Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Παρουσίαση των μεταγραφών του ΆΡΗ

Καλησπέρα σε όλους. Η μεταγραφική περίοδος για τον ΆΡΗ φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της για τον ΆΡΗ (31 Οκτωβρίου), και το ρόστερ της ομάδας έχει, εκτός απροόπτου, ολοκληρωθεί.

Στο σημερινό άρθρο θα παρουσιάσουμε και θα αναλύσουμε τις 15 μεταγραφικές προσθήκες που έκανε ο ΆΡΗΣ αυτό το φθινόπωρο (γιατί το καλοκαίρι δεν είχαμε σχεδόν τίποτα).





Χαβιέ Τζινάρ
Χώρα: Ισπανία
Ηλικία: 28
Θέση: Τερματοφύλακας
Προηγ. ομάδες: Φέλανιτς, Μανακόρ, Μπινισάλεμ, Σαμπαντέλ, Κάμπος, Ατλέτικο Μπαλεάρες, Βέροια

Μέχρι στιγμής αποτελεί το βασικό τερματοφύλακα της ομάδας. Έτσι κι αλλιώς, όποιος και να ήταν/είναι το νο.1 σε αυτό τον ΆΡΗ, δε θα χρειαστεί να κάνει πολλά οπότε δεν θα μπορεί να κριθεί σωστά. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν μου έχει δείξει ότι μπορούμε να βασιστούμε επάνω του και σε ανώτερες κατηγορίες, άσε που πιάνει και θέση ξένου.



Γιάννης Σιδεράκης
Ηλικία: 27
Θέση: Τερματοφύλακας
Προηγ. ομάδες: ΑΕ Γιάννινα, Χαϊδάρι, Απόλλων Σμύρνης, Θρασύβουλος, Πανιώνιος, Καλλονή, Δόξα Κατωκοπιάς

Εδώ και χρόνια τον θεωρούσα καταπληκτική λύση για την ομάδα ως Έλληνα τερματοφύλακα και επιτέλους ήρθε. Θα ήθελα μακροπρόθεσμα αυτός να είναι ο βασικός τερματάς της ομάδας, μπορεί να προσφέρει πολλά.



Ραούλ Μπράβο
Χώρα: Ισπανία
Ηλικία: 34
Θέση: Αμυντικός (αρ. μπακ, στόπερ)
Προηγ. ομάδες: Ρεάλ Μαδρίτης, Λιντς Γιουνάιτεντ, Ολυμπιακός, Νουμάνθια, Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπέαρσοτ, Κόρδοβα, Βέροια

Από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στον ΆΡΗ. Δείτε ΕΔΩ και θα καταλάβετε για τι όνομα μιλάμε. Μέχρι στιγμής είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης της άμυνας του ΆΡΗ, καθώς η εμπειρία και σιγουριά που έχει στο χορτάρι μεταδίδεται σε όλη την ομάδα. Παίκτης υψηλού επιπέδου, έστω και σε αυτή την ηλικία.


Πασχάλης Μελισσάς
Ηλικία: 33
Θέση: Στόπερ, αμυντικό χαφ, δεξί μπακ
Προηγ. ομάδες: Καλαμάτα, Ξάνθη, Εργοτέλης, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Πάφος, Παναιτωλικός, Λάρισα

Το μεγαλύτερο πουλέν μου για φέτος (αφού έφυγε ο Καλούδης Λεμονής..). Ποιοτικός, έμπειρος, πολυθεσίτης και σταθερός στην απόδοσή του μέχρι στιγμής, μπορεί να σταθεί άνετα και στη Σούπερλιγκ. Όπως και τον Σιδεράκη, και αυτόν τον ήθελα εδώ και αρκετά χρόνια να έρθει στην ομάδα.


Χρήστος Ιντζίδης

Ηλικία: 22
Θέση: Στόπερ
Προηγ. ομάδες: Πάοκ, Πλατανιάς, Λεβαδειακός, Απόλλων Λεμεσού, Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή

Ήρθε πριν λίγες ημέρες και δεν έχει αγωνιστεί ακόμα. Έχει παραστάσεις από Σούπερλιγκ, είναι σε μικρή ηλικία και είναι μία πολύ καλή λύση για το παρόν αλλά και το μέλλον.




Νίκος Τσουμάνης
Ηλικία: 25
Θέση: Αριστερό μπακ
Προηγ. ομάδες: Μακεδονικός, Ξάνθη, Κέρκυρα, ΆΡΗΣ, Πανθρακικός, Βέροια

Ο Τσουμάνης μπορεί στη χρονιά που ήταν στον ΆΡΗ να ήταν στη μετριότητα, αλλά σίγουρα για τις χαμηλές κατηγορίες είναι παικταράς. Μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλός και είναι πολύ καλή επιλογή για τη θέση του.




Βασίλης Ρόβας
Ηλικία: 31
Θέση: Αμυντικό χαφ
Προηγ. ομάδες: Πανναξιακός, Προοδευτική, Ατρόμητος, ΆΡΗΣ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης, Άεκ

Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει σπουδαία πράγματα (με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Λαγκαδά), όμως η ποιότητα και η εμπειρία του είναι δεδομένα, συν το ότι δέχτηκε να επιστρέψει στον ΆΡΗ έστω και στην κατάσταση που είναι (το ίδιο έκανε και στην Άεκ). Είναι πολύ καλός χαφ, και αυτός παίκτης επιπέδου Σούπερλιγκ.


Μπάμπης Παυλίδης
Ηλικία: 24
Θέση: Κεντρικό-επιθετικό χαφ
Προηγ. ομάδες: Βέροια, Εορδαϊκός, Νίκη Βόλου

Η αλήθεια είναι ότι δεν τον είχα ούτε καν ακουστά, αλλά όσες φορές έχει παίξει μου έχει κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση. Χειρίζεται πολύ ωραία τη μπάλα, έχει τρεξίματα και καλό πόδι, μακάρι να συνεχίσει έτσι.



Ραφαήλ Σούκιας

Ηλικία: 21
Θέση: Κεντρικό-επιθετικό χαφ
Προηγ. ομάδες: Ολυμπιακός Κ20, Χανιά, Πλατανιάς

Νεαρός παίκτης, ήρθε μαζί με τον από κάτω και δε φαίνεται να υπολογίζεται και πολύ.





Στέφανος Ντόγος

Ηλικία: 21
Θέση: Μεσοεπιθετικός
Προηγ. ομάδες: Βέροια

Από τα καλύτερα ταλέντα της Βέροιας, στα τελευταία ματς μπαίνει μονίμως ως αλλαγή, δείχνοντας ότι παλεύει για μία θέση. Έχει πολύ ανταγωνισμό, ωστόσο αν δουλέψει θα φανεί και θα εκτιμηθεί αναλόγως.




Κώστας Καζναφέρης
Ηλικία: 28
Θέση: Δεξί χαφ, δεξί μπακ, κεντρικό-επιθετικό χαφ
Προηγ. ομάδες: Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΣ Γιάννινα, Πυρσός Γρεβενών, ΆΡΗΣ, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Πλατανιάς, Εργοτέλης

Ο ορισμός του πασπαρτού, μπορεί να καλύψει με επιτυχία τις περισσότερες θέσεις στο γήπεδο, πράγμα που μας είχε δείξει και στην προηγούμενη 3ετή θητεία του στην ομάδα. Μέχρι στιγμής αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, και τα πάει περίφημα. Είναι γρήγορος με πολύ καλή αντοχή, και ώριμος ποδοσφαιρικά με σωστές αποφάσεις.


Ανδρέας Τάτος
Ηλικία: 26
Θέση: 10άρι
Προηγ. ομάδες: Χαϊδάρι, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΆΡΗΣ, Ατρόμητος, Βέροια

Τεράστια παικτάρα, απορώ πως δέχθηκε να επιστρέψει στη Γ' εθνική. Έδειξε ότι πονάει πραγματικά την ομάδα. Όσα κακά του είχα σύρει για τον χαρακτήρα του τα έχω πάρει πίσω μόνο και μόνο που επέστρεψε στην ομάδα πάνω στα καλύτερά του χρόνια. Καταπληκτικός παίκτης, παλαιάς κοπής 10άρι και όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του. Σίγουρα θα είναι από τους στυλοβάτες της επανόδου του ΆΡΗ μας.


Μάρκος Ντούνης
Ηλικία: 23
Θέση: Εξτρέμ
Προηγ. ομάδες: Πανιώνιος, ΑΕΚ

Όλοι ξέραμε το πόσο ταλέντο έχει αυτός ο παίκτης. Ταχύτατος, διεισδυτικός και με καλή σέντρα αλλά και τελειώματα, μέχρι στιγμής έχει βάλει 3 γκολ σε 5 ματς και δείχνει ότι θα είναι από τα βαρόμετρα για φέτος, και όχι μόνο.



Λεωνίδας Κυβελίδης
Ηλικία: 29
Θέση: Επιθετικός
Προηγ. ομάδες: Πιερικός, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας, Πανθρακικός, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή

Άλλος ένας παίκτης επιπέδου Σούπερλιγκ, έχει πετύχει ήδη 1 γκολ και τουλάχιστον σε Β-Γ εθνική θα πρέπει να κάνει πλάκα. Σίγουρα ο ανταγωνισμός με τον Καπνίδη είναι μεγάλος, ωστόσο, τόσο ο ΆΡΗΣ, όσο και οι ίδιοι οι παίκτες, μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν από αυτό. Ο Κυβε έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του και οι προσδοκίες είναι υψηλές.


Σέρχιο Κόκε

Χώρα: Ισπανία
Ηλικία: 32
Θέση: Επιθετικός
Προηγ. ομάδες: Μάλαγα, Μαρσέιγ, Σπόρτινγκ, ΆΡΗΣ, Χιούστον Ντινάμο, Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπακού, Ρέγκενσμπουργκ, Μπλούμινγκ, ΝορθΙστ Γιουνάιτεντ

Βλέπε ΕΔΩ.







Ποιοι έφυγαν από το περσινό ρόστερ

Φυσέκης, Φερνάντες, Γκόλιας, Γκίνο, Λιόλιος, Λιόνης, Σανιά, Λεμονής, Σουνάς, Μ. Παπαδόπουλος, Νάκας



Θέσεις στο τωρινό ρόστερ

Τέρμα: Τζινάρ, Σιδεράκης, Μπαϊμάκης
Στόπερ: Ρ. Μπράβο, Μελισσάς, Σαμαράς, Ιντζίδης, Μαζουλουξής
Δ. μπακ: Γεωργιάδης, Καζναφέρης
Α. μπακ: Τσουμάνης, Ρ. Μπράβο, Γεωργιάδης
6-8: Ρόβας, Καλογέρης, Παυλίδης, Καζναφέρης, Σούκιας
10: Τάτος, Παυλίδης, Καζναφέρης, Ντόγος, Πόι
Εξτρέμ: Πόι, Ντούνης, Ν'Λουντούλου, Καζναφέρης, Ντόγος, Ντούγκα
Φορ: Καπνίδης, Κυβελίδης, Κόκε, Κωνσταντινίδης (Τα 4 Κ)





Σι άλσο

Η προηγούμενη παρουσία των Ανδρέα Τάτου, Βασίλη Ρόβα, Κώστα Καζναφέρη και Νίκου Τσουμάνη στον ΆΡΗ





Βίντεο















3 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 31 Οκτωβρίου 2015 στις 2:05 π.μ.

Ο Σουνάς τελικά δεν συνεχίζει στην ομάδα?

VardARIS είπε... 31 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 π.μ.

O Σουνάς είχα ακούσει ότι θα ανανέωνε αλλά όταν ανέλαβε ο Αναστόπουλος δεν τον ήθελε. Αν τσεκάρεις και την επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, τότε θα δεις ότι το όνομά του δε συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ.

Vamos_G1 είπε... 31 Οκτωβρίου 2015 στις 3:30 μ.μ.

Vard κ γω είχα μείνει ότι περίμενε να τον φωνάξουν για κουβέντα το καλοκαίρι, αλλά μετά δεν παρακολούθησα την υπόθεση. Μάλλον ο Αναστό θα του έριξε άκυρο.