Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ανανεώσεις στα συμβόλαια των Δεληζήση - Κουέστα 28/02/2019

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΆΡΗΣ ξεκίνησε συζητήσεις με τους Δεληζήση και Κουέστα για την ανανέωση/επέκταση των συμβολαίων τους για άλλα 2 χρόνια. Μία κίνηση που μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού και οι δύο έχουν αποδειχθεί υπερ-πολύτιμοι για τον φετινό Άρη. 

Ειδικά για τον Δεληζήση είναι και μια δικαίωση της προσπάθειας που έχει καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Το παλικάρι αυτό άξιζε να πάρει μια ευκαιρία ώστε να δείξει αν μπορεί να αγωνιστεί στην 1η κατηγορία, και τελικά στα 30 του απέδειξε πως όχι μόνον μπορεί, αλλά πλέον είναι και αναντικατάστατο μέλος μιας ομάδας που είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες του πρωταθλήματος.
                                          

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να κλείσει την καριέρα του στον Άρη. Ο ίδιος ο ατζέντης του Δεληζήση δήλωσε πως έχει δεθεί με την ομάδα, κάτι που όλοι έχουμε καταλάβει. Πραγματικός αρχηγός μέσα στο γήπεδο, διακρίνεται πάντα για το πάθος του, πράγμα που το εκτιμάει η κερκίδα και τον επιβραβεύει με το ανάλογο χειροκρότημα.

Όσο για τον Κουέστα, προσωπικά όταν άκουσα το καλοκαίρι πως θα φέρουμε Ισπανό τερματοφύλακα, το μυαλό μου πήγε σε τερματοφύλακες τύπου Χουάνμα, Πιοβεζάν ή Πέσκοβιτς. Αναρωτήθηκα αν ο συγκεκριμένος θα προστεθεί στη λίστα με τα παλτά που ήρθαν για να αγωνιστούν ως βασικοί, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως δεν άξιζαν ούτε για ομάδες της ΕΠΣΜ.

Τελικά ο Κουέστα απέδειξε πως πρόκειται για έναν πολύ ικανό τερματοφύλακα, με φοβερά σωματικά προσόντα, σε καλή ηλικία, που αν μπορούσε να βελτιώσει λίγο τα ρεφλέξ ή και τις εξόδους του, τότε θα μιλούσαμε για έναν παίκτη που θα είχε προοπτική για να πουληθεί σε ομάδες της Premier ή της Primera. Το συμβόλαιό του κανονικά έληγε τον επόμενο χρόνο (2020) αλλά πλέον αναπροσαρμόστηκε και ανανεώθηκε για άλλον έναν (επομένως λήγει το 2021).

Τις επόμενες ημέρες ή και αύριο μπορεί να έχουμε και την ανανέωση του συμβολαίου άλλου ενός ποδοσφαιριστή που το αξίζει και με το παραπάνω, του Δημήτρη Διαμαντόπουλου. Αναμένουμε τα ευχάριστα...




0 σχόλια: