Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Εδώ σας θέλω (!)

Καλησπέρα σε όλους. Το ματς με την Αρναία ανήκει στο παρελθόν και πλέον όλοι μας επικεντρωνόμαστε στα 2 επόμενα παιχνίδια που θα γίνουν μέσα σε διάστημα 5 ημερών με τον ίδιο αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο!

Στο παρακάτω άρθρο έχουμε ένα σχόλιο για τον προπονητή, λίγα λόγια για τα 2 ερχόμενα ματς και κάποιες γραμμές για τη συνέχεια μετά από αυτά. Περιμένω απόψεις σας.




Μίνι αξιολόγηση της πορείας του Π. Κάμπος

Ο Πάουλο Κάμπος ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του ΆΡΗ μετά την τραγωδία με τη Δόξα Δράμας. Αμέσως ανέβασε την ψυχολογία των παικτών, έδωσε αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα με τον Βραζιλιάνο στον πάγκο, μετράει ισάριθμες νίκες, απέναντι σε Άρη Ακροποτάμου (0-2), Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-0), Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (0-2) και Απόλλων Αρναίας (2-1). Όπως βλέπετε, πέρα από το 4Χ4, ο ΆΡΗΣ έχει σκοράρει 7 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 1!

Όσον αφορά το τακτικό κομμάτι, ο Κάμπος είναι λάτρης του 4-4-2. Στο κέντρο τοποθετεί παίκτες που δεν είναι η φυσική τους θέση και συνήθως αγωνίζονται πιο μπροστά (π.χ. Μάριος Παπαδόπουλος), ενώ είναι φανερή η εντολή για ασταμάτητη προώθηση των μπακ και υπεραριθμία στην περιοχή. Χαρακτηριστικό επίσης το ότι το δίδυμο Πόι-Καπνίδης έχει εδραιωθεί στην κορυφή και έχει βρει την απαραίτητη χημεία, ενώ παίκτες όπως ο Φερνάντες ή ο Προβατίδης έχουν βελτιωθεί αισθητά στα τελευταία παιχνίδια.



Τα 2 ματς που έπονται

Όλοι μας εξ αρχής γνωρίζαμε ότι κύριος αντίπαλός μας για φέτος είναι ο Πανσερραϊκός. Βάσει ονόματος, ομάδας, διοίκησης κλπ. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε παίξει καθόλου μαζί και τώρα η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει τους Σερραίους 2 φορές σε 5 ημέρες, μία για κύπελλο και μία για πρωτάθλημα.

Σε αυτά τα 2 παιχνίδια θα φανούν πολλά πράγματα. Η δυναμικότητα και οι ικανότητες του ρόστερ, πού υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση, ποιοι παίκτες είναι όντως παίκτες επιπέδου ΆΡΗ και όχι της σειράς, πόσο καλός είναι ο προπονητής στη διαχείριση δύσκολων παιχνιδιών και φυσικά θα κριθούν πολλά και στην ουσία, αφού θα προκριθούμε στο κύπελλο και θα πάρουμε διαφορά στο πρωτάθλημα απέναντι από έναν από τους κύριους ανταγωνιστές μας.



Συνέχεια και μεταγραφές

Η ομάδα είναι υποχρεωμένη σε αυτή τη χρονιά εφιάλτη, που κανείς ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ζήσουμε, να νικάει ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ και ταυτόχρονα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, όπως επίσης και να φτιάξει μία βάση για τις επόμενες χρονιές. 3 δηλαδή οι στόχοι φέτος.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Δάρλας είναι ένα βήμα πριν την μεταγραφή και σίγουρα θα είναι πολύ σημαντική ενίσχυση, ενώ πολύ κοντά είναι και η επιστροφή του μεγάλου αρχηγού Σέρχιο Κόκε. Επίσης υπάρχουν επαφές και με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές. Αναλυτικό άρθρο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό θα υπάρξει τέλη Δεκέμβρη.



Υ.Γ. Το ότι ο Πανσερραϊκός είναι ο κύριος αντίπαλός μας δείχνει που καταντήσαμε...
Υ.Γ.2 Συλληπητήρια στον τεράστιο Χαβιέ Ούμπιντες για τον χαμό της αδερφής του. Να ζήσετε να τη θυμάστε..





ΑΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 9 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:42 μ.μ.

Συμφωνω απολυτα νικο !

Στο πρωτο παιχνιδι θα εχουμε αρκετες αλλαγες μαλλον ,οπως και ο πανσερραικος. Αυτο βεβαια δεν σημαινει τιποτα αφου το ζητουμενο ειναι και παλι η νικη.

ελπιζω να εχει καλυτερο καιρο αυριο γτ αλλιως ο αγωνας θα ειναι σαν πολο...