Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Το κλασικό ερώτημα... Ποιο είναι το μέλλον του ΆΡΗ μας;

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από ένα μήνα από το τελευταίο μου άρθρο, αφού ο διαθέσιμος χρόνος είναι ελάχιστος λόγω υποχρεώσεων, είπα και εγώ να γράψω σήμερα μία άποψη για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών (ή τέλος πάντων όσα είναι αυτά) τα ξέρετε πάνω κάτω όλοι.

Ο κος Γαλανός εμφανίζεται διατεθειμένος να βάλει χρήματα στην ομάδα, αλλά με την προϋπόθεση αυτή να είναι στη Γ' εθνική άρα χωρίς χρέη, ενώ ο κος Στεφανίδης επιμένει ότι θέλει την ομάδα στη Β' εθνική για τους δικούς του λόγους.



Παρακάτω ζυγίζουμε τις επιλογές που έχει ο ΆΡΗΣ μας και καταλήγουμε στο ποια κατά τη γνώμη μας είναι η καλύτερη για το μέλλον του αγαπημένου μας σωματείου.


Β' εθνική

Θετικά

Πιθανότητα άμεσης επανόδου μέσω αγωνιστικού: Οι περισσότεροι παίκτες έχουν πει ότι δεν είναι αρνητικοί στο να παραμείνουν στην ομάδα, αρκεί αυτή να αγωνιστεί στη Β' εθνική, ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός και δυνατότητα άμεσης ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

Αρνητικά

Τα χρέη παραμένουν: Οπότε και να ανέβουμε κατευθείαν (πράγμα πολύ δύσκολο, γιατί ξέρετε τι ομάδες θα έχει του χρόνου η Β' εθνική συν το ότι ανεβαίνουν μόλις 2, ένας από κάθε όμιλο -έτσι ξέρω εγώ), κανείς δεν μας εγγυάται ότι το μέλλον του συλλόγου θα είναι φωτεινό.

Πιθανότητα μεγάλης καθυστέρησης επανόδου: Όπως σας είπα, η υπόθεση άνοδος από τη Β' εθνική του χρόνου θα είναι απίστευτα δύσκολη και σχεδόν ακατόρθωτη, ειδικά για μια χρεωμένη ομάδα. Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για αρκετά χρόνια ακόμα ο ΆΡΗΣ να αγωνίζεται στη Β', χρεωμένος, και ίσως να ανεβοκατεβαίνει Β'-Γ' εθνική (ναι, και αυτό διόλου απίθανο..).



Γ' εθνική

Θετικά

Μηδενίζονται τα χρέη: Γίνεσαι ερασιτεχνική ομάδα οπότε ξεγράφονται όλα τα χρέη. Αν δεν κάνω λάθος.

Η ομάδα είναι ελκυστική για τους επιχειρηματίες: Όσοι επιχειρηματίες έχονυ ακουστεί, έχουν θέσει ως προϋπόθεση τη Γ' εθνική για να εμπλακούν στην ομάδα. Οπότε αυτομάτως οι πιθανότητες εύρεσης κεφαλαίων και επενδυτών αυξάνονται κατά πολύ.

Ξεκινάς απ' την αρχή: Ο ΆΡΗΣ ξεκινάει από την αρχή, και με τις κατάλληλες συνθηκες και εχέγγυα, θα δοθεί όραμα στον κόσμο ότι η ομάδα έχει ελπίδες να επανέλθει δυναμική (βλ. Άεκ).

Αρνητικά

Φεύγουν όλοι οι παίκτες: Κανείς από τους υπάρχοντες παίκτες δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραμείνει σε περίπτωση Γ' εθνικής. Οπότε πρέπει να κάνεις καμιά 15αριά μεταγραφές και να ανεβάσεις καμιά 15αριά μικρούς.

Κίνδυνος παραμονής 3 χρόνων εκεί: Από ότι ξέρω, αν κάποια ομάδα πέσει οικειοθελώς στη Γ', πρέπει να παραμείνει 3 χρόνια εκεί, ώστε να εξαλειφθούν παραδείγματα τύπου Αεκ. Υπάρχει ωστόσο ένα άρθρο που προβλέπει 3μηνη-6μηνη γενική εκκαθάριση ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Γενικά όποιος ξέρει κάτι παραπάνω και είναι σίγουρος ας μας διαφωτίσει παρακαλώ.

Ξεφτίλα πρεστίζ: Θα παίζεις με χωριά και βοσκοτόπια τύπου Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Τριγλία Ραφήνας κλπ. κλπ. Θα είσαι ο περίγελος της ομάδας.



Συμπέρασμα

Θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω αν ισχύει ότι όποια ομάδα πέφτει στη Γ' εθνική πρέπει να μείνει 3 χρόνια εκεί.

Αν ισχύει αυτό, ακόμα και να υπάρχει δυνατότητα γενικής εκκαθάρισης σε σύντομο χρονικό διάστημα, απαγορεύεται να ρισκάρουμε να ξεφτιλιστούμε και να αφανιστούμε.. Τα δίνουμε όλα για Β' εθνική.

Αν δεν ισχύει, τότε ακολουθούμε το παράδειγμα της Άεκ. Απλά και ξεκάθαρα.

Όπως και να 'χει, ο ΆΡΗΣ έχει δύσκολο δρόμο από παντού και κανείς δεν ξέρει αν θα μπορέσει να επανέλθει...



Υ.Γ. Στα σενάρια επιστροφής Σκόρδα το μόνο που ελπίζω είναι να μας δουλεύουν.
Υ.Γ.2 Ο Περικλής Τράιος είναι μαζί με τον Γαλανό. Ένας λόγος παραπάνω να εμπιστεύομαι τον τελευταίο.
Υ.Γ.3 Περί ΑΦΜ έχω πει τη γνώμη μου... Αν γίνει αυτό εγώ σταματάω να ασχολούμαι με τον Άρη ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Υ.Γ.4 Οι παίκτες δεν θα περιμένουν πολύ ακόμα. Μην καταλήγουμε να παίζουμε, όπου κι αν παίζουμε, χωρίς παίκτες στο τέλος. Όποιοι κι αν είναι αυτοί.
Υ.Γ.5 Και στο μπάσκετ πολύ στάσιμα τα πράγματα ρε παιδί μου...
Υ.Γ.6 Προβλέπω μεγάλο Μουντιάλ από Βέλγιο και Μέσι.

21 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 30 Μαΐου 2014 στις 7:08 μ.μ.

Εγω θελω μεχρι τελους ιουνιου να εχουμε καταληξει αν θα παιξουμε στην β η στην γ , και μαλιστα να εχουμε ηδη ξεκινησει τον αγωνιστικο σχεδιασμο !

Το εχω ξαναπει πως χρονος δεν υπαρχει και πρεπει να παρθουν σημαντικες αποφασεις συντομα γιατι ειναι ορατος ο κινδυνος να χαθει 1 ολοκληρη χρονια με το καλημερα...

Η αποψη μου ειναι να παμε στην Γ , με οτι αυτο συνεπαγεται.

Β και χρεη δεν πανε μαζι και δεν βλεπω φως στο τουνελ

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 30 Μαΐου 2014 στις 11:13 μ.μ.

Για τα 3 χρονια στην Γ θα ψηφισθει σε συνελευση της επο αρχες Ιουλιου γι αυτο ο Γαλανος θελει μεχρι 23 ιουνιου να ξερει τι γινεται.
Για τους παικτες πιστευω δεν θα μεινει κανεις που μπορει να φυγει στη β.
Στη β του χρονου ανεβαινουν 2 και πεφτουν 7 ακουσα.
Για τον Τραιο συμφωνω μαζι σου, εκτος αμα εχει φαει παπα και αυτος

Ανώνυμος είπε... 31 Μαΐου 2014 στις 7:48 μ.μ.

Η τριμηνη εκκαθαριση για αθλητικες Α.Ε ειναι νομος του Κρατους.Αυτη τη στιγμη ισχυει η 3μηνη εκκαθαριση.Η εκκαθαριση των 30 μηνων ισχυε μεχρι περυσι αλλα δεν ισχυει πλεον.Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ισχυει η 3μηνη εκκαθαριση ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Αυτο το νομο χρησιμοποιησαν αεκ και αελ.
Επισης κατι αλλο πολυ σημαντικο.Η ΕΠΟ δεν αλλαζει τους νομους του Κρατους.Μπορει,αν τελικα το αποφασισει(που ουτε κι αυτο προκυπει απο πουθενα,τουλαχιστον επισημα)να προτεινει για την αλλαγη του νομου.Αυτη η αλλαγη πρεπει να περασει απο νομο του Κρατους και ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ στη Βουλη.Δεν ειναι δηλαδη τοσο απλα τα πραγματα για την αλλαγη του νομου και δεν ειναι η ΕΠΟ (αυτη γνωμοδοτει και προτεινει) που αποφασιζει τελικα,αλλα η Βουλη.
Το δυσκολο κομματι με την εκκαθαριση στη Γ Εθνικη εχει να κανει με την ανευρεση 2 εκκαθαριστων,που θα αναλαβουν την ευθυνη της εκκαθαρισης και των χρεων.Γι αυτο ρωτηθηκε ο Γαλανος και ειπε οτι εχει ηδη βρει τον εναν και ψαχνει τον δευτερο.Ενα αλλο προβλημα ειναι η ενδεχομενη εμπλοκη παλιων παραγοντων του Αρη (Σκορδας,Ματθαιου,Ζαμπετας)που πεφτουν τα χρεη των χρησεων τους,πανω τους και ενδεχομενως θα προσπαθησουν να μπλοκαρουν την διαδικασια εκκαθαρισης.
Η αεκ τα προσπερασε ολα αυτα λογω και της παρουσιας Μελισσανιδη.Η γνωμη μου ειναι οτι ειτε στη Β ειτε στη Γ,ο Αρης πρεπει να βρει εναν δυνατο επιχειρηματια,αλλιως σε οποια κατηγορια κι αν αγωνιστει,θα αντιμετωπισει πολλες δυσκολιες,νομικες και οικονομικες...

DIVINVS FRATERCAEDES είπε... 1 Ιουνίου 2014 στις 3:14 π.μ.

Ανώνυμε κατα τη γνώμη σου ο Γαλανός είναι αρκετά δυνατός επιχειρηματίας ?

Ανώνυμος είπε... 1 Ιουνίου 2014 στις 4:10 π.μ.

Αν τον βαλεις διπλα στους αφραγκους παραγοντες-διαχειριστες,προφανως φαινεται καλυτερος και δυνατοτερος.Αλλα για αυτο που θα κληθει να κανει σε περιπτωση που η ομαδα πτωχευσει και εκκαθαριστει στη Γ Εθνικη εχω πολλες επιφυλαξεις για το αν θα τα καταφερει.Εδω θελεις εναν επιχειρηματια επιπεδου Μελισσανιδη για να εισαι ησυχος οτι τα οποια κωλυματα θα ξεπεραστουν ευκολα...Επισης,ουτε αυτος εδωσε καποιες εγγυησεις για τα χρηματα που λεει οτι θα βαλει.

VardARIS είπε... 2 Ιουνίου 2014 στις 12:37 π.μ.

Φίλε Ανώνυμε, αυτό που αναφέρεις για τους 2 εκκαθαριστές δεν το είχα ξανακούσει. Μάλιστα για την άεκ ακούστηκε ότι χρειάστηκε ένας (που ήταν άνθρωπος του Μελισσανίδη).

Είναι δεδομένο ότι οι πρώην θα βάλουν τρικλοποδιές, (ήδη το κάνουν).

Ο Γαλανός σίγουρα δεν έχει το οικονομικό υπόβαθρο για τον κανονικό Άρη. Για έναν Άρη της Γ' Εθνικής ή ακόμη και της Β', σίγουρα θα είναι υπέρ-αρκετός για να μας βγάλει από τον βάλτο. Το θέμα για μένα είναι να τον αφήσουν να το κάνει αυτό. Και πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση...

Ανώνυμος είπε... 2 Ιουνίου 2014 στις 3:13 π.μ.

http://aek24hours.gr/wp/?p=221

Το βρηκα ψαχνοντας απο site του χανουμιου και περιγραφει ολη τη διαδικασια εκκαθαρισης μια αθλητικης ανωνυμης εταιριας (αναλυση απο δικηγορο).Αξιζει τον κοπο οποιος ενδιαφερεται να το διαβασει.

Ανώνυμος είπε... 2 Ιουνίου 2014 στις 3:20 π.μ.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό στη συνέλευση θα υπάρξει μέχρι την Δευτέρα ραντεβού με τους νομικούς της ΑΕΚ για να πάρουν πλήρη εικόνα σχετικά με το θέμα της εκκαθάρισης στη Γ” εθνική, ενώ είναι μείζονος σημασίας το θέμα των δυο εκκαθαριστών που απαιτούνται σε αυτό το σενάριο, οι οποίοι βάζουν το «κεφάλι τους στην λαιμητόμο».

Κατά δήλωση του Γαλανού έχει βρεθεί ο ένας και αναζητείται ο άλλος, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια εξόχως δύσκολη υπόθεση, που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.
Απο pressaris.

Για το λόγο αυτόν ο Οικονομόπουλος κοινοποίησε αγωγή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, την Ερασιτεχνική, αλλά και όλους τους μετόχους ζητώντας την ακύρωση της εκκαθάρισης που ολοκληρώθηκε χθες επικαλούμενος το ότι ορίστηκε ένας, ο Δημητρέλος, και όχι δύο εκκαθαριστές όπως προβλέπει το καταστατικό της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ωστόσο, στην Ένωση δεν ανησυχούν καθόλου καθώς θεωρούν ότι καλύπτονται από τον νόμο για την εκκαθάριση των ανωνύμων εταιριών όμως στα υψηλά κλιμάκια της νέας ΑΕΚ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον Οικονομόπουλο.
Απο sporτ24

Αυτα για τους εκκαθαριστες.Καταλαβαινετε οτι και η λυση της Γ Εθνικης μονο ευκολη δεν ειναι.Δυστυχως ο Αρης εχει να επιλεξει μεταξυ δυο πολυ δυσκολων δρομων (Β ή Γ Εθνικη)χωρις εναν ισχυρο οικονομικο παραγοντα.

RedDragon είπε... 2 Ιουνίου 2014 στις 9:42 π.μ.

Να πω κ εγω τι έμαθα πρόσφατα:

Η τρίμηνη εκαθάρριση ναι μεν είναι νόμος του κράτους κ για να αλλαχθεί πρέπει να πάει από τη βουλή αλλά είναι φωτογραφική διάταξη.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις ανώνυμες εταιρίες ίσχυε κ ισχύει οι 30μηνη εκκαθάριση.

Λόγω Αεκ ψηφίστηκε η φωτογραφική αυτή ρύθμιση ειδικά για τις ΠΑΕ για να μπορούν να εκαθαρίζονται σε 3 μήνες.

Αναμένεται επομένος να επανέλθει η κατάσταση κ για τις ΠΑΕ σαν τις άλλες ΑΕ. Το πότε θα γίνει είναι άγνωστο αλλά ακούγεται ότι θα γίνει σύντομα.

Δεν είναι κ τόσο δύσκολο να πάει μία διάταξη στη βουλή κ να ψηφιστεί...

ΤΟ πρόβλημα του Άρη είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει κάποιος να ανάλαβει την ομάδα ακόμη κ αν δεν είναι ο πολυεκατομυριούχος... και όχι σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται...

VardARIS είπε... 2 Ιουνίου 2014 στις 10:25 μ.μ.

Το πρόβλημα Red, είναι ότι αντί να κινήσουμε τις διαδικασίες να προλάβουμε αυτή τη φωτογραφική διάταξη, τώρα που ισχύει, καθόμαστε και παίζουμε το παιχνίδι του Σκόρδα και του Ζαμπέτα.

Από την στιγμή που η πλειοψηφία του κόσμου είναι κατά της αγοράς ΑΦΜ, ο μονόδρομος είναι η Γ' και η εκκαθάριση.

Κατά την άποψή μου το μείζον θέμα είναι να βρεθούν αυτά τα 2 φυσικά πρόσωπα που θα υπογράψουν την υπαγωγή της ΠΑΕ στην ειδική εκκαθάριση.

Γνωρίζει κανείς τι ισχύει σε περίπτωση π.χ. που τα φυσικά πρόσωπα είναι άνω των 80-85 χρ? Από ότι ξέρω οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να μπουν φυλακή, ενώ αν δεν έχουν και περιουσιακά στοιχεία δεν μπορούν να εκδιωχθούν για τίποτα...

Αν ισχύει αυτό, γιατί δεν κάνουμε μια κίνηση να βρούμε 2 άφραγκους παππούδες Αρειανούς (ή και παοκτζήδες να είναι δε με νοιάζει) που απλά θα υπογράψουν για να γλυτώσουμε μια και καλή?

Oρκ είπε... 4 Ιουνίου 2014 στις 12:03 π.μ.

Αν ο κόσμος του Άρη αποφασίσει στις 25/7 αλλαγή ΑΦΜ, δηλαδή το τέλος της 100χρονης ιστορίας του, εγώ προσωπικά θα 1) τους κοπανίσω όλους έναν έναν αφού δεν θα είναι όλοι αυτοί πια Άρης αλλά κάποια άλλη ΑΕΠ ή Κασσιόπη και 2) ακόμα και μόνος μου να είμαι θα υποστηρίζω τον Άρη με το παλαιό – γνήσιο ΑΦΜ. Τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τον έναν και μοναδικό. Τον γνήσιο. Αυτόν που ίδρυσαν οι παππούδες μας το 1914 . Αυτόν που η ΚΜΑ θα έχει πετάξει κάπου στη Δ, ελπίζοντας ότι θα ξεχαστεί και θα ταφεί οριστικά μαζί με το αίμα τα δάκρυα τον πόνο τον κόπο και τον μόχθο των προγόνων μας που τον δημιούργησαν και μας τον κληρονόμησαν για να τον φυλάμε πάντα στην καρδιά μας .
Στους επίδοξους νεκροθάφτες της ομάδας των πατεράδων και των παππούδων μας που άλλοι για να μη χάσουν το «μαρούλι» (βλέπε δημοσιογράφοι-δικηγόροι-λαμόγια της κερκίδας και των γραφείων) και άλλοι γιατί δεν τους νοιάζει να τους φτύνουν γιατί έτσι μάθανε ρε παιδί μου στη ζωή τους να είναι μίζεροι, φυγόπονοι , σκυφτούληδες, εφιάλτες , που λένε σε λίγα χρόνια θα έχει ξεχαστεί το φονικό, που λένε δεν πειράζει που θα υποστηρίζουμε μια άλλη ομάδα που θα έχει απλώς τα ίδια χρώματα και έμβλημα με την αυθεντική και ελαφρώς «αλλαγμένο όνομα»…
Σε όλους αυτούς , σ αυτά τα - κυριολεκτικά όμως - ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ , παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση του συνδέσμου του Πανσερραικού «CLUB CHE GUEVARA» για να πάρουν ένα μάθημα περηφάνιας ακόμα και από έναν πολύ μικρότερο σύλλογο από τον Άρη μας τόσο σε Ιστορία όσο σε μέγεθος και δυναμική :

«Οι μάσκες πέσανε, οι ασπίδες πέσανε. Τα μισόλογα και τα γελάκια του περσινού καλοκαιριού, πήρανε γραπτή μορφή φέτος.
Ο αγνός φίλαθλος του Πανσερραϊκού πήρε φέτος το παιδί του και πήγε στον Εύοσμο, στο Σουφλί, στη Χρυσούπολη, για να δει τον Πανσερραϊκό, όχι το «κάτι σαν Πανσερραϊκός» που ονειρεύονται κάποιοι. Αν για κάποιους, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, το όνειρό τους είναι να γίνουν ΑΕΠ ή Κασσιόπη, εμείς έχουμε πολύ διαφορετικά όνειρα.
Κι αν το να γιορτάζουμε τα 50 χρόνια στη Γ” Εθνική, είναι άσχημο, το να θέλουν κάποιοι να βάλουν τέλος στην ιστορία του Πανσερραϊκού ακριβώς στη συμπλήρωση του μισού αιώνα και να ξαναμηδενίσουν το κοντέρ, προκαλεί αηδία».
Το Ορκ μίλησε . Τα Χόμπιτ σα νανάκια που είναι να παν τρομαγμένα και σκυφτά να φτιάξουν άλλη ομάδα. Έτσι και αλλιώς τον πληγωμένο Θεό του πολέμου μόνο τα Ορκ γνωρίζουν πώς να τον υπηρετούν πιστά , φανατικά και παντοτινά…

Ανώνυμος είπε... 9 Ιουνίου 2014 στις 12:39 μ.μ.

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β Η ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΣΥΡΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Ανώνυμος είπε... 9 Ιουνίου 2014 στις 12:45 μ.μ.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ 30 000 ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΠΗΡΑΤΕ 25000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ 2500 ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ 22500 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 26000
ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ 22000 ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ 40000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ .

Ανώνυμος είπε... 9 Ιουνίου 2014 στις 12:47 μ.μ.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ

Vamos_G1 είπε... 9 Ιουνίου 2014 στις 2:30 μ.μ.

Μπράβο αιώνιε φιλοξενούμενε της πόλης, την είπες την π@π@ριά σου. Εξάλλου όχι 40, αλλά κ 140 χιλιάδες εισιτήρια να σας έδιναν πάλι θα τα πουλούσατε. Μα τι λέω! Κ 500 χιλιάδες, ίσως κ 1 εκατομμύριο τώρα που το καλοσκέφτομαι, πάλι θα τα πουλούσατε άνετα...

Ανώνυμος είπε... 9 Ιουνίου 2014 στις 4:44 μ.μ.

Αδελφε Vamos G1 ποσο κομπλεξικος ειναι ενας ανθρωπος που μπαινει σε blog οπαδων του Αρη και γραφει.Και μαλιστα τετοιες ανοησιες...Ειναι βεβαια χαρακτηριστικο δειγμα των συγκεκριμενων οπαδων...

VardARIS είπε... 9 Ιουνίου 2014 στις 10:12 μ.μ.

Ανώνυμε εσύ που προκαλείς, μπες και διάβασε το άρθρο που είχαμε ανεβάσει μετά την εκδρομή της πλάκας που κάνατε στην Αθήνα: http://www.arisgod.blogspot.gr/2014/04/rekor-tha-spasei-mono-otan-to.html
Θα βρεις όλες τις απαντήσεις σου εκεί...

Ανώνυμος είπε... 10 Ιουνίου 2014 στις 9:54 μ.μ.

VardARIS ΚΑΙ VAMOS ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΧ ΣΑΝΚΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΗΚΑΡΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ
ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ .

VardARIS είπε... 10 Ιουνίου 2014 στις 10:21 μ.μ.

Άσε μας ρε Πειραιώτη, ό,τι να 'ναι μας λες... Πριν αναφέρθηκες στην εκδρομή και σου απαντήσαμε όχι με αοριστίες, αλλά με ντοκουμέντα (φωτογραφίες). Πάνω σε αυτό έχεις να πεις κάτι?

Όσο για το αν εμείς πρέπει να βάλουμε μυαλό, αυτό άστο να το κρίνουμε εμείς. Και μια που εσύ είσαι πεντακάθαρο σωματείο, κοίταξε να δεις τι θα κάνεις με τα παγωμένα... Αστείε - Πειραιώτη - Γνήσιε Έλληνα - Μπαουγκτζή

Ανώνυμος είπε... 10 Ιουνίου 2014 στις 10:51 μ.μ.

ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΙΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΦΙΛΕ ΑΡΕΙΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΚΑΝΕ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ.ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΕΡΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΒΡΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΒΕΙ Μ.Ο. 15000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΧ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΛΟΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΠΑΟΚΤΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ .

VardARIS είπε... 11 Ιουνίου 2014 στις 12:30 π.μ.

Όχι δεν έβρισες, αλλά προκαλείς με αυτά που γράφεις. Ούτε όμως και εγώ σε έβρισα.

Όσο για τις ασφυκτικά γεμάτες κερκίδες γελάω φίλε. Δηλαδή εμείς κάναμε τη μέθοδο των γριών, ένας σε 3 καθίσματα; Μην γράφεις αστεία φίλε, εκτίθεσαι... Γελάει ο κόσμος με την εκδρομή σας. Σου λέω μπες στο σχετικό άρθρο που ανεβάσαμε για να έχεις καλύτερη άποψη.

Τι νέα αρχή κάνετε; 2 χρόνια σας έχει ο Ρώσσος. Περνάνε τα χρόνια και μέχρι και ο βάζελος που ξεκίνησε την χρονιά για να μην πέσει, σας πήρε το κύπελλο και σας έκλεψε και τη 2η θέση. Ποιος είναι ο πολύ καλός πρόεδρος;

Μπορεί να μην έχασαν χρήματα οι πρώην ποδοσφαιριστές σας, (ας μην μετρήσουμε τον Δώνη), αλλά ρώτα και το Δημόσιο... Πιο πιθανό είναι να ξεπαγώσουν οι πάγοι στην Ανταρκτική και στην Γροιλανδία, παρά τα χρέη του πάοκ. Εμείς οι μλκς πληρώναμε το Δημόσιο και χρωστούσαμε στους παίκτες...