Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ο Νίκος Γεωργιάδης στον ΆΡΗ

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Γεωργιάδη που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό. Πάμε να δούμε τα στατιστικά του παίκτη , τις δηλώσεις του αλλά και το...πρόσφατο παρελθόν του.


who is who και οι αριθμοί

Ο Νίκος Γεωργιάδης , που μπορεί να παίξει ως δεξιός μπακ αλλά και ως αμυντικός χαφ , γεννήθηκε στις 23/03/1983 στο Τορόντο του Καναδά, έχει ύψος 1,80 και βάρος 72 κιλά.

Τα νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη (2004-’05). Επόμενος σταθμός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στην ηπειρωτική ομάδα αγωνίστηκε 4,5 χρόνια (84 συμμετοχές συνολικά).

Στην συνέχεια , μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Διαγόρα Ρόδου , πήγε στην Βέροια όπου έμεινε για 4 χρόνια. Με αυτή πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία καταγράφοντας συνολικά 103 συμμετοχές (οι 49 στην Ά εθνική).

Σε αυτές σημείωσε 2 γκολ και 11 ασίστ , ενώ αντίκρισε 33 φορές την κίτρινη κάρτα και 5 φορές την κόκκινη.

Φέτος με τον Λεβαδειακό είχε 13 συμμετοχές και 6 κίτρινες κάρτες σε 1069 αγωνιστικά λεπτά.

Οι δηλώσεις


 «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, στην οποία όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν. Πήρα την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ γιατί βλέπω ότι γίνεται κάτι καλό στην ομάδα και θέλω να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό. Η θέση του ΑΡΗ είναι στη Superleague και σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Το...πρόσφατο παρελθόν που δεν ξεχνάμε !



Ο Γεωργιάδης δεν είναι και το καλύτερο παιδί. Όλοι θυμόμαστε τον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξε στα παιχνίδια με τον Άρη πέρσι , αφού σε κάθε φάουλ και γενικά σε κάθε φάση διαμαρτύρονταν στον διαιτητή , έκανε θέατρο , πουλούσε τρέλα και πολλά ακόμα.΄Ήταν με λίγα λόγια το...πρωτοπαλίκαρο του Αρβανιτίδη στο γήπεδο ! Άκουσε πολλά πέρσι  από την κερκίδα του Άρη και όχι άδικα...



Παρότι δεν τον συμπαθώ προσωπικά , πρέπει να αναγνωρίσω ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τέτοιο παίκτη. Ο Γεωργιάδης είναι από τους πιο έμπειρους πλέον παίκτες στο ρόστερ της ομάδας μας. Εκτός αυτού , κάθε ομάδα χρειάζεται έναν "αληταρά" , που θα κάνει αυτά που δεν κάνουν οι υπόλοιποι. Καλώς η κακώς , στα χωράφια της Γ και της Β εθνικής χρειάζεσαι τέτοιους παίκτες , με τσαμπουκά και νεύρα.









7 σχόλια:

Unknown είπε... 12 Ιανουαρίου 2015 στις 4:45 μ.μ.

Επιτέλους καλύφθηκε η θέση του δεξιού μπακ όπου αντιμετωπίζαμε μεγάλο πρόβλημα καθώς δεν υπήρχε κανένας στη συγκεκριμένη θέση!

Δεν ξεχνάμε τους τσαμπουκάδες του όταν έπαιζε στη Βέροια και πολύ καλά κάνεις και το επισημαίνεις Γιώργο ωστόσο είναι πλέον παίκτης της ομάδας μας και πρέπει να τον στηρίξουμε.

Καλή επιτυχία Νίκο!

Giorgos T. είπε... 12 Ιανουαρίου 2015 στις 8:52 μ.μ.

δεν τα ξεχναω νικο γιατι κ εγω τον "στολιζα" σε καθε αγωνα !
Αυτος και ο Αποστολοπουλος απο την Βεροια ηταν οι πιο εκνευριστικοι παικτες...

Οπως και να εχει , τωρα ειναι στην ομαδα μας και θα τον στηριξω. αν δειξει το ιδιο παθος και τσαγανο που εδειξε με την βεροια , τοτε θα τον συμπαθησω σιγουρα :P

Ανώνυμος είπε... 12 Ιανουαρίου 2015 στις 10:02 μ.μ.

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=3268.0

"Νικος Γεωργιαδης.......Δεξι μπακ,ελληνοαυστραλος δεν ηταν,εεε οτι και αν ηταν μπαλα δεν ηξερε....Μου ανεβαζε το αιμα στο κεφαλι ο τζες!Αμυνα δεν ηξερε,να πασαρει δεν ηξερε,να κανει κεφαλια δεν ηξερε,στο μονο που ητανε εξπερ ειναι να ναι μεσα στα τσαμπουκαλικια και να τρωει αβερτα κοκκινες!!!alter ego αμπαλοσυνης του Μιχαλοπουλου ακομα και στην Βεροια μεχρι προπερσι....Μακρια απο εμας και ευτυχισμενοι"

VardARIS είπε... 13 Ιανουαρίου 2015 στις 10:16 μ.μ.

Καλώς ήλθε στην ομάδα μας, τον άκουσα να μιλάει ζωντανά στο All About Aris. Ο Τσαλτίδης του ρώτησε για το συγκεκριμένο σκηνικό και ο Γεωργιάδης πολύ σωστά απάντησε ότι "όπως τα έδινα όλα τότε για την Βέροια, το ίδιο και ακόμη περισσότερο θα δίνω και για την ομάδα του Άρη".

Σωστό τον βρίσκω. Στο κάτω-κάτω πάντα λέγαμε ότι θέλαμε παίκτες τσαμπουκάδες, ειδικά στη σημερινή ομάδα, πέραν του Πόι, δεν υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να πάρει τον διαιτητή καροτσάκι... Κακά τα ψέμματα, ειδικά για τα χωράφια της Γ' Εθνικής χρειάζεσαι αρκετούς τέτοιους! Αρκεί να μην ξεφεύγει και μαζεύει κόκκινες. Πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει ότι εδώ δεν είναι Βέροια (Καραμελίδης), εδώ είναι Άρης...

Ανώνυμος είπε... 14 Ιανουαρίου 2015 στις 12:47 π.μ.

ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...!

Ανώνυμος είπε... 14 Ιανουαρίου 2015 στις 12:50 π.μ.

ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΑΡΕΙΑΝΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ..

Giorgos T. είπε... 14 Ιανουαρίου 2015 στις 8:54 μ.μ.

Ενω οι δικοι μας που ηταν αρειανακια και απο τις ακαδημιες , τους ειδαμε ποσο μπαλα ηξεραν τα 2 τελευταια χρονια....