Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Πανιώνιος - ΆΡΗΣ 1-0 Πολύ κακή εμφάνιση και αρχή

Υπάρχουν παιχνίδια που ανάλογα με την εξέλιξή τους είσαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα, υπάρχουν και παιχνίδια που είσαι λυπημένος ακόμα και αν πριν την έναρξη του αγώνα σου έλεγαν να φύγεις με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το αποψινό παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία που σε στενοχωρεί γιατί υπήρχαν τα δεδομένα να κερδίσουμε. Όχι απλά να πάρουμε τον βαθμο. Από την άλλη πλευρά, πως να κερδίσουμε με μια τόσο κακή εμφάνιση ; ; ; Πραγματικά ήμασταν πολύ κακοί.



Ο αγώνας ξεκίνησε αναγνωριστικά. Στα πρώτα πέντε λεπτά προσπαθήσαμε να κινηθούμε επιθετικά. Από το 8ο λεπτό και μετά ο Πανιώνιος πήρε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 13ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας μας και έπειτα από στημενο φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον Καπετάνο, ο οποίος δεν μπόρεσε να διώξει, με αποτέλεσμα να πάει προς τον Βελλίδη που την απέκρουσε στα πλάγια. Εκεί όμως βρισκόταν ο Λαμπρόπουλος και έκανε το 1-0.

Τα στοιχεία που "έβγαλαν μάτια" για την ομάδα μας, ήταν δύο. Η στατικότητα των παιχτών και το λανθασμένο στήσιμο των παιχτών από τον Κατσαβάκη. Και αν το δεύτερο διορθώθηκε, το πρώτο παρέμεινε ως το τέλος.

Ας ξεκινήσουμε από το λάθος στήσιμο των παιχτών. Από τα δεξιά του Πανιωνίου ο Ντούνης, έκανε άνω κάτω την αριστερή μας πλευρά. Ο Κατσαβάκης στο 17ο λεπτό, αλλάζει θέσεις τους ακραίους μας μπακ. Στο 24ο λεπτο πάει ο Γιαννιώτας κορυφή περιοχής και ο Καπετάνος αριστερά.

Αξιοσημείωτο, πως την πρώτη μας φάση την κάναμε στο 25ο λεπτό από σουτ του Γιαννιώτα με το αριστερό πόδι, έπειτα από προσποίηση έξω από την περιοχή. Στατιστικό στοιχείο που δείχνει την ανυπαρξία μας, επιθετικά.

Στο 36ο λεπτό, μπήκε ο κάθε παίχτης στην θέση του και η ομάδα λειτούργησε κάπως καλύτερα. Σουνάς μπροστά απο τα αμυντικά χαφ, Τριανταφυλλάκος κορυφη, Γιαννιώτας δεξιά και Κάζνα αριστερά. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα μας, δεν δέχτηκε φάση.

Ας περάσουμε και στην στατικότητα των παικτών. Παράδειγμα . . . Στο 20ο λεπτό, ο Παπαστεριανός επιχειρεί μπαλιά 35 μέτρων προς την αντίπαλη περιοχή. Αποτέλεσμα ; ; ; Κέρδισε κατοχή μπάλας, ο αντίπαλος . . . Δεν μπορούσε να κάνει ένα χαφ κίνηση να πάρει μπάλα και να ανέβει ; ; ; Δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα στην αμυντική γραμμή και να αλλάξει πλευρά η μπάλα σταδιακα ; ; ; Στοιχείο που δείχνει και έλλειψη συγκέντρωσης και νευρικότητα..

Άλλο παράδειγμα . . . Στο 26ο λεπτό, ο Παπαζαχαρίας έκανε συρτή μπαλιά 20-25 μέτρων με λάθος κατάληξη. Τα ερωτήματα είναι ίδια με αυτά του παραπάνω παραδείγματος.

Στο 42ο λεπτό, κάναμε την καλύτερη φάση μας, μετά από στημενο, αλλά ημασταν άτυχοι. Η ατυχία είναι "φίλη" μας, γενικά. Αν εξαιρέσουμε το μάτς Κυπέλλου στην Ξάνθη και καναδύο ματς που σκοράραμε στο 90 φευγα, είμαστε άτυχοι διαχρονικά. Αλλά δεν μας φταίει αυτό απόψε.

Στο δεύτερο μέρος, δεν δεχτήκαμε φάση. Μέσα σε 7 λεπτά (ως το 53) κάναμε 2-3 φάσεις. Απόδειξη του λανθασμένου στησίματος των παιχτών, αρχικά. Από την στιγμή που οι παίχτες τοποθετήθηκαν στις θέσεις τους, έπαιξαν καλύτερα.

Και εκεί που αρχίζει να πονάει το κεφάλι σου και το μυαλό σου μαζί είναι από το 63ο λεπτό και μετά. Μένει με 10 ο αντίπαλος και αντί να κυκλοφορήσεις μπάλα και να εκμεταλλευτείς χώρους, για κανά 5λεπτο μας έπαιζαν κιόλας. Κυκλοφορούσαν μπάλα, δεν μπορούσαμε να την πάρουμε, όταν την παίρναμε την χάναμε στο καπάκι...

Και μ' αυτά και μ' αυτά, φτάνουμε στο 80 και μένουν οι αντίπαλοι με 9 παίχτες. Και είχαμε ακόμα 12 λεπτά αγώνα. Λες, φάσεις θα κάνω. Νυσάφι... Θα το βάλω το ρημαδογκόλ. Τουλάχιστον ένα. Και βλέπεις τους παίχτες, άλλους να περπατάνε, άλλους να κάνουν μεταβιβάσεις 2-3 μέτρα αριστερά ή δεξια από την σωστή θέση του συμπαίχτη τους.

Μόνο ο Γιαννιώτας, έκανε ένα σούτ καλό στο 92 περίπου. Ο Καπετάνος ένα σουτ με το καλό του πόδι, η μπάλα πήγε στο πέταλο και κατά τα άλλα, γιόμες και στατικότητα.

Κάποια ακόμη παραδείγματα που αποδυκνείουν αυτά που λέω περί στατικότητας. Στο 69ο λεπτό ο παίχτης μας με την μπάλα στα πόδια επιχειρεί γέμισμα, ενω άλλοι δυο μπροστά του στα 10 μετρα περπατάνε χωρίς να πιέζονται.

Στο 79ο λεπτό, ο Τσουκάνης κάνει λαθος μεταβίβαση και κλέβει ο Οκόγιε του Πανιωνίου. Περνάνε 3-4 δεύτερα και μετά πάει να πιέσει ο νεαρός μας. Κακή αντίδραση.

Σε κάθε περίπτωση δεν νοείται να πάιζεις 25 λεπτά με παίχτη παραπάνω και τα μισά από αυτα με δύο παίχτες παραπάνω και να μην κάνεις κλασσικές φάσεις για γκόλ. Μονο το σούτ του Γιαννιώτα έξω από την περιοχή, απείλησε. 

Με εξαίρεση του Γιαννιώτα τα σούτ και του Καπετάνου που πήγε η μπάλα πολύ έξω, δεν είδαμε σούτ. Δεν είδαμε κάθετες. Είναι προτιμότερο να δούμε τρείς καλές κάθετες, παρά 12 γιόμες. 

Σωστά ο διαιτητής απέβαλλε τους παίχτες των γηπεδούχων. Και κακώς έδειξε κίτρινη καρτα στον Παπαστεριανό. Ήταν καθαρη κίτρινη (μην πω κόκκινη) εκείνο το μαρκάρισμα πάνω στον Γιαννιώτα. Μιλάω για το 43ο λεπτό και το σκληρό τάκλιν πάνω στον Γιαννιώτα.

Οι πρώην παίχτες μας, όλο μουρμούρα και γκρίνια και χτύπημα ήταν. Ο ένας χτυπούσε και έκανε τον μάγκα στον Γιαννιώτα, ο άλλος όρμησε στα επισόδεια του 81, ο άλλος έκανε 2-3 λεπτά να βγει στην αλλαγή, ο άλλος χτύπησε κλοτσιά και αποβλήθηκε . . .

Επειδή μας τα ζαλίσατε (με το δίκιο σας μεχρι ενος σημειου . . . Κάποιοι εχετε να παίρνετε λεφτα.. Το κατανοώ) εσείς που με την συμπεριφορά σας, αγωνιστικά μας προκαλείται και δείχνεται ασέβεια.. Και επειδή καταλαβαίνουμε ότι βγάζετε κακία με την ομάδα μας θα σας πούμε δύο λόγια. Οι φωστήρες που είχαμε για παράγοντες δεν αντικατοπτρίζουν τον λαό του ΆΡΗ. Εμείς, όσο παίζατε σε μας σας χειροκροτούσαμε και σας υποστηρίζαμε. 

Και σεις ξηγιέσται νευρικά και με κακία για την ομάδα μας... Να ξέρετε λοιπόν, ότι η φανέλα του ΆΡΗ είναι Π Α Ν Ο Π Λ Ι Α και δεν την σηκώνουν και πολλοί αυτή την πανοπλία. Αυτά για το αν αναρωτιέστε ακόμη γιατί δεν πολυπαίζατε σε μας. . .  Άντε γιατί κουράσατε . . .

Και πολύ ασχολήθηκα . . .

Κακή εμφάνιση, λοιπόν, κακή αρχή. Και κακή διαχείριση από τον κόουτς. Δεν μπορεί να μην ξέρεις την θέση που ο κάθε παίχτης αποδίδει καλύτερα. Χάσαμε 36 λεπτά και μαζί μ' αυτα τα λεπτά, χάσαμε και το μάτς.

Περιμένουμε την Κυριακή ολοφάνερη βελτίωση, το πάθος να ξεχειλίζει και συγκέντρωση την ώρα του αγώνα . . .


14 σχόλια:

VardARIS είπε... 28 Αυγούστου 2012 στις 12:37 π.μ.

Πήγα και εγώ Jim να γράψω άρθρο αλλά δυσκολεύτηκα. Τι μπορείς να γράψεις για αυτή την ομάδα.

Αυτό που έχω να προτείνω είναι:
ΗΡΕΜΙΑ, ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Αυτό πιστεύω εγώ. Στήριξη από όλους μας, γεμάτο το γήπεδο με φοβερή ατμόσφαιρα και αν χρειαστεί και κάτι παραπάνω (ξέρουν οι σεκιουριτάδες μας) για να φοβούνται οι αντίπαλοι, για να τη γλυτώσουμε αναίμακτα και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις στο τέλος.

Ελπίζω ο Κατσαβάκης να κατάλαβε ότι το σχήμα με Καπετάνο επιθετικό δεν τραβάει. Πολύ πιο ορθολογικό αυτό με τον Τριανταφυλλάκο ή τον Γιαννιώτα μπροστά, έστω και αν δεν είχαμε τις κλασσικές ευκαιρίες.

Συνεχίζουμε, ψηλά το κεφάλι από τους πιτσιρικάδες μας. Αυτοί είναι οι μόνοι που δεν φταίνε για τη σημερινή κατάσταση.

jim είπε... 28 Αυγούστου 2012 στις 12:55 π.μ.

Ακριβώς αυτό Βαράρη. Η τελευταία πρόταση σου είναι η ουσία.

Εδώ και 1,5 ώρα σκέφτομαι και ξανασκέφοται για την ομάδα μας. Ξέρεις που κατέληξα ; ; ;

Πως, αν η φουρνιά των παιδιών που είχαμε απο Ισπανια και Λατινικη Αμερική (Χαβιτο, Καλβο, Ροναλντο, Γκαρσια, Ναφτι, Νετο, Καμπορα, Κοκε) στηρίχθηκε μια φορά, αυτή η γεννιά των δικών μας παιδιών θα πρέπει να στηριχτεί 10..

Αν τότε με την Λατινικο-Ισπανικη φουρνια είχαμε στο γηπεδο 17-18.000 μεσο ορο τωρα πρεπει αν χουμε 27-28.000 και ας μη χωραι τοσο. Αν θελουμε να λεγομαστε πιστοι οπαδοι, που ειναι παντα διπλα στην ομαδα τους..

Σ επίπεδο παραγόντων, διοικητικά ότι κι αν πούμε έχουμε δίκιο. Αγωνιστικά δεν φταίει κανένα από τα παληκάρια που παίχουν τώρα. Ούτε και ο Κατσαβάκης. Οι πρώην παραγοντες μηδενος εξαιρουμενου φταινε πάνω απ' όλα.

Πέρα από αυτο, επειδή διαβασα στο τσατ που λεγατε περι στενοχωριας για την ομαδα με τον Βελλίδη... Να σου πω την αλήθεια ; ; ; Δεν λυπήθηκα καθόλου...

Εμείς δεν ήμασταν που λέγαμε να βγάλουμε Ελληνάκια ; ; ; Η ομάδα, αγωνιστικά γύρισε σελίδα. Καμμιά σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με 14 Ελληνάκια παίξαμε..

Ναι ήμασταν κακοί. Όμως, με την καταλληλη δουλειά, προσπάθεια και διαχειρηση θα ανέβουμε επίπεδο. Όλα όσα εγραψα στο άρθρο περί στατικότητας και κάποιων λανθασμένων κινήσεων δεν τα εγραψα για να κατηγορήσω τα παιδιά..

Τα τονίζω, γιατί πιστύω στις δυνατότητες τους. Δεν είναι αυτή η πραγματική τους εικόνα.

Ξέρεις πότε στενοχωριόμουν. Όταν κάναμε τις επενδύσεις με τα ονοματα και τρώγαμε τεσσάρες από Τρίπολη, μας έβγαζε διπλό ε΄δω η Τρίπολη, ο Νιώνιος, ο ηρακλής. Μας κέρδιζε εδώ η Ξάνθη... Θυμάσαι την περίοδο 2008-2009 που κάναμε 8 ματς να σκοράρουμε και σκόραρε ο Μπατιον στο Καυτατζογλειο στο 79 και κάναμε σα τρελοί ; ; ; Τοτε λυπόμουν...

Τωρα δεν στενοχωριέμαι... Γιατί γυρίσαμε αγωνιστική σελιδα.. Γιατί τα παιδιά αυτά πάντα θα προσπάθουν να δωσουν το 100% και γιατί αυτό θέλαμε.. Να βγαλουμε δικα μας παιδια.. Όχι ακριβως ετσι, βεβαια..

Στο αγωνιστικό που λες, τσαμπα χασαμε 36 λεπτα μεχρι να μπει στη θεση του ο καθε ενας.. Την διαφορα επιθετικά την κάνει ο Γιαννιώτας...

Unknown είπε... 28 Αυγούστου 2012 στις 9:08 π.μ.

Η ομαδα χρειαζεται χρονο και φορ για να δεσει. Πιστευω πως τις θετικες εμφανισεις θα τις δουμε μετα την 8-9-10 αγωνιστική.

Σωτήρης είπε... 28 Αυγούστου 2012 στις 9:38 π.μ.

Καλημέρα και από μένα

Καταρχήν ένα μικρό σχόλιο για τον Κατσαβάκη, βλέποντας τον αγώνα ήταν σαν να ξαναζούσα τα περσινά με τον Τσιώλη να αλλάζει θέση στους παίκτες κάθε 5 λεπτά. Νομίζω κάπου έχασε την ψυχραιμία στην αρχή ο Κατσαβάκης και άργησε λίγο να αντιδράσει.

Αγωνιστικά, τίποτα παραπάνω από αυτά που είπατε, η ομάδα αυτή είναι και μην περιμένουμε να κάνει τρελές εμφανίσεις. Στήριξη από όλους και υπομονή.

Πάντως είχα γράψει όταν έγινε η κλήρωση, ότι είναι πολύ πονηρή η αρχή του πρωταθλήματος για μας. Αν στα επόμενα με όφη, αεκ, κέρκυρα και πλατανιά δεν πάρουμε νίκες (8 βαθμούς τουλάχιστον) θα σφίξουμε αρκετά. Είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές μας, κακά τα ψέματα, δεν θέλει πολύ να γυρίσει και η ψυχολογία και μετά να τρέχουμε και να μην φτάνουμε.

Για αυτό λέω στήριξη στην ομάδα ειδικά τώρα στην αρχή, πίστη και προσπάθεια από τους παίκτες για να μπούνε όλα σε μια τάξη.

Πάντως αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν χρειαζόμαστε τόσο έναν φορ (θέλουμε αλλά δεν είναι η πρώτη μας ανάγκη) όσο έναν δημιουργικό μέσο (Κοέλιο??) και φυσικά ΜΠΑΚ!!!! Άμεσα μια μεταγραφή τουλάχιστον αριστερού μπακ εφόσον πήραμε Ψυχογιό για δεξιά. Από τα πρώτα δείγματα πάντως, αν και είναι νωρίς, θα έλεγα ότι πιο χρήσιμο θα ήταν ένας καλός ξένος μπακ αντί του Πουλίδο. Στα στόπες κουτσά στραβά τα καταφέρνουμε, στις πτέρυγες είμαστε απλά για κλάματα....

Γιαννιώτας είπε... 28 Αυγούστου 2012 στις 1:05 μ.μ.

Αυτή η φετινή χρονιά θα είναι από τις ποιο δύσκολες μας.

Χρειαζόμαστε σίγουρα ένα φορ στην ομάδα και γρήγορα αλλά θα είναι πάλη πολύ δύσκολα και πάλη.

Άμα κάνουμε τα ίδια λάθη και στην επόμενη αγωνιστική, έτσι θα πάει όλη η χρονιά.(Τουλάχιστον μην πέσουμε).

jim είπε... 28 Αυγούστου 2012 στις 2:02 μ.μ.

Vellidi, κάπου εκεί..8η,9η... Πιστεύω, μια πρώτη σοβαρη εικόνα θα εχουμε στην 2η διακοπή για τα προκριματικά του μουντιαλ..κάπου στην 6η με 7η..

Σωτήρη, ο Κατσαβάκης χθες έδειξε να μην γνωρίζει την ομάδα. Σαν εμας ενα πραγμα, που λέγαμε αυτος εκει και αυτος εδω... Αλλα ειναι ο κοοουτς και θα πρεπε μετα από 1,5-2 νηνες και 5-6 φιλικα να εχει καταληξει στην τοποθετηση...

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης απο τα παιδιά. Πολλά παιδια εχουν χαρισμα, αλλα ειναι αδούλευτο..

Στηριξη εννοειται. Οπως εγραψα και στο 2ο σχολιο μου, αν στηριξαμε μια φορα την φουρνια των ισπανολατινων, αυτη την δικη μας φουρνια πρεπει να την στηριξουμε 10..

Μήνες πριν αρχισει το πρωταθλημα, μα, ελεγα και συμφωνησε ο "υπολοχαγος" απο το τσατ διπλα, μαζι μου, οτι η ομαδα πρεπει να θωρακισει την αμυντικη της γραμμη. Αριστερα και κεντρο αμυνας. Γιατι τα χ εκτος θα ειναι πολυτιμα..

Επιθετικά, θελουμε πιο πολυ εναν δημιουργικο. Ο περιοχατος, αν λειψει αποκταται και τον Γεναρη...

Γιαννιώτα, όντως θα ειναι απο τις πιο δυσκολες χρονιες αυτη. Θελει υπομονη. Οχι κραξιμο... Και τα παιδια να χουν αυτοπεποιθηση και να τα δινουν ολα...

Πιστευω, ότι δεν ειναι αυτες οι δυνατοτητες των παιδιων..

Πάνω απ'όλα μην ακούτε τους οπαδους των αλλων ομαδων τι σας λενε και τι γραφουν... 9 στους 10 εχουν πληρη μεσανυκτα και χαρακτηρα για μπουγέλομα...

Skolix είπε... 28 Αυγούστου 2012 στις 3:35 μ.μ.

Πολύ κακή εικόνα προχθές. Δεν περιμένω να δω μπάλα φέτος, αλλά μας είχαν ζαλίσει ότι φέτος θα δούμε μια ομάδα που θα τρέχει πολύ και θα πιέζει ακατάπαυστα. Εγώ αυτό χθες δεν το είδα. Επίσης, μας έχουν μιλήσει για ταλέντα και καλούς νέους παίκτες. Εγώ χθες είδα παιδιά να μην μπορούν να κάνουν ούτε κοντρόλ. Δεν κατηγορώ τους μικρούς (ο χειρότερος σε κοντρόλ, σουτ και πάσες ήταν ο Καπετάνος χθες, το Κάπε στη μπλούζα τον μάρανε), αλλά μη νομίζουμε ότι έχουμε 15 Αζάρ στην ομάδα. Τέλος, αυτό που με απογοήτευσε χθες πέραν της κακής εικόνας, ήταν ότι παίκτες παλιοί δικοί μας φαντάζαν χθες παικταράδες! Αραβίδης και Ρόβας, που πέρασαν και δεν ακούμπησαν, χθες έμοιαζαν παικταράδες. Για να μην πω για τον Μενδρινό που πάντα τον εκτιμούσα ποδοσφαιρικά.

Θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάτι προγνωστικά που είδα για την τελική θέση της ομάδας φέτος. Στο shoutbox αναφέρθηκε από έναν φίλο ότι μπορεί να βγούμε και 3οι. Οι περισσότεροι λέτε για 6οι-9οι. Στα μάτια αυτές οι θέσεις φαντάζουν ανέφικτες. Μου φαίνονται υπεραισιόδοξες τέτοιες προβλέψεις. Αν οι μεταγραφές που θα μπουν δεν αλλάξουν την εικόνα, πιστεύω ότι θα δώσουμε σκληρή μάχη για τη σωτηρία. Το ίδιο προβλέπω και για την ΑΕΚ, η οποία όμως πήρε 3 παίκτες και αν χτυπήσει και Γιαννώτα, που έχουν λυσσάξει εδώ κάτω, θα πάνε καλούτσικα.

Δεν ξέρω αν φαίνομαι απαισιόδοξος, πάντως φέτος δεν περιμένω τίποτε παραπάνω μάχη για αποφυγή υποβιβασμού.

navas είπε... 28 Αυγούστου 2012 στις 4:14 μ.μ.

dioxte ton prin einai arga.pali tha klaime sto telos.oi paiktes den einai toso kakoi alla o proponitis einai.

jim είπε... 28 Αυγούστου 2012 στις 4:42 μ.μ.

Scolix, υπάρχει ταλέντο αλλά θέλει καλλιέργεια.. Όποιος λέει ότι έχουμε 15 αζάρ δεν ξέρει τι του γίνεται..

Αγώνα με αγώνα θα βλέπουμε την ομάδα πως παίζει... Την 6η-7η αγωνιστικη στην δευτερη διακοπη θα εχουμε βγαλει συμπερασματα... Εδώ, ακομα και ο προπονητης εδειξε να μην ξερει την ομαδα με ολες τις αλχημειες που εκανε...

Navas, ο Κατσαβάκης έδειξε να μην γνωρίζει σε ποια θέση αποδίδει καλύτερα ο κάθε παίχτης του. Τσαμπα χασαμε 36 λεπτα μεχρι να μπει στην θεση του ο καθε ενας.

Ψαχτηκε. Αυτό συμβαίνει σε ομάδες που έχουν πολλούς νεαρούς μέσα. Βέβαια, είναι 1,5-2 μηνες και εχει παιξει 5-6 φιλικα και επρεπε να εχει καταληξει..

Τα προσεχή ματς θα δειξουν.. Άλλωστε δεν υπήρχαν και λεφτα για άλλη επιλογή...

VardARIS είπε... 28 Αυγούστου 2012 στις 8:49 μ.μ.

Φίλε Skolix, όποιος μιλάει για 3η θέση (αλήθεια πού το διάβασες), είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν πιστεύω ούτε καν την 6η-9η θέση, που λένε άλλοι.

Ανήκω και εγώ στους απαισιόδοξους και το μόνο που θέλω είναι η σωτηρία. Ο,τιδήποτε παραπάνω θα είναι υπέρβαση.

Όσο για τον Καπετάνο, μάλλον ΚΑΠΗ θα έπρεπε να γράψει στην μπλούζα του...

Γιαννιώτας είπε... 28 Αυγούστου 2012 στις 10:07 μ.μ.

VardARIS άμα όλα τα βλέπεις με κακό μάτι δεν κάνεις δουλειά. Το θέμα είναι να τα βλέπεις όλα με καλό μάτι και κάτι θα γίνει.

VardARIS είπε... 29 Αυγούστου 2012 στις 12:12 π.μ.

Φίλε Γιαννιώτα, ok αλλάζω τροπάριο! :) Πάμε λοιπόν φουλ για πρωτάθλημα (και κύπελλο εννοείται), μήπως και αλλάξει το γούρι...

Skolix είπε... 29 Αυγούστου 2012 στις 12:17 π.μ.

Vardari, γράφτηκε για τρίτη θέση εδώ μέσα στο shoutbox. Το έγραψε ο Υπολοχαγός, αλλά εννοούσε ότι θεωρεί ότι δεν είμαστε και τόσο χειρότεροι από Ατρόμητο και Παοκ που λογίζονται ως φαβορί για την 3η θέση.

VardARIS είπε... 29 Αυγούστου 2012 στις 1:08 π.μ.

Δυστυχώς, είμαστε αρκετά χειρότεροι όχι μόνον από τον συμπολίτη και τον Ατρόμητο, αλλά από τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό που πιστεύω ότι θα μας σώσει είναι η φανέλα, η έδρα μας και το γεγονός ότι υπάρχουν εξίσου χάλια ομάδες με εμάς βλ. Πλατανιάς, Όφη, Άεκ και 1-2 ακόμη... Για αυτό και λέω ότι χρειάζεται στήριξη και όχι μίρλα από την 1η αγωνιστική.