Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Κριτική Παικτών 2010-2011: Ρονάλντο Γκιάρο

Για άλλη μία χρονιά ο Ρονάλντο Γκιάρο εξάντλησε το μονοετές του συμβόλαιο και βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του για άλλο έναν χρόνο αφού υπάρχει θετική προσέγγιση και από την πλευρά της διοίκησης.

Ένας παίκτης που παρά το μεγάλο της ηλικίας του (γεννημένος στις 18/02/74) καταφέρνει να ανταπεξέρχεται στις (αντ)αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας με σταθερή σχετικά απόδοση.



Γενικά

Περνώντας όμως στους αριθμούς παρατηρούμε ότι φέτος έδωσε το παρόν σε 16 παιχνίδια για την Superleague (πέρυσι είχε 21), 1 για το κύπελλο και 10 για το Europa League. Σύνολο 27.

Την σεζόν που μας πέρασε σκόραρε ένα μόλις γκολ στον αγώνα του κυπέλλου με τα Τρίκαλα (το οποίο δυστυχώς δεν ήταν αρκετό για να προκριθούμε) αλλά παρ' όλα αυτά είναι ο παίκτης που ως δίδυμο με τον Νίκο Λαζαρίδη βγάλανε το κυρίως μενού των παιχνιδιών του Άρη σε Ελλάδα -πρωτάθλημα, κύπελλο- και Ευρώπη στο Europa League καθώς και του 5/5 επί της παρουσίας του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας.

Οι απουσίες του από τα παιχνίδια οφείλονται κατά κύριο λόγο σε τραυματισμούς αφού δέχθηκε μόνο 6 κίτρινες. Μάλιστα πρόσφατα (30/04) υποβλήθηκε και σε επιτυχή επέμβαση για αφαίρεση πέτρας από τα νεφρά χάνοντας και το φιλικό με την Κ-20.

Πρόκειται για ένα παίκτη, που όπως έχουμε ξαναφέρει μέσα από το blog, απέδειξε για άλλη μία χρονιά τον επαγγελματισμό του μέσα κι έξω από το γήπεδο. Θα είναι μάλιστα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία τα πιτσιρίκια της Κ-20, που ακούγονται ότι θα ανέβουνε "επίπεδο" του χρόνου, να παίξουν και να μάθουνε δίπλα σε ένα τέτοιο πρότυπο επαγγελματία - ποδοσφαιριστή.

Κακά τα ψέμματα ας πάψουμε να αναζητούμε τα πρότυπα μόνο ανάμεσα σε τακουνάκια, τρίπλες και τυμπανοκρουσίες, ας επενδύσουμε και σε ανθρώπους που είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους στην ομάδα αλλά και που συντελούν στο να διατηρείται ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Δείτε τι γράψαμε πέρυσι για τον Γκιάρο.

Δείτε επίσης κ το πρόσφατο post Κεφάλαιο Ρονάλντο Γκιάρο κ το μέλλον του στην ομάδα 

Ακούστηκε ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο μετά το τέλος της καριέρας του να συνεχίσει ο Γκιάρο μέσα από ένα άλλο πόστο στον Άρη. Σας βρίσκει σύμφωνους μια τέτοια πιθανή μελλοντική κίνηση της διοίκησης;

5 σχόλια:

Terminator είπε... 12 Μαΐου 2011 στις 2:42 μ.μ.

Μακαρι να μπορουσαμε να τον κανουμε μια κλωνοποιηση !!!

Ακουσα οτι οταν τελειωσει την καριερα του θα του προτεινουν να γινει Scouter στη Βραζιλια για τον ΑΡΗ !

Ανώνυμος είπε... 12 Μαΐου 2011 στις 4:42 μ.μ.

Μεγάλος παίκτης. Πρέπει να τον κρατήσουμε του χρόνου και ύστερα να προσφέρει στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο. Είναι πρότυπο για τους νεαρότερους.

Sifakis3

Ανώνυμος είπε... 13 Μαΐου 2011 στις 8:34 μ.μ.

Μεγάλος παίκτης. Πρέπει να τον κρατήσουμε για έναν ακόμη χρόνο και ύστερα να βοηθήσει την ομάδα από άλλο πόστο. Είναι πρότυπο για τους νεότερους.

Sifakis3

Ανώνυμος είπε... 15 Μαΐου 2011 στις 4:10 μ.μ.

Πότε θα βγουν και τ' άλλα post;

Sifakis3

Ανώνυμος είπε... 16 Μαΐου 2011 στις 9:17 μ.μ.

O δικός μας Ραιν Γκιγκς,ο δικός μας Τζεραλντ...Το Σύμβολο της ομάδος και των αποδητηρίων.Πρεπει να είμαστε suppoters,δεν είναι κακό να αγαπάμε και να έχουμε σύμβολα τους παίκτες-είδωλα και τον coach αντί να είμαστε οπαδοί και να λέμε ότι εμείς είμαστε ο Άρης ,επειδή ταξιδεύουμε και έχουμε πανό και κτλ κτλ ...

ALLSTARIS