Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Απλά συμπεράσματα

Ο ΆΡΗΣ, έδωσε μια σειρά φιλικών αγώνων, η οποία σειρά, μόνο συμπεράσματα μπορούσε να αφήσει. Συμπεράσματα, από τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε στο μέλλον, εφόσον τα αξιολογήοσυμε, με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Εύλογα, κάποιος θα αναρωτηθεί ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος. . . Αυτό, θα εξαρτηθεί από τις αδυναμίες της ομάδας.

Το ότι, εδώ και τρία φιλικά παιχνίδια, ο ΆΡΗΣ, δέχεται γκόλ, από στημένη φάση, λέει κάτι. Το ότι, ο ΆΡΗΣ, κάνει αρκετές φάσεις, μα δεν σκοράρει και αυτό λέει κάτι.

 Ασφαλώς και τα συμπεράσματα, θα τα εξάγει, προτίστως, ο προπονητής μας. Εμείς, εδώ, όπως τόσο καιρό που "εμφανίστηκε", τούτο το μπλοκ, εκφράζουμε την άποψη μας.

Όπως, όλοι, καταλαβαίνουμε, ο ΆΡΗΣ, αυτή την περίοδο, παρουσιάζει μια διαφορετική ομάδα, ένα διαφορετικό στύλ, από ότι, παρουσίαζε τα προηγούμενα έτη.

 Ένα στυλ, το οποίο, βασίζεται σε παίχτες, οι οποίοι γνωρίζουν το Ελληνικό πρωτάθλημα και ταυτόχρονα σε παίχτες, οι οποίοι προέρχονται από τα "σπλάχνα" του συλλόγου. Δηλαδή, αυτό που ζητούσαμε και λέγαμε τόσο καιρό.

Επίσης, διαθέτουμε, έναν προπονητή, ο οποίος είναι γνώστης του Ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως, είπαμε, εδώ και μερικούς μήνες, ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ξεκινά.

Τα γρήγορα και βιαστικά συμπεράσματα, ποτέ δεν βοήθησαν. Ο ΆΡΗΣ, είναι μια ομάδα, ένας σύλλογος, που διαθέτει πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος κόσμος, αναμένεται να είναι δίπλα στην ομάδα.

Το ότι, η ομάδα, χρειάζεται έναν επιθετικό περιοχής και έναν κεντρικο αμυντικό με εμπειρία, είναι κάτι το οποίο διακρίνουν όλοι.

Το ότι, δεν υπάρχουν λεφτά, είναι ακόμη πιο γνωστό. Το να κάνουμε ΥΠΟΜΟΝΗ, μέχρι να βρεθεί μια ευκαιρία για να ενισχυθούμε, σε αυτές τις θέσεις είναι ακόμη ένα στοιχείο.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος, καλό είναι να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και η ομάδα με την σειρά της, να καλύπτει τα κενά της, εφόσον τα βλέπει και τα βλεπουν, ΌΛΟΙ.

Τα νεαρά παιδιά, τα στηρίζουμε. Όταν, το προτείναμε αυτό, ήμασταν βέβαιοι και υπολογίσαμε και τα θετικά και τα αρνητικά.

Το κατάμεστο Χαριλάου, θα αποτελέσει την ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΗΣ, των παιχτών μας, για τις εντός έδρας ΝΙΚΕΣ. . . Γιατί, στο Βικελίδης, ο ΆΡΗΣ, δεν Π Ρ Ε Π Ε Ι , ΝΑ Χ Α Ν Ε Ι . . . Ή  Ν Α  Φ Ε Ρ Ν Ε Ι   Ι Σ Ο Π Α Λ Ι Α . Μ Ο Ν Ο  Ν Ι Κ Ε Σ ! ! !

Κάποιοι οπαδοί ιταλικής ομάδας, που θυμίζουν χρώματα ομάδας, από ελληνικη ασπρόμαυρη ταινία, νόμισαν ότι είναι μάγκες. Η μαγκιά τους, όμως φαίνεται στο χορτάρι. Εκεί που τόσα χρόνια, βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Και εκεί θα συνεχίσουν, να βρίσκονται. Γιατί, εκεί, τους αξίζει να βρίσκονται. . .

Είπαμε, εδώ και μήνες, ότι, στην Ελλάδα, Μ Ε Γ Α Λ Η  Ο Μ Α Δ Α, ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΜΈΝΕΙ εκτός Ευρώπης, με τοΣΠΑΘΙ ΤΗΣ. Τα υπόλοιπα, ας τα βρουν, οι υποτιθέμενοι υπεύθυνοι. Αν υπάρχουν, σε τούτη την χώρα.

Αναμένω, επανεμφάνιση του Λόντσαρ, τόσο στα άρθρα του Blog, οσο και στο chat.... Οι όποιες παρεξηγήσεις (δεν ξέρω και γω, τι έγινε), είναι ανθρώπινες και πάνω από όλα, είναι η επικοινωνία μας και η ανταλλαγη απόψεων.

Σκεφτείται και γράψτε ότι, θέλετε, άλλα πάνω από όλα, ξέρετε μέσα σας, ότι ο ΆΡΗΣ, είναι ψηλά στην καρδιά μας.

Το ότι, η πλευρά του Μάντζιου κάνει παιχνιδάκια με τους "δίπλα", δεν μας χαλαει καθόλου. Καλύτερα κιολας. Εμείς, να δείτε, παιχνίδια, που κάνουμε. Σιγά, το κελεπούρι . . 

Η ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με τον Σακάτα, δείχνει ταυτόχρονα κάποια στοιχεία. Αυτό, δεν σημαίνει, ότι, δεν κοιτάμε άλλο προς Ιαπωνία μεριά, αλλά δεν βιαζόμαστε και δεν περνάμε μια τετοια κίνηση ως κάτι σημαντικό. . .

Περιμένω Π Ω Σ  Κ Α Ι  Π Ω Σ , την στιγμή, που θα βρεθώ Ξ Α Ν Α, στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, το οποίο θα δονείται και θα "κουνιέται", από τα συνθήματα και τον παλμό, των οπαδών μας. Αναμφισβήτητα, ξεχωριστό συναίσθημα και εμπειρία. Ένα από τα πράγματα, που μου δίνει θάρρος, είναι αυτό.

Θα μπορούσα, να γράφω φράσεις, ως το πρωί, αλλά δεν θα είχε σημασία ή νόημα. Σημασία και νόημα έχουν η στήριξη του κόσμου (με όποιο τρόπο, ο καθένας μπορεί), οι ώριμες κινήσεις της διοίκησης και η κατάλληλη δουλεια του προπονητικού team και των παιχτών μας ! ! !


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 12 Αυγούστου 2011 στις 2:39 μ.μ.

Βελτίωση στην άμυνα χρειαζόμαστε.

Sifakis3