Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ξάνθη - Άρης 2-0 , άτυχος και αδικημένος...

Τέταρτη ήττα του Άρη σε 5 αγώνες και πλέον έχουμε μπει σε περιπέτειες , ειδικά μετά τις νίκες του Πανθρακικού και του Λεβαδειακού.

Κάκιστη διαιτησία και άμυνα ''παιδική χαρά'' σε συνδυασμό με την τύχη που μας γύρισε την πλάτη για πολλοστή φορά , διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.



Η Ξάνθη παρουσιάστηκε με 5 αλλαγές στο σχήμα της σε σχέση με τι προηγούμενο παιχνίδι της. Ο Κεχαγιάς έστησε πολύ καλά την ομάδα του και εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Άρη να αμυνθεί , με αποτέλεσμα να πάρει την νίκη. Δύσκολη και τυχερή νίκη , ωστόσο παραμένει νίκη που μεταφράζεται σε 3 βαθμούς...

Ο Άρης με επίσης αρκετές αλλαγές ,αφού είδαμε τον Μπουζάνη , τον Ιμπέχ και τον Ηρακλή στην 11αδα.

Λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και εμείς είδαμε τον Σταυρόπουλο να αστοχεί εξ επαφής στο 1ο λεπτό με κενή εστία. Ύστερα είδαμε την Ξάνθη να χτυπάει το δοκάρι , αφού εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνά μας.

Λίγο αργότερα ήρθε και το γκολ , όταν ο Μάνταλος σκόραρε με χαρακτηριστική ευκολία , αφού η άμυνά μας είχε πάει βόλτα για φραπέ και ο Πουλίδο κινήθηκε σαν να είχε κατεβάσει 2-3 μπυρίτσες πριν τον αγώνα...


Έπειτα δια χειρός επόπτη δεν καταλογίστηκαν 2 πέναλτι στον Άρη , όταν ανατράπηκε ο Τάτος και λίγο αργότερα ο Ψυχογιός. Φήμες λένε ότι ο επόπτης δεν φορούσε τους φακούς επαφής του...

Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Αγγελούδη καταφέραμε να απειλήσουμε  σε πολλές περιπτώσεις , με 2 δοκάρια (Ελσνέρ , Τριανταφυλλάκος) και αρκετά σουτ (Τάτος , Ιμπέχ). Κανένα από αυτά δεν είχε τύχη απέναντι στον Μπουφόν...

Στη συνέχεια (62΄) , κόντρα στην ροή του αγώνα, η Ξάνθη πέτυχε και 2ο γκολ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Άτυχος ο Άρης , πλασματικό το σκόρ , αδικημένος από τα ''κοράκια'' , όμως τους 3 βαθμούς τους κέρδισε η Ξάνθη. Στα θετικά κρατάω την επιθετική λειτουργία της ομάδας και κυρίως το διάστημα από το 45 ως το 62. Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στην άμυνα που συνεχίζει να δέχεται γκολ από το πουθενά.


**Ο Ιμπέχ έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει , ενθαρρυντική εμφάνιση από ένα παίκτη που είχαμε ξεγραμμένο μετά την 1η αγωνιστική. Πολύ καλός  και ο Ελσνέρ.

**Το καλό διάστημα που είχαμε για περίπου 20 λεπτά με Αγγελούδη ως φουνταριστό δεν είναι τυχαίο. Φιλότιμος ο Ουντόζι , ωστόσο η θέση που του ταιριάζει είναι στα πλάγια και όχι στην κορυφή.

** Πιο πολλές πιθανότητες έχει να πάρει άτοκο δάνειο η Ελλάδα παρά πέναλτι ο Άρης...

**Στο επόμενο παιχνίδι θα παίξει και ο Αγκάνθο...







3 σχόλια:

psomod είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 π.μ.

Συνεχίζουμε την ίδια νοοτροπία ανοιγόμαστε πρώτοι σε παιχνίδια και μάλιστα εκτός έδρας και φυσικά την πατάμε.
Έχει γίνει από πέρσι παρά πολλες φορές.
Δεν είναι κακό να προσγειωθούμε και να αφήνουμε τους αντιπάλους να ρισκάρουν στο παιχνίδι.
Μπράβο στα παιδιά, μαμω την ατυχία μου, εάν συνεχίσουμε έτσι δεν θα κινδυνεύσουμε.
Μη ξεχνάτε ότι χρειάζονται 10 νίκες στην έδρα μας και ότι έρθει από τα εκτός.

Giorgos T. είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:23 π.μ.

εχουμε ακομα 15 παιχνιδια εντος εδρας... στο χερι μας ειναι!

ειμαι και εγω αυτης της αποψης , νικες στο χαριλαου και εκτος εδρα οτι βγει

Vamos_G1 είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:20 μ.μ.

Όπως λέμε δηλαδή κ κερατάς κ δαρμένος...