Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Καβάλα - Άρης Preview

 Ο Άρης ταξιδεύει στην Καβάλα για τον δεύτερο φετινό του αγώνα , με στόχο την νίκη καθώς και την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του.







Η ενδεκάδα δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί πολύ σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Στο τέρμα θα είναι ο Τζινάρ αφού ο Σιδεράκης δεν έχει αρκετές προπονήσεις με την ομάδα , ενώ η τετράδα της άμυνας παραμένει ίδια.

Στο κέντρο θα βρίσκονται , παρά την μέτρια εμφάνισή τους , οι Καζναφέρης και Ρόβας . Μπροστά τους ο Τάτος και στα πλάγια υπάρχουν οι επιλογές : Πόι , Νλουντούλου , Ντούνης , Παυλίδης. Μπορεί να δούμε οποιονδήποτε από τους 4 στο βασικό σχήμα.

Στην επίθεση η λογική λέει Καπνίδης , με τον Κυβελλίδη να βρίσκεται (προς το παρών) στον πάγκο.

3 σχόλια:

VardARIS είπε... 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:07 μ.μ.

Μια χαρά είναι η 11άδα. Καλό ταξίδι στα παιδιά που θα πάνε στην Καβάλα να ενώσουν την φωνή τους με τα αδέλφια από τις γύρω περιοχές και με το καλό να επιστρέψουν Θεσσαλονίκη... Νίκη και μόνο νίκη!!!

Unknown είπε... 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:35 μ.μ.

Διαβαζω οτι το γηπεδο ειναι αθλιοτατο και υπαρχει περιπτωση ακομα και να μη γινει το παιχνιδι. Αμα γινει το πιθανοτερο ειναι να κριθει στο γκολ οποτε η ομαδα πρεπει να ειναι παρα πολυ προσεκτικη απεναντι σε μια αρκετα καλη ομαδα οπως ειναι η Καβαλα.