Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 0-3 (Δευτ 11/02/2019)

Μεγάλο διπλό μέσα στην Τρίπολη με 0-3 από το ημίχρονο. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ημιχρόνου είχε να έρθει 41 χρόνια σε παιχνίδι του Άρη (ένα παιχνίδι Ηρακλής - Άρης 0-3 στο ημίχρονο). Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν ο Άρης ήταν τόσο καλός ή οι συνθήκες του αγώνα βοήθησαν ώστε να έρθει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Εμείς απλά θα παραθέσουμε μερικά δεδομένα που πιστεύουμε πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο:

  1. Απουσίες του Αστέρα σε σημαντικές θέσεις: έπαιξε με κεντρικό αμυντικό τον Βαλεντίνο Βλάχο, με τον Κυριακόπουλο ως αμυντικό χαφ (που δεν είναι η θέση του) και χωρίς τους Μουνάφο και Ινγλκέσιας. 
  2. Ο Παντελίδης γνώριζε πολύ καλά το παιχνίδι των αντιπάλων. Ακούστηκε να φωνάζει στους παίκτες μας το πότε οι αντίπαλοι θα προωθηθούν, ποιοι έχουν καλό σουτ κλπ λεπτομέρειες που μάλλον έκαναν τη διαφορά. 
  3. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που σε γενικές γραμμές δεν παίζει με σκοπιμότητα. Μας έδωσε χώρους και το πλήρωσε. Ήταν η 1η φορά που προσωπικά είδα τον Άρη να βγάζει φαρμακερές αντεπιθέσεις, να μην έχει ο ίδιος την κατοχή αλλά με το που κέρδιζε την μπάλα οι μέσοι του προσπαθούσαν να βρουν τους γρήγορους Ντιγκινί-Τόνσο-Γκαρσία-Λάρσον. 
  4. Πολύ καλή ψυχολογία των παικτών μας. Είναι βέβαιο πως έχουν λυθεί τα πόδια τους, δεν υπάρχει η πίεση που υπήρχε πριν 1 μήνα και πλέον ακούνε μόνο επευφημίες και όχι μπινελίκια... 
  5. Ανεβασμένοι κομβικοί παίκτες για το παιχνίδι του Άρη: βλέπουμε τον παλιό καλό Γκαρσία, πολύ ανεβασμένους τους Σιώπη-Μπάσα αλλά και τις νέες μεταγραφές που δίνουν βάθος στον πάγκο. 
  6. Ημίπαλτο Παντελίδη:

Κάπως έτσι λοιπόν ήρθε το 0-3 μέσα στον Αστέρα και πλέον αυτό που όλοι θέλουμε είναι η ομάδα να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις (ή να κάνει ακόμη καλύτερες) και να κερδίσουμε με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο αυτό το σιχαμένο σωματείο που λέγεται: Νιόνιος - γατούληδες. 

Να γίνει λοιπόν το 4/4 ώστε η ομάδα να πάει με άλλον αέρα στα ντέρμπι. Μέχρι τότε θα έχουν δέσει και καλύτερα οι μεταγραφές, ενώ και η φυσική κατάσταση των παικτών θα είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα. 

Υ.Γ. 1 Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που πήγες καθημερινή σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι. Ανάλογη στήριξη περιμένουμε και στο παιχνίδι με τους γατούληδες που θα έρθουν για να πάρουν αποτέλεσμα (Χ), αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για αυτούς. Φωνή και στήριξη ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε και πάλι όλοι μαζί με πρώτο και καλύτερο τον αρχηγό Δεληζήση να δίνει το σύνθημα για χέρια...
Υ.Γ. 2 Παντελίδη εκείνο το προηγούμενο μπουφάν πρέπει να το κάψεις... Να φύγει εντελώς η γκαντεμιά!

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 12 Φεβρουαρίου 2019 στις 5:27 μ.μ.

μεταμορφώθηκε ο αρης. ενα δυσκολο παιχνιδι το καναμε να φαινεται περίπατος.

VardARIS είπε... 12 Φεβρουαρίου 2019 στις 10:59 μ.μ.

Έτσι Γιώργο, νομίζω πως ούτε ο πιο αισιόδοξος Αρειανός δε θα περίμενε αυτό το 0-3 στο ημίχρονο...