Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Φτάνει πια με τους τελικούς

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε. Ό ΆΡΗΣ μας, λοιπόν, δίνει άλλο ένα πολύ σημαντικό ματς στη Βέροια, τη Δευτέρα (19:30).

Θέλησα να κάνω αυτό το μικρό άρθρο, διότι ήθελα να ξεκαθαρίσω πως πλέον τελικοί δεν υπάρχουν, διότι:

ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ!!!



ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ

Τ-Ε-Λ-Ι-Κ-Ο-Σ ήταν το ματς με τον Πλατανιά. Εφόσον δεν το πήρες, απο 'δω και πέρα σε κάθε ματς, σε κάθε λεπτό, παίζεις την κατηγορία σου. ΌΛΑ τα παιχνίδια πλέον είναι τελικοί. Άσχετα με τον αντίπαλο. Το ότι παίζεις με τον αμέσως από πάνω σου δεν σημαίνει ότι αυτό το ματς είναι σημαντικότερο από τα άλλα. Μας έχετε κουράσει όλοι πλέον, με τελικό και τελικό σε κάθε ματς. Φτάνει.

Οπαδοί

Από την αρχή της εβδομάδας ακούγονται πολλά συνθήματα κατακλυσμού της Βέροιας. Είδα ότι 4.000 μας δώσαν, μάλλον 6-7.000 θα 'ναι στο γήπεδο. Μπράβο σε όσους ακολουθήσουν την ομάδα (δεν είναι μακριά). Θα γίνει ένα μικρό Βικελίδης εκεί πέρα. Ένα έχω να πω όμως: Π-Ρ-Ο-Σ-Ο-Χ-Η. Δεν πρέπει να απαντήσουμε σε καμία πρόκληση. 

Ξέρουμε εμείς, έχουμε εμπειρίες από παλιά, γιατί αν γίνει η στραβή, πάει έπεσε η ομάδα (θυμάστε τις 10 αγωνιστικές εκείνη τη χρονιά). Στηρίξτε, φωνάξτε, τσιρίξτε, ουρλιάξτε, αλλά όχι ακρότητες.

Αγωνιστικό

Δεν θα κάνω τον προπονητή σε αυτό το ματς, όπως και στα υπόλοιπα. Δεν με νοιάζει ποιοι και πώς θα παίξουν. Το μόνο που μας νοιάζει όλους από 'δω και πέρα, είναι οι ΒΑΘΜΟΙ.



VAMOS ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ

0 σχόλια: