Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Η αφλογιστία του αρχηγού κ το τρίμπαλο!

Ανάλυση για το χθεσινό παιχνίδι έκανε ο Jim στο προηγούμενο post, οπότε δεν θα κάνω κ εγώ το ίδιο.

Θα ασχοληθώ με κάποια άλλα πραγματάκια...

Με την αφλογιστία του Κόκε για 196 μέρες, την επιβλητική εμφάνιση του Βανγκέλι, τον ανανεωμένο Τόχα, το όχι κ τόσο εντυπωσιακό choreo αλλά κ με την αρμάδα του Χιμένεθ που εισέπραξε χθες ένα μεγαλοπρεπέστατο τρίμπαλο.


Τι θα γίνει ρε Κόκε;
Δεν γίνεται να χάνει αυτή την ευκαιρία ο παίχτης που έχει βάλει αυτό:


Μπορεί να κάνει 1000 δουλειές μέσα στο γήπεδο δεν κάνει όμως το πιο σημαντικό: να σκοράρει. Πραγματικά απογοητεύτηκα πολύ χθες όταν είδα τη φάση. Και από ότι κατάλαβα κ ο ίδιος ο Κόκε "έπεσε" πολύ με την χαμένη ευκαιρία. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά δεν είναι δυνατόν ο βασικός μας επιθετικός να έχει να σκοράρει σχεδόν 200 μέρες κ να χάνει τέτοιες ευκαιρίες...

Βανγκέλι από άλλη διάσταση
Εκπληκτική εμφάνιση από τον Κρίστι. Φοβερή ενέργεια, απίστευτο πάθος, αστείρευτες δυνάμεις. Ήταν σίγουρα ο MVP του Άρη χθες. Φίλε Νέτο αυτά να βλέπεις κ να παίρνεις παράδειγμα... Και πάλι 1000 μπράβο.

Επιτέλους Τόχα
Πολύ καλή εμφάνιση από τον Τόχα χθες. Έκοβε κ έραβε στο χώρο του κέντρου. Έτρεχε συνεχώς σε όλο το 90λεπτο. Δοκίμασε κ το πόδι του 2 φορές με το δεύτερο σουτ να είναι πολύ καλό κ παραλίγο να σκοράρει. Καμία σχέση με τον παίχτη που βλέπαμε τόσο καιρό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι κ να μην ήταν μια αναλαμπή...

Το τρίμπαλο
Πως σας φάνηκαν τα 3 μπαλάκια που έφαγε το αεκάκι; Απότομη προσγείωση ε; Τι έγινε το φοβερό σύστημα με τα 3 χαφ που έπνιξε τα χαφ του Άρη; Το ματ του Χιμένεθ στον Κούπερ; Τα φοβερά τρεξίματα της ομάδας;  Η άμυνα που έτρωγε σίδερα;

Εγώ το είπα κ το ξαναλέω ότι το 0 - 4 της Κυριακής ήταν καθαρά συγκυριακό. Και νομίζω ότι φάνηκε χθες με την αεκ να τρώει 3 από μία μέτρια Άντερλεχτ κ εμείς να κρατάμε το 0 με άψογη αμυντική λειτουργία εναντίον της Λεβερκούζεν.

Όλη η αεκ είναι 2 παίχτες ο Σκόκο κ ο Τζιμπούρ. Όλοι οι άλλοι είναι μέτριοι. Χθες ο Σκόκο περπατούσε μέχρι να τραυματιστεί κ ο Τζιμπούρ μπήκε όταν ήταν ήδη αργά. Για να δούμε τι θα μας πουν όλοι οι ειδικοί που έσπευσαν μετά τη "μαγική εικόνα" του 0 - 4 να μας πούνε όλες τις παπαριές τους... Ήδη διαβάζω ότι για το χθεσινό... έφταιγε ο Σάχα... ας γελάσω...

Choreo
Χωρίς να θέλω να μειώσω τη προσπάθεια των παιδιών του Super 3, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν εντυπωσιάστηκα από το πολυαναμενόμενο choreo. Ίσως φταίνε κ τα μεγάλα λόγια που άκουγα από το ραδιόφωνο, ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα... Γενικά δε μου άρεσαν τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν, ειδικά τα μπλε σημαιάκια δεν ξεχώριζαν καθόλου. Επίσης δεν μου άρεσε που το μεγαλύτερο μέρος του choreo ήταν ένα πανό, θα περίμενα περισσότερα χαρτόνια κ σημαιάκια. Τέλος δε μου άρεσε το σχέδιο πάνω στο πανό, για μένα ήταν πολύ καρτουνίστικο.

Καμία σχέση με την ατμόσφαιρα που έκαναν με τους πυρσούς εναντίον της Μπόκα ή με τα χαρτάκια εναντίον της Αθλέτικο. Αλλά τι να κάνουμε τα απαγόρευσε η Ουέφα.

Όπως κ να'χει για πρώτη προσπάθεια ήταν αρκετά καλή κ είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα είναι πολύ καλύτερα.

Υ.Γ. Καλά οι συμπολίτες έδειξαν την καφρίλα τους κ στην Ισπανία; Τελικά μερικά πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ...

Φωτογραφίες





10 σχόλια:

jim είπε... 22 Οκτωβρίου 2010 στις 1:09 μ.μ.

Γειά σου red...Ο Κόκε έχει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα στο γκόλ...Είναι χρησιμότατος στην ομάδα, ειδικά αν αμύνεται κιόλας, αλλά δεν σκοράρει συχνα...

Κοίτα τώρα...Το πρόβλημα θα ήταν, αν βρισκόταν εκός φάσεων...Βρίσκεται όμως μέσα στις φάσεις και κάνει ευκαιρίες...σε κάθε ματς έχει τουλάχιστον 1 ευκαιρία για γκόλ...

Θα ρθουν και τα γκόλ γι' αυτόν σύντομα...θα σπ΄σει το ρόδι...ειναι απλα ενα ντεφορμάρισμα...

Η χορογραφία ήταν κάτι διαφορετικό στην κερκίδα...Ίσως αν αυτό που έδειχνε το πανό, δειχνόταν με χαρτόνια θα ταν πιο εντυπωσιακό...

Αλλά ήταν το πρώτο εγχείρημα..Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνουν ακόμα πιο όμορφα πράγματα στο μέλλον...

Το δίδυμο Τοχα-Φατί ήταν επιβλητικό στο κέντρο...Στέκομαι εδώ γιατί άκουσε πολλά αυτό το δίδυο την κυριακη και ειδικά ο Τόχα...

Επέμεινα και επιμένω ότι ο Τόχα είναι χρησιμότατο εργαλείο...Στην Στεάουα όταν έφυγε πολλοί πικράθηκαν...Θέλει τον χρόνο του και ματς με ματς θα βελτιώνεται..Το ίδιο και ο Φατί...ματς με ματς ειναι ολοένα και καλύτερος...

Skolix είπε... 22 Οκτωβρίου 2010 στις 1:13 μ.μ.

Τι γκολαρα ειχε πεταξει με το Νιονιο; Πού ειναι αυτος ο Κοκε ρε γμτ; Εχει χασει καθε επαφη με το πλεκτο.

Για το κορεο, ουτε κι εγω τρελαθηκα, γιατι ειχα ακουσει πολλα. Παντως το καρτουνιστικο πανο μου αρεσε πολυ ως σχεδιο.

Skolix είπε... 22 Οκτωβρίου 2010 στις 1:18 μ.μ.

Ειδα το σχολιο του jim και ξαναγραφω. Θα αναφερθω στον Τοχα. Οντως εδειξε βελτιωση και μεγαλυτερο παθος, αλλα παραμενει πολυ σοφτ για κοφτης, χανει πολλες μονομαχιες με το σωμα. Δεκαρι δεν ειναι γιατι δεν εχει εκρηξη, φαντασια και πασα. Νομιζω ειναι ενας μετριος παικτης που ισως μονο με αλλο κοφτη πισω να ξεμπουκωσει. Κατα τα αλλα ειναι χειροτερος απο Πριττα, Ναφτι, Φατι και τον περσινο Φερναντεζ που ιδιου στιλ παικτης ηταν (αχρωμος και ατολμος επιθετικα) αλλα καλυτερος μπαλαδορος (κρατουσε απιστευτα τη μπαλα) και πιο δυνατος στις μονομαχιες.

RedDragon είπε... 22 Οκτωβρίου 2010 στις 1:24 μ.μ.

Skolix, αυτό που λες για Φερνάντεζ - Τόχα με βρίσκεις 100% σύμφωνο. Το ίδιο έλεγα σε μια συζήτηση πρόσφατα.

Ο Τόχα μέχρι στιγμής είναι πολύ χειρότερος από τον Φερναντέζ ο οποίος δεν έχανε τη μπάλα στο κέντρο κ είχε κερδίσει κ πολλές κάρτες αντιπάλων πέρυσι.

Αλλά στο τέλος μας είχε κουράσει με το μη δημιουργικό παιχνίδι του.

Μακάρι να αλλάξει στην πορεία ο Τόχα. Άλλωστε όλοι θέλουν το χρόνο τους...

ΝΑVAS είπε... 22 Οκτωβρίου 2010 στις 6:11 μ.μ.

RED DRAGON ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΕ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ.ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΦΕΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΑ ΘΑ ΓΑ.......... ΟΠΙΣΘΙΑ!!!
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ.
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΝΤΟΠΑΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ.ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ......Α ΡΕ ΣΕΡΧΙΟ...............................!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΕΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΜΑΠΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ.ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ.ΤΟ ΜΠΛΕ ΔΕΝ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Υ.Γ.1 ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ!!!

Υ,Γ.2 ΚΑΛΒΟ ΞΥΠΝΑ...........ΧΘΕΣ!!!!

ΝΑVAS είπε... 22 Οκτωβρίου 2010 στις 6:20 μ.μ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΧΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΣΩ ΤΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΙΒΙΤΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΤΟ ΓΥΡΟ ΣΕ ΜΑΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΜΗΣΕ

ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΠΑΟΛΟ ΚΟΣΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.........ΚΡΕΑΣ!!!!

roulaki είπε... 22 Οκτωβρίου 2010 στις 7:48 μ.μ.

Αχ, τι μας θύμισες τώρα με το βιντεάκι... Ο Κόκε νεαρούλης και αδυνατούλης, σαν να ήταν αιώνες πριν. Πόσα κιλά μπάλα ήξερε ρε γαμώτο; Και ο Πάολο Κόστα... Τι να γίνεται αυτό το παιχτάκι; Συμφωνώ με το παιδί παραπάνω. Να κάνει έναν έρανο η Λέσχη, να δώσουμε όλοι το κατιτίς μας να τον πάμε σε ψυχολόγο, γιατί στο τέλος θα μας στείλει αυτός. Έχει πάθει κόμπλεξ με το γκολ. Φοβάται να σουτάρει. Ε, δεν μπαίνει έτσι η μπάλα στο πλεχτό.

VardARIS είπε... 22 Οκτωβρίου 2010 στις 9:11 μ.μ.

Εεε, να θυμίσω ότι το άπιαστο σουτ από φάουλ μέσα στην Τούμπα από όπου προήλθε το γκολ του Χαβίτο ήταν του Κόκε???

Δε φοβάται πλέον να σουτάρει, ίσα-ίσα θα έλεγα ότι στη φάση του χθεσινού τετ-α-τετ θα μπορούσε να πασάρει αντί να πλασάρει. Το γεγονός ότι είναι αδυνατισμένος αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.
Γενικότερα είναι πολύ βελτιωμένος και θυμίζει τον Κόκε των δύο πρώτων ετών, απλά ακόμη δεν έχει την καλή τελική προσπάθεια.

Μην κάνουμε πάλι τις ίδιες συζητήσεις για τον Κόκε. Τα έχουμε πει χίλιες φορές, όταν δεν παίζει ο Κόκε τότε φαίνεται η απουσία του και ψαχνόμαστε να βρούμε για ποιον λόγο δεν έφθασε ομαλά η μπάλα στον φουνταριστό, χωρίς γιόμα. Και ο Χιγκουαίν χάνει τα άχαστα (και τρώει κράξιμο από την κερκίδα) και βάζει άλλα πιο δύσκολα. Έτσι πιστεύω ότι θα μας αποζημιώσει και θα σας αποστομώσει την Κυριακή με τον γαύρο...

Αρχηγάρα Σέρχιο, για πάντα στη Θεσσαλονίκη...

Ο_ΒΕΤΑΤΖΙS είπε... 22 Οκτωβρίου 2010 στις 11:55 μ.μ.

1) Διαφωνώ ότι η φάση με το πανώ δεν είναι καλή.
Είναι συμβολική. Το κάστρο και γύρω γύρω οι
φύλακες - φίλαθλοι (με μπλε και κίτρινα)
Πανώ είναι δεν είναι η Μονα Λίζα να περιμένουμε Τέχνη
2) Ο Τόχα δε μου άρεσε αν εξαιρέσψ τα 2 σουτ.
όλο έσπαγε τη μπαλα αριστερα και ήταν κουραστικός.
Και σιγά και τη δημιουργία που έκανε και τις πάσες σε Κόκε Ρουις.
3) Φατί ανεβασμένος.

Ανώνυμος είπε... 23 Οκτωβρίου 2010 στις 1:43 π.μ.

Ειμαστε μια ομαδα που με το ζορι κανουμε 2 ευκαιριες ανα αγωνα,επομενως δεν εχουμε την πολυτελεια ο ενας μας επιθετικος να ειναι τοσο ασφαιρος.
Τα τελευταια 3 χρονια,αν εξαιρεσεις καποια ματς του περσινου κυπελλου,σκοραρει με μεγαλη δυσκολια,κ δεν μπορουμε ακομα να μιλαμε για γκινια που καποια στιγμη θα σπασει!
Δεν παραγνωριζω ουτε τις ασιστ του,ουτε οτι ειναι αναντικαταστατος ολα αυτα τα χρονια που ειναι στην ομαδα,οποιος κ αν ηταν προπονητης,αλλα προσωπικα ΑΠΑΙΤΩ απο εναν παιχτη της κλασης του κ των χρηματων που εισπραττει, να κανει τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες τελειωμα κ ας παει αουτ η ας το πιασει ο τερματοφυλακας.
Θυμιζω τα τελειωματα του στον αγωνα με την Ατλετικο, οπου εκει εχασε μεγαλυτερες ευκαιριες, αλλα κανεις δεν του ειπε τπτ(σ αυτο σιγουρα συνετελεσε κ η γκολαρα του Χαβιτο!)γιατι εκανε αυτο που επρεπε κ δεν του κατσε,σε αντιθεση με προχθες που ετσι οπως σουταρε δεν υπηρχε περιπτωση να βαλει γκολ.
Avenger 3