Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μας αδικεί το σκορ, αλλά οι αδυναμίες παραμένουν...

Ο ΆΡΗΣ παρότι πραγματοποίησε άλλη μία αρκετά καλή εμφάνιση με τον Μιίνκοβιτς στον πάγκο, ηττήθηκε χθες το βράδυ από την χειρότερή του Ξάνθη.

Σε αυτό βέβαια συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες, και σε καμία περίπτωση ο ΆΡΗΣ δεν άξιζε την ήττα, ούτε καν την ισοπαλία.

Το τελικό αποτέλεσμα όμως μετράει, και αυτό μας απογοητεύει όλους μας..



Ο ΆΡΗΣ ήταν πολύ άτυχος χθες, καθώς είχε 2 δοκάρια, και πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες, ενώ ένας από τους πιο αδικημένους Έλληνες τερματοφύλακες κατά τη γνώμη μου, ο Κυριακίδης, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει εντυπωσιακά reflex.

Επίσης, αδικήθηκε για άλλη μια φορά από τη διαιτησία. 2 πεντακάθαρα πέναλτι δεν δόθηκαν εις βάρος του ΆΡΗ, για άλλη μια φορά. Σα να μην πέρασε μια μέρα, πραγματικά.

Να περάσουμε και στα καθαρά αγωνιστικά, και να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά (πέραν του αποτελέσματος τα αρνητικά βέβαια) που κρατάμε από το Δευτεριάτικο ματς στα Πηγάδια.

Στα θετικά το διάστημα 30'-60', στο οποίο ο ΆΡΗΣ ήταν εντυπωσιακός. Έπαιξε πολύ καλή μπάλα, είχε 4 κλασικές ευκαιρίες και γενικά ήταν πολύ καλός. Επίσης, πολύ καλός χθες ήταν ο Ιμπέ, ο οποίος έδειξε, μετά τον Έλσνερ και την εμφάνισή του με τη Λιβαδειά, ότι ίσως να ήμασταν άδικοι με τους συγκεκριμένους δύο. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία, εξαιρετικό πόδι και τακτικό μυαλό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Πολύ καλά ανεβάσματα είχε για άλλη μια φορά ο Ψυχογιός που είναι πολύτιμος.

Το κύριο αρνητικό στοιχείο για άλλη μια φορά είναι η τραγική μας άμυνα. Πραγματικά είμαστε η χαρά του κάθε πικραμένου πίσω. Όποιος γουστάρει μας τρυπάει. Για να μη μιλήσω για τις στημένες φάσεις. Ο χαρακτηρισμός παιδική χαρά είναι τιμητικός και αδικεί τα παιδάκια που παίζουν στην παιδική χαρά. Δεν υπάρχει αυτό με την άμυνά μας από πέρσι το καλοκαίρι.

Λέγαμε ότι η ομάδα δεν ενίσχυσε το καλοκαίρι τα στόπερ της. Συμφωνώ. Έχει σκεφτεί-παρατηρήσει όμως κανείς ότι ο Πουλίδο μέχρι στιγμής είναι γελοίος; Έχετε παρατηρήσει ότι είναι χειρότερος από τον εκάστοτε παρτενέρ του; Είναι και αρχηγός τρομάρα του... Αν δε συνέλθει σύντομα δε μας βλέπω καθόλου καλά..

Στα αρνητικά και η εμφάνιση του Ουντόζι. Κράτησε πολύ τη μπάλα, είχε κάποιες αβίαστες προσπάθειες και ήταν για άλλη μια φορά ανούσιος στο παιχνίδι του. Επίσης, μέχρι στιγμής οι Αγγελούδης και Μανιάς μέχρι στιγμής αποδεικνύονται λίγοι για να αποτελέσουν τον αντι-Αγκάνθο, ο οποίος επιστρέφει την άλλη αγωνιστική και είναι η μόνη μας ελπίδα.

Και για να τελειώσω με τα καθαρά αγωνιστικά, έχω πει και θα το πω για άλλη μια φορά, Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ. Δεν πρέπει να παίζει. Είναι άμπαλος, δεν ξέρει ούτε ο ίδιος ποια είναι η θέση του, και έχει μόνο ένα κορμί, το οποίο ούτε καν εκμεταλλεύεται στο ελάχιστον διότι είναι φλώρος ποδοσφαιρικά. Και δεν υπάρχει δικαιολογία άπειρος. Είναι 23 χρονών, διανύει την 3η του σεζόν στην ομάδα και το μόνο που έχει να επιδείξει είναι 2-3 καλές συμμετοχές ως αλλαγή. Δεν θέλω να τον βλέπω μέσα!


Καταλήγοντας, για να κάνουμε και το ταμείο. Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά, ειδικά για ένα συγκεκριμένο διάστημα, είχε 2 δοκάρια, δεν της δόθηκαν 2 πέναλτι, και σίγουρα άξιζε τη νίκη, χωρίς καμία αμφιβολία. Όμως κάτι πρέπει να γίνει ώστε να ξεπεραστούν οι χρόνιες αδυναμίες μας που μας σπάνε τα νεύρα.

Την Πέμπτη έχουμε το πρώτο ματς κυπέλλου στο Βόλο με τον γαύρο Βόλου. Το θεσμό πέρυσι δεν τον κυνηγήσαμε, ηθελημένα κιόλας, αλλά φέτος πιστεύω ότι πρέπει να του δώσουμε βάση. Μεγάλη κιόλας. Είναι ακόμα αρχή της χρονιάς και είναι ο ένας από τους 2 στόχους της ομάδας. Έχουμε ψωμί αυτή τη βδομάδα (Δευτέρα Ξάνθη, Πέμπτη Βόλος, Κυριακή εδώ με Παναιτωλικό).

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

13 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:31 μ.μ.

Όσον αφορά την εμφάνιση μας το διάστημα 45'-62' είναι ότι καλύτερο έχει δείξει φέτος ο Άρης. Κατοχή, καλούτσικη μπάλα, πολλές ευκαιρίες, συν φυσικά αυτή του πιτσιρικά στην αρχή. Αυτό πιστώνεται στα θετικά του Μιλίνκοβιτς. Το άσχημο είναι ότι οι παίκτες μας ήταν άστοχοι στην τελική τους προσπάθεια κ οι ευκαιρίες μας δεν έγιναν γκολ, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Στο θέμα αυτό, η λύση που όλοι περιμένουμε σαν μάννα εξ ουρανού είναι μια κ ακούει στο όνομα David Aganzo.

Στα αρνητικά για τον Μιλίνκοβιτς τώρα. Τσουμάνης, 30φυλλάκος για μένα όχι μόνο δεν πρέπει να είναι στην εντεκάδα μας, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΜΠΑΛΑ. Τόσο απλά. Οι 2 παλαίμαχοι άσσοι μας (Έλσνερ, Ίμπε) έδωσαν χτες κάποια σημεία ζωής, αλλά μέχρι να φτάσουν στο σημείο να μας βοηθάνε ουσιαστικά, πολύ φοβάμαι ότι θα έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος. Την αλλαγή του Τάτου δεν την κατάλαβα καθόλου (δε με πείθει ότι "χτύπησε" μιας κ δεν ζήτησε να βγει ο ίδιος) κ από την κερκίδα που ήμουν φάνηκε σαν να πετάξαμε λευκή πετσέτα... Τέλος όσον αφορά την άμυνα, η λέξη τραγωδία νομίζω είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει στα μετόπισθεν του Άρη(Πουλίδο ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ισχύει αυτό). Αν δε γίνει κάτι δραστικό αμέσως, πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε παιχνίδι είναι να βάλουμε από 2 γκολ κ πάνω, γιατί 1 θα το φάμε σίγουρα.

Πριν κλείσω θα αναφερθώ κ στη διαιτησία. Λέω λοιπόν ότι αφού δεν πήραμε κ χτες πέναλτυ, καιρός είναι να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για το ότι δεν θα πάρουμε πέναλτυ καθόλου φέτος. Το χτεσινό σόου μαντάκη λοιπόν το αφιερώνω σε όλα τα extra-large φυτά Αρειανούς που είναι υπεράνω κ δεν ασχολούνται με την διαιτησία. Εις υγείαν τους λοιπόν για τις 5 υπέροχες διαιτησίες που είχαμε μέχρι στιγμής κ εις ανώτερα.

Όσο για τον president μας, μιας κ φήμες λένε ότι μετά το τηλεφώνημά του οι κκ σαρρής, καραμελίδης κ μώραλης δεν κοιμήθηκαν όλο το βράδυ από τον φόβο τους, έχω να προτείνω την επόμενη φορά (την άλλη κυριακή δηλαδή, ίσως κ την ερχόμενη πέμπτη) να μην είναι τόσο σκληρός με τους εν λόγω "κυρίους" οπότε αντί για τηλεφώνημα να τους στείλει ένα ομαδικό e-mail...

Arisleme είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:04 μ.μ.

Vamos ο τατος ειπε στις δηλωσεις του οτι επαθε τράβηγμα και ζητησε να βγει για να μην παθει κατι πιο σοβαρο καμια θλαση ας πουμε. Οποτε δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο...

Εχω την αισθηση οτι η επιστροφη αγκανθο θα σημανει και νικη για την ομαδα. Φερνει αλλον αερα στην ομαδα αυτος ο παικτης

VardARIS είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:41 μ.μ.

Vamos_G1, όντως ο Τάτος ζήτησε αλλαγή, οπότε δεν υφίσταται θέμα.

Από εκεί και πέρα μια και ήσουν στο ματς, μπορείς να μας πεις τι έγινε με τα επεισόδια στο ημίχρονο? Από πού ξεκίνησαν, ποια ήταν η αφορμή?

Και εγώ το ίδιο πιστεύω, ότι ο Μώραλης πανικοβλήθηκε με το τηλεφώνημα του Ηλιάδη. Φήμες λένε ότι έπαιρνε τον Καραμελίδη όλο το βράδυ και τον πίεζε να έχει ο Άρης εύνοια από εδώ και πέρα... 100-0 θα έχουμε από το επόμενο παιχνίδι από τον διαιτητή.

Τα έχουμε ξαναπεί: ο Άρης πληρώνει την στάση Σκόρδα απέναντι σε όλους, από εκεί που ήμασταν μια ομάδα συμπαθητική, ειδικά την περίοδο με Όγιος, καταλήξαμε να γίνουμε από τις πιο αντιπαθητικές ομάδες. Δημιουργήσαμε με όλους έχθρες, "ο Άρης είναι ένα άρμα μόνο του κλπ" μλκίες που έλεγε τότε ο Σκόρδας.

Πληρώνουμε επίσης το περιστατικό με την μ@λ@κ... την επόπτρια, που τότε έγινε ολόκληρος ντόρος.

Πληρώνουμε επίσης και την κόντρα μας με τη Λίγκα για την υπόθεση 99.

Βασικά δεν ξέρω αν έχουμε και κανέναν σύμμαχο... Και αυτό δεν ξέρω αν θα αποβεί σε καλό.

Giorgos T. είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:43 μ.μ.

για το κυπελλο παντως διαφωνω. δεν εχουμε την πολυτελεια να αγωνιζωμαστε σε 2 διοργανωσεις.

προτιμω να ξεκουραστουν οι βασικοι και να ειναι ετοιμοι για νικη με τον παναιτωλικο παρα να κουραστουν αδικα για να παρουν μια νικη χωρις αντικρισμα με τον βολο.

η γνωμη μου ειναι , να γινουν πολλες αλλαγες στον αγωνα και να παιξουν παικτες με μικρο χρονο συμμετοχης μεχρι τωρα. οι βασικοι επιβαλεται να ειναι ξεκουραστοι για την κυριακη

Vamos_G1 είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:36 μ.μ.

Χαχαχαχα να'σαι καλά VardARI μ'έκανες κ γέλασα!

Ξαναλέω πάντως για Τάτο (κ για τον φίλο Arisleme αυτό) ότι από το γήπεδο δεν φάνηκε να ζητάει αλλαγή. Αφού όμως λέτε ότι έκανε ο ίδιος δήλωση για το περιστατικό κ ότι υπήρχε λόγος, τότε πάω πάσο.

Για το σκηνικό δεν ξέρω τι έγινε γιατί ήμουν από την άλλη πλευρά, αλλά υποθέτω ότι έγινε ότι γίνεται πάντα. Οι μεν (αστυνομία) πούλησαν βλαχομαγκιά, οι δε (δικοί μας) δε μάσησαν (είδα αρκετές "μούρες" πάλι) οπότε έγινε ότι έγινε. Συν το γεγονός ότι πριν μπούμε στο γήπεδο είχαμε τα γνωστά εκνευριστικά χασομέρια, όχι μπείτε ένας-ένας, όχι σταματήστε, όχι προχωρήστε, όχι έχετε το εισιτήριο σηκωμένο, όχι έχετε το στο άλλο χέρι, όχι πρέπει να σας ψάξουμε 2 φορές, κτλ, κτλ, ότι γίνεται δλδ κάθε φορά για να μας σπάνε τα νεύρα. Ήδη λοιπόν από την αρχή υπήρχε μεγάλη ένταση κ σκηνικά/μανούρες γίνανε κ πριν μπούμε στο γήπεδο...

Ανώνυμος είπε... 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:05 μ.μ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..


ΑΦΗΣΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ...

ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ TOY ARH ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ( Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ-ΚΑΤΑΛΑΒΕ), Η ΟΜΑΔΑ ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ! Ο ΣΟΥΠΕΡ 3 ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΠΤ..ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΨΩΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΤΟ Σ.Κ

Ο ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΜΠΑΛΟΥ-ΧΕΣΜΕΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ...



ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ3

VardARIS είπε... 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:02 μ.μ.

Φίλε αγανακτισμένε, αν θεωρείς ότι δουλειά του S3 είναι να μπαίνει μέσα στα γήπεδα ή εκτός, και να δέρνει διαιτητές, μάλλον κάνεις κάπου λάθος. Όλοι κατηγορούν τον S3, αλλά όταν θέλουν κάτι, λένε "να ο S3 τι κάνει?" ή αντίστοιχα για εκδρομές λένε "πού είναι τα τσογλ... του S3"? κλπ...

Αναφέρεις ότι πρέπει να πάρουν παράδειγμα από τους συμπολίτες. Γιατί έκαναν κάτι και δεν το πήραμε χαμπάρι? Ας μην ήταν ο Ρώσσος, να τα χώνει σε Γκαγκάτσηδες και σία, και θα σου έλεγα τι θα είχαν...

Ανώνυμος είπε... 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:07 μ.μ.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΦΡΟΣ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ).

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ3

VardARIS είπε... 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:33 μ.μ.

Αφού το θέλεις ρε φίλε τόσο πολύ, γιατί δεν το κανονίζεις εσύ με κανά 2-3 φίλους σου? Γιατί πρέπει να το κάνουν τα παιδιά του S3?

Ανώνυμος είπε... 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:47 μ.μ.

εμενα δεν μου αρεσει αυτοι που το παιζουν μαγκες και βριζουν οικογενειες σπιτια....αυτοι μου την σπανε....που αυτοι μονο μαγκες δεν ειναι...

αγανακτισμενος3

VardARIS είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:06 π.μ.

Ποιοι το παίζουν μάγκες, και ποιοι βρίζουν μάνες και σπίτια?

Αγανακτισμένε, κανείς πλέον δεν αμφισβητεί ότι ο S3 έκανε λάθη. Αλλά αυτή την στιγμή το πρόβλημα δεν είναι οι σύνδεσμοι, αλλά τα οικονομικά προβλήματα, το αγωνιστικό, το 99 και οι πρώην που καλοέφαγαν.

Ανώνυμος είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:07 π.μ.

δεν αντιλεω αλλα εννοω για καποιους που στην ξανθη εβριζαν τον διαιτητη...

αγανακτισμενος3

VardARIS είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:13 π.μ.

Όποιος από μας και αν ήταν εκεί, θα έβριζε τον διαιτητή, αυτό δε σημαίνει ότι θα τον περιμέναμε και έξω από το σπίτι του για να του δώσουμε μάθημα.

Ένας ήταν ο Τιμωρός (Charles Bronson)! Μακάρι να ζούσε Ελλάδα και να τον προσλαμβάναμε. Θα είχε πολύ δουλειά...