Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τι κερδίζει ο Άρης από την αποχώρηση Γκίκα ?

Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη  , εδώ και λίγες μέρες ο Νίκος Γκίκας , που αποχώρησε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους όπως δήλωσε.

Η ΚΑΕ , σεβόμενη την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει , έδωσε το οκ , παρότι ο Πρίφτης τον υπολόγιζε για το ρόστερ.

Άλλος ένας παίκτης που φεύγει από την ομάδα χωρίς οικονομικό όφελος...




Ο Γκίκας αποκτήθηκε πέρσι από τον Φιλαθλητικό και ήταν ο 6ος -7ος παίκτης της ομάδας , πίσω από την τριάδα Μποχωρίδης- Αθηναίου - Πελεκάνος. Είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής και έδειξε πολύ καλά στοιχεία , τόσο οργανωτικά όσο και στο σκοράρισμα. Μάλιστα όταν τραυματίστηκε λίγο πριν τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο , μιλούσαμε για "μεγάλη απώλεια" !

Την φετινή χρονιά ωστόσο , αφού μπορέσαμε επιτέλους να πάρουμε Αμερικάνους παίκτες , ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε σημαντικά. Οι επιλογές στην περιφέρεια είναι αρκετές και ο Γκίκας αποφάσισε να αποχωρήσει , χωρίς μάλιστα να έχει καλά στατιστικά.

Έκανε αυτό που θεωρούσε καλύτερο για την καριέρα του , αφού στην Λετονία θα έχει προφανώς πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Ο τρόπος που το χειρίστηκε η ΚΑΕ όμως είναι λανθασμένος. Δεν αναφέρομαι στο ότι του έδωσαν το ΟΚ για να φύγει αλλά στο ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ! Για άλλη μια φορά χάνουμε έναν (αρκετά καλό) παίκτη χωρίς να δούμε ούτε ένα ευρώ. Ακριβώς όπως χάσαμε και τον Αθηναίου και τον Πελεκάνο πέρσι... ΤΖΑΜΠΑ !

Σεβόμαστε την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει ΑΛΛΑ όχι χωρίς οικονομικό όφελος ! Ας έφερνε πρόταση από τους Λετονούς ! Πόσα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν ? Γιατί να αποδεσμέυσουμε τον παίκτη χωρίς κάποιο κέρδος ??

Δυστυχώς δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία φορά που θα δούμε κάτι τέτοια στην ομάδα μας...

Άρα για να κλείσουμε , τι κερδίζει ο Άρης από την αποχώρηση Γκίκα ? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ! Το αντίθετο μάλιστα χάνει έναν ταλαντούχο παίκτη που πρόσφερε ανάσες στους βασικούς μας περιφερειακούς.

2 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 11 Ιανουαρίου 2015 στις 1:03 π.μ.

Μεταξύ μας, αν τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας λόγω των αμαρτιών του παρελθόντος δεν ήταν τόσα, οι σημερινοί Έλληνες του ρόστερ δε νομίζω να υπήρχαν στην ομάδα...

Giorgos T. είπε... 11 Ιανουαρίου 2015 στις 2:47 μ.μ.

αυτο εννοειται vamos , αλλα απο την στιγμη που ειναι στην ομαδα γιατι να μην εχουμε (οικονομικο) κερδος απο την αποχωρηση τους ?

Και πριν 5-6 χρονια που ειχαμε τοσο καλους παικτες αμερικανους , παλι τζαμπα εφευγαν και δεν περναμε ουτε ευρω...