Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Η πορεία του ΆΡΗ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος 2012-2013



Καλησπέρα σε όλους. Επιτέλους τελείωσε αυτή η ρημάδα η χρονιά και μπορούμε πλέον να κοιτάζουμε το μέλλον.

Με τα πολλά η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας κατάφερε να πετύχει τον στόχο της φετινής σεζόν, που δεν ήταν άλλος από τη σωτηρία της.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε συνοπτικά έναν έναν τους αγώνες του δεύτερο γύρου. Θυμίζω είχαμε κάνει και ένα παρόμοιο για τον πρώτο, που μπορείτε να το δείτε εδώ.






Κάνοντας κλικ πάνω στο σκορ κάθε αγώνα μεταφέρεστε στο εκάστοτε άρθρο του arisgod.


ΆΡΗΣ - Πανιώνιος 2-1: Μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που ήταν πολύ καλή μέχρι τότε. Νίκη ουσίας.

Όφη - ΆΡΗΣ 2-0: Κακή εμφάνιση, ωστόσο δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι και τα δύο γκολ του Όφη ήταν οφσάιντ.

ΆΡΗΣ - Άεκ 1-1: Από τα πλέον πολυσυζητημένα ματς. Ο ΆΡΗΣ προηγήθηκε με τον Αγκάνθο λίγο μετά το 80', ο οποίος αμέσως αποβλήθηκε (;;;!!!) επειδή σήκωσε τη φανέλα του για να δείξει ένα φανελάκι αφιερωμένο στον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα, και στο 96' η Άεκ ισοφάρισε με οφσάιντ που δε θα το έδινε ούτε ο Δημητρέλος.

Κέρκυρα - ΆΡΗΣ 2-2: Καλή εμφάνιση από την ομάδα, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία περίεργα μεταμορφωμένη Κέρκυρα.

ΆΡΗΣ - Πάοκ 2-2: Οι παίκτες μας έδειξαν τεράστιο πάθος απέναντι στον συμπολίτη, και κατάφεραν να πάρουν το Χ απέναντι σε πολύ ποιοτικότερους παίκτες.

Πλατανιάς - ΆΡΗΣ 2-0: Από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν. Κανένας δε θέλει να θυμάται. Θα ήταν από τα ματς που θα μας έριχναν.

ΆΡΗΣ - Πάο 1-0: Μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν τραγικό Παναθηναϊκό, με τον ΆΡΗ να κυριαρχεί και να σκοράρει στο τέλος.

Οσφπ - ΆΡΗΣ 2-1: Μία ήττα που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο εύρος αν δεν ήταν άτυχος και άστοχος ο Ολυμπιακός, για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

Βέροια - ΆΡΗΣ 3-1: Το χειροτερότερο ματς της σεζόν, μαζί με την 4άρα στην Κομοτηνή. Δε θέλω ούτε να το θυμάμαι. Να προηγείσαι, και όχι μόνο να το ανατρέπουν εις βάρος σου, αλλά να χάνεις και την ισοβαθμία!

ΆΡΗΣ- Λεβαδειακός 4-0: Μία ευρεία, χαλαρή και εντυπωσιακή νίκη στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο. Η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν με διαφορά.

Πας Γιάννενα - ΆΡΗΣ 2-0: Με μισή ομάδα πήγαμε στα Γιάννενα, ωστόσο σταθήκαμε σε καλό επίπεδο και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έστω τον βαθμό αν δεν είχαμε 3 δοκάρια.

ΆΡΗΣ - Πανθρακικός 0-0: Σε ένα οριακό ματς ο ΆΡΗΣ ήταν νωχελικός, φλύαρος και μάλιστα πολλές φορές κινδύνεψει ακόμα και να χάσει. Κακή εμφάνιση.

Ατρόμητος - ΆΡΗΣ 0-1: Παλικαρίσια νίκη, με 10 παίκτες λόγω της γελοίας αποβολής του Αγκάνθο στο 19'. Κανείς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τα δάκρυα των παικτών μας σε εκείνο το ματς.

ΆΡΗΣ - Αστέρας Τρίπολης 5-1: Ο Αστέρας ήρθε με τα δεύτερα εδώ, και ο ΆΡΗΣ μετέτρεψε ένα ματς επιβίωσης σε έναν υγιεινό περίπατο με διαστημικό Τάτο. Μαζί με τη νίκη στο Περιστέρι είναι τα δύο ματς που έσωσαν τον ΆΡΗ.

Ξάνθη - ΆΡΗΣ 0-0: Δε χρειάζεται να πω πολλά γι' αυτό το ματς. Αυτή η ισοπαλία, σε συνδυασμό με τις ήττες Άεκ-Όφη, μας έδωσε την παραμονή.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 2:41 μ.μ.

Νίκο στο Άρης-Άεκ ο Κάκος αδίκησε και τις δύο ομάδες το ίδιο....Η κάρτα στον Αγκάνθο (δείχνει μεν για τι άνθρωπο μιλάμε) αλλα με βαση τον κανονισμο ηταν σωστη..και δεν μπροεις να τους πεις τπτ αkoma kai αν διαφωνουμε ολοι..

Θεωρώ το ματς στην Βέροια εάν δινόταν εκείνη καθαρή κόκκινη στον Γεωργέα(νομίζω) θα ήταν άλλο παιχνίδι μετά ..αλλά και πάλι κάναμε τραγικότατα λάθη..

ΥΓ. Αν και ήταν καθαρά πρόβλεψη και τπτ περισσότερο το χα πει ότι ο Σκόρδας για να έχει συμφωνήσει με τους οργανωμένους κάτι έχει υποσχεθεί και τελικά έπεσα μέσα....

Μαράουντερ-3

Skolix είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 2:58 μ.μ.

Συμφωνώ με Marauder για το Άρης - Αεκ, μας ευνόησε στη φάση Πουλίδο - Τσούπρου. Βέβαια, το offside σημαίνει γκολ και όχι αριθμητικό πλεονέκτημα, που πολλές φορές δε λέει και τίποτα.

Και στα Γιάννενα, στο 1-0 έγινε πέναλτι στον Γιαννιώτα.

Nick, καλά τα λες για τους αγώνες, αλλά μάλλον δε το θυμάσαι καλά το Κέρκυρα - Άρης. Ήμασταν τραγικοί, ενώ η Κέρκυρα έκανε καμιά 20αριά τελικές. Χάλια ήταν η ομάδα και ο άλλος έβαζε τον Ρένια μέσα.

Ανώνυμος είπε... 23 Απριλίου 2013 στις 4:09 μ.μ.

Στο 1-0 ομως επρεπε να αποβληθει ο Αγκανθο...

Μαραουντερ-3