Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Μπασκετμπολίστας ή Βολεϊμπολίστας;

Όσοι θα παρακολούθησαν το χθεσινό παιχνίδι του συμπολίτη θα γέλασαν με τις διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή. Στο τέλος οι συμπολίτες βέβαια υποστηρίζουν πως: "μας αδικεύσανε. Δεν υπάρχει 2η κίτρινη κάρτα αφού...". Όσο για τη χερούκλα του Βιερίνια; Ήταν ακούσιο, μας είπαν...

Πάντως προσωπικά είδα ολόκληρο το παιχνίδι τους, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τρέχω στα φαρμακεία για κολλήρια...

Και κάτι ακόμη, εξωαγωνιστικό:
Μέχρι πότε θα την γλυτώνουν οι δίπλα; Πώς έγινε και κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα της Λαμίας; (Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, άκουγαν τον οπαδό της εθνικής να παίζει την βρωμοτρομπέτα του, και ακουγόταν μερικοί να τραγουδούν κάτι συνθήματα της π...). 

Προς το τέλος του αγώνα, όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα θα παρατήρησαν πως έπεσε μια κροτίδα εντός γηπέδου εκεί που βρισκόταν οι οπαδοί της Λαμίας. Μου έκανε πραγματικά εντύπωση, γιατί σε γενικές γραμμές το παχνίδι ήταν ήρεμο. 

Εκ των υστέρων βέβαια μάθαμε πως αυτή η κροτίδα ήρθε από έξω! Τελικά την κροτίδα την πέταξαν οπαδοι του συμπολίτη που δεν είχαν εισητήριο και βρισκόταν επί της οδού Ασκληπιου, η οποία και έσκασε στην κερκίδα οπαδών της Λαμίας.

Θα επιλειφθεί ο αθλητικός δικαστής επί του θέματος; Θα στείλει αναφορά ο αστυνομικός διευθυντής της Λαμίας ή θα έχει ήδη παραλάβει κανένα φαξ που θα αναφέρει τη δωρεά υπολογιστών και εκτυπωτών, οπότε το περιστατικό θα θεωρηθεί λήξαν, ή ως μη γενόμενο;

0 σχόλια: