Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Όχι κι αυτός...

Ο μπασκετμπολίστας του Άρη, Αλεξάνταρ (Αλέξανδρος) Βεζένκοφ, πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση για την εθνική νέων της Βουλγαρίας με αντίπαλο την Τουρκία, με την ομάδα του να νικάει με 95-89, και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δίκαια θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και ότι είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στο δυναμικό μας.



Ο 17χρονος φόργουορντ πήρε στις πλάτες του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γειτόνων μας, αφού με ανεπανάληπτο ρεσιτάλ, σημείωσε 28 πόντους, με 6/6 βολές, 5/8 δίποντα, 4/7 τρίποντα σε 43 λεπτά συμμετοχής, αφού το παιχνίδι οδηγήθηκε σε πεντάλεπτη παράταση λόγω του ισόπαλου αποτελέσματος.


Αυτό το παιδί πρέπει να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα και να αποτελέσει εκ των ηγετών. Σε ΚΑΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πρέπει να μας ξεφύγει ΚΑΙ αυτός, όπως άλλοι. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε με Χρυσικόπουλο, Σκορδίλη, Τσαιρέλη και τους υπόλοιπους.

Χάσαμε πολύ μεγάλα ταλέντα λόγω ανίκανης διοίκησης, κάτι που πιστεύω τώρα έχει αλλάξει. Έχουμε ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και τρέχουν ολημερίς για να κλείσουν όποιες τρύπες υπάρχουν, όσο αυτό είναι εφικτό.

Δεν πρέπει να χαθεί αυτό το ταλέντο. Μπορεί να προσφέρει πάρα μα πάρα πολλά στο Άρη, με δεδομένο ότι θα δουλέψει, θα πάρει τις ανάλογες ευκαιρίες και φυσικά θα έχει τα μυαλά του στο κεφάλι του και να μη φύγει για διπλανούς. Το ταλέντο του ήταν γνωστό εδώ και καμιά διετία, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα τις ευκαιρίες που του αναλογούν.

Θα ήταν καλύτερο να υπήρχαν Ταπούτος-Τσαλδάρης ώστε να πλαισιώνεται με την κατάλληλη πινελιά εμπειρίας, ωστόσο πιστεύω πως και ο Αλεξανδρής πρέπει να τον στηρίξει.

Δεν πρέπει, βέβαια να παραγνωρίζουμε και το άλλο next big thing του ελληνικού μπάσκετ, τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Έχει πάρει ήδη τις ευκαιρίες του από τον Αλεξανδρή πέρσι και σε μεγάλα ματς με Ευρωπαικούς αντιπάλους, όπου πήρε σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Αυτός αγαπάει την ομάδα και το δείχνει με τις δηλώσεις και τις πράξεις του.

Ας ελπίσουμε να παραμείνουν για χρόνια και να βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο...

Το σόου του Βεζένκοφ:


σορρυ που γράφω λινκ κάτι έπαθε και δε μπορούσε να μεταφορτωθεί

2 σχόλια:

VardARIS είπε... 10 Αυγούστου 2012 στις 10:26 π.μ.

Μακάρι το παλικαράκι να είναι γερό και να δουλέψει για να αναδειχθεί και σε επίπεδο ανδρών!

Απόλυτο δίκιο έχεις Βελλίδη, όσον αφορά τις περιπτώσεις Παπανικολάου - Χρυσικόπουλου (για τον Παπανικολάου πήραμε χρήματα), αλλά δεν θεωρώ προσωπικά κάτι ιδιαίτερο τους Σκορδίλη και Τσαϊρέλη. "Λίγοι" σαν παίκτες. Και που έφυγαν, ούτε κρύο, ούτε ζέστη...

Σωτήρης είπε... 12 Αυγούστου 2012 στις 10:58 μ.μ.

Συμφωνώ για τους δύο που έγραψε και ο Vardaris, πολύ λίγοι παρά τις ευκαιρίες που πήραν. Για τον Βενζέκοφ μην κάνετε όνειρα, το παιδί το έχει δηλώσει ότι του χρόνου που γίνεται 18 θα φύγει για κολέγιο. Το όνειρό του είναι το NBA και αυτό θα κυνηγήσει.