσεις με τους Λεοζίνιο και Μανούσο.

**Εκτός αποστολή ο τραυματίας Περόνε. Ο πρώην παίκτης  μας Γιόναν Γκαρσία θα αγωνιστεί στα αριστερά της επιθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι : Χογκ ,  Γάλας , Ντάμπος , Λαμπρόπουλος , Γιουκαρής , Γκάσιτς , Σιλιγαρδάκης.

Προσοχή : Ο Λεοζίνιο θα είναι η αρχή και το τέλος κάθε επιθετικής προσπάθειας. Παίκτης γρήγορος και με καλή τεχνική. Θα πρέπει να τον μαρκάρουμε προσεκτικά και να μην του δώσουμε χώρους.


***Μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό με τις προβλέψεις εδώ.

3 σχόλια:

Skolix είπε... 25 Αυγούστου 2013 στις 4:15 μ.μ.

Δυσκολο το σημερινο ματς, θελει πολλη υπομονη.

Και κατι που παρατηρησα: πολλα λογια, πολλες δηλωσεις για νικη κ τριποντο κ βελτιωση. Μου θυμιζει τα περσινα οπου καθε βδομαδα ταζανε νικες και παιρναμε τα τρια. Καλυτερα να κλεισουν το στομα τους και να κοιταξουν να παιξουν οργανωμενα και με παθος. Απο λογια χορτασαμε.

Giorgos T. είπε... 25 Αυγούστου 2013 στις 4:26 μ.μ.

καποια πραγματα ποτε δν αλλαζουν... ελπιζω να μετουσιωσουν τα λογια τους σε νικη σημερα

Ανώνυμος είπε... 25 Αυγούστου 2013 στις 6:28 μ.μ.

Αισιοδοξια αδερφια.Παμε για τη νικη.Αριστέα