Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Να "δουλέψουμε" για το μέλλον

Καταρχήν, θα ήθελα να χαιρετήσω, όλους τους φίλους του blog, μετά από 18 μέρες απουσίας μου. Οι περισσότεροι, γνωρίζετε, ότι, από τις 3 Μαϊου, υπηρετώ την πατρίδα. Η βασική εκπαίδευση, τελείωσε, λοιπόν και γύρισα για μερικές μέρες άδειας, πριν την μετάθεση. Δεν μπορώ να πω, ότι, πέρασα καλά, ούτε ότι, θα έχανα κάτι. Το μόνο, που είμαι σε θέση να πω, ότι, κατάλαβα - συνειδητοποίησα, είναι ότι σε κάποιες δύσκολες στιγμές, οι οπαδικές κόντρες, παύουν, να υπάρχουν.


Υπήρχαν, οπαδοί όλων των ομάδων. Αλλά, το να βλέπω, φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, να μου συμπεριφέρονται, όπως οι δικοί μου άνθρωποι, ενώ, ήμουν, εξαρχής, αρνητικός μαζί τους, ήταν το κάτι άλλο. . .Δεν το περίμενα. . Δεν το ζητούσα κιόλας. Ήμουν εγωιστής.



Αυτό, ήταν και το μεγαλύτερο μάθημα, για μένα, εκεί . . .

Ας περάσω, στα της ομάδας μας, τώρα. . . Να είμαι ειλικρινής, με την όλη φάση, δεν είχα την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Όμως, όπως, μου έδωδαν να καταλάβω, κάποιοι φίλοι, καλύτερα, που δεν είχα ενημέρωση. . .

Χθές, που επέστρεψα και σήμερα, έριξα μια ματιά, στην επικαιρότητα, καθώς επίσης και στα άρθρα που ετοίμασαν, τα παιδια του Blog, σχετικά, με τα επίκαιρα θέματα, της ομάδας μας.

Συμπέρανα, ότι, οι άνθρωποι που έχουν λόγο, για τα δρώμενα της ομάδας μας και κινούν τις όποιες διαδικασίες, δεν χειρίζονται με τον ενδεδειγμένο τρόπο, τις καταστάσεις.

Πολύ νεύρο, πολύς καβγάς, εκατέρωθεν αντιπαραθέσεις, κακόβουλα σχόλια, προσβολές, βαριές κουβέντες και γενικότερα ένα κλίμα, που δεν αξίζει στον μεγάλο ΆΡΗ και τους ταλαιπωρημένους και ηρωικούς - αγνούς οπαδούς του. . .

Δεν με νοιάζει τι θα πει, ο κάθε ένας. Με νοιάζει, ο ΆΡΗΣ, η  Κ Ι Τ Ρ Ι Ν Η  Φ Α Ν Ε Λ Α Ρ Α. Αυτή, η διαδικασία, του εξαπολύω πυρά κατα των "εχθρών, που τυχαίνει να είναι και αυτοί ΑΡΕΙΑΝΟΙ, αλλά όχι όπως εγώ και η διαδικασία του εξαπολύω πυρά, γιατί βγάζω κακία, έχει κουράσει.

Επαναλαμβάνω. .  Με νοιάζει, ο ΆΡΗΣ.. Από θεωρίες και λόγια και αντιπαραθέσεις και όχι εγώ είμαι πιο πολύ ΑΡΕΙΑΝΟΣ απο σενα και εσύ είσαι άλλης κατηγορίας και εσύ εκανες αυτο και το άλλο, Τ Ε Λ Ο Σ.

Γι' αυτό, λοιπόν, όσοι εμπλέκεστε, άμεσα με τα δρώμενα του συλλόγου και όποιοι θα ασχολειθείτε και στο μέλλον, κοιτάξτε να "κουμαντάρετε", το υπερωκεάνιο που λέγεται ΆΡΗΣ, που έχει τεράστια ιστορία και αμέτρητο κόσμο, όπως του αξίζει...

Και όσα βιώσαμε, τις τελευταίες τρείς αγωνιστικές περιόδους, δεν μάς άξιζαν. . Τις θέσεις - απόψεις μου, για την ομάδα, τις έχω παραθέσει και αναλύσει, σε πρηγούμενα άρθρα του Blog.

Για τον ΆΡΗ, πλέον, δεν είναι αρκετή, μια καλή πορεία στην Ευρώπη ή μια συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου και βόλεμα στην πέμπτη θέση. Ο ΆΡΗΣ, πρέπει να παλεύει, τουλάχιστο, για τα προκριματικά του Champions Leauge, κάθε χρόνο και να κερδίζει τίτλο συχνά. Για το κύπελλο, λέω. .Εδώ, πήρε η Σίτυ, τίτλο μετα από 35 χρόνια και η Λίλ, μετά από 56.

Ο κόσμος, είναι η πρώτη φορά, μετά απο καιρό, που στην συντριπτική πλειψηφία του, συμφωνεί σε κάποια πράγματα.

1) Στήριξη, στον θεσμό του προπονητή

2) Πίστη, σε εναν αριθμό ενδεκαδάτων παιχτων για αρκετα χρόνια

3) Σταδιακή εισαγωγη, στην ανδρικη ομάδα, των παιδιών , από την δεύτερη ομάδα.

4) Τ Ε Λ Ο Σ, στην ασταματητη έλευση λατίνων και ισπανων παιχτών και στις πολλές παρτίδες με μάνατζερ.

5) Προσεχτικός χειρισμός των οικονομικών.

6) "Τρέξιμο", του φακέλου, που λέγεται, Γ Η Π Ε Δ Ο.

Δεν γίνεται, να τα λέμε όλοι και να μην τα λέτε, όλοι εσείς, που ασχολείστε με τις τύχες της ομάδας. Με την νοοτροπία, των τελευταίων τρίων αγωνιστικών σεζόν, η ομάδα θα έχει ταβάνι την 5η θέση.

Και ανα δυο χρόνια, θα βρίσκεται ένας βολος ή μια λάρισα και θα μας αφήνει εκτός Ευρώπης. Και αυτό, είναι βαρύ, για τον κόσμο. Γι' αυτό, απαιτείται αλλαγή νοοτροπίας.

Δεν με ενδιαφέρει, ποιος ή ποιοι θα αλλάξουν την κατάσταση. Το μόνο σίγουρο, είναι, ότι, πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα. Δεν είναι τυχαίο, που οι περισσότεροι ΑΡΕΙΑΝΟΙ, λέμε τα ίδια. Με όποιον και να μίλησα, αυτα μου είπε . . Υπάρχει, συμφωνία, σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμο.

Βάλτε ένα πλάνο και ακολουθήστε το, λοιπόν. Πιστά και υπομονετικά. Και ο ΛΑΟΣ, θα είναι εκεί. Αρκεί να δει, πλάνο και διάρκεια. . .

Αλλιώς, αν συνεχιστούν τα ίδια, ο ΛΑΟΣ, θα πληγωθεί. . .

Και δεν του αξίζει . .


7 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 21 Μαΐου 2011 στις 12:31 μ.μ.

Βρε άστα τα φιλοσοφικά και κοίτα να το διασκεδάσεις όσο πιο πολύ μπορείς.

Υ.Γ. Και οι ΠΑΟΚτσήδες άνθρωποι είναι.

ΝΑVAS είπε... 21 Μαΐου 2011 στις 2:24 μ.μ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΨΑΡΑΚΑ!!!!(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)

ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ

jim είπε... 21 Μαΐου 2011 στις 4:43 μ.μ.

KANTHARE, αυτό προσπαθώ να κάνω. Άσχετα, αν πολλές φορές, δεν το καταφέρνω. Τις περισσότερες θα έλεγα.

NAVAS, κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα. Το καλό είναι ότι, είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που συμφωνούμε όλοι στα περισσότερα, για τον ΆΡΗ.

Δηλαδή, οι απόψεις, των περισσότερων οπαδών μας, ταιριάζουν μεταξλυ τους, σχετικά με την ομάδα και το διοικητικό - ατγωνιστικό της, μέλλον.

Πρέπει, να γίνουν και πράξη, επιτέλους. . Τέρμα, η θεωρία, πλέον.. Πράξεις..Πλάνο και διάρκεια.

jik είπε... 21 Μαΐου 2011 στις 10:01 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
jik είπε... 21 Μαΐου 2011 στις 10:01 μ.μ.

γεια και από μένα ωραίος αν και ψαράς ωραίος .......

Ανώνυμος είπε... 27 Μαΐου 2011 στις 1:04 π.μ.

Φιλαράκι, έχουμε και μεις κάτι μαλάκες οπαδούς άλλο πράμα. Δεν μπορεί αυτό να είναι κριτήριο. Ο μαλάκας είναι πάντα μαλάκας, και κείνος που είναι εντάξει ας είναι και γάβρος και σκ*τοπαόκι και ό,τι θέλει.

Πάμε στο γήπεδο, φωνάζουμε για την ομάδα, πονάμε για την ομάδα, χαιρόμαστε για την ομάδα, αλλά μην ξεχνάς πόσα σημαντικότερα προβλήματα έχει ο καθένας μας στο σπίτι του. Ο αθλητισμός είναι για να τα ξεχνάμε, όχι για να τα αυξάνουμε.

Καλή θητεία -και να κάνουμε το break έστω και στο δεύτερο ματς γιατί βγάλανε γλώσσα και στο μπάσκετ οι ανύπαρκτοι.

jim είπε... 30 Μαΐου 2011 στις 7:01 μ.μ.

Ναι φίλε μου, ανώνυμε, στο νουμερο έξι..

Έχεις απόλυτο δίκιο..Η καλοσύνη και η καλή καρδιά δεν κοιτάει ομάδες ή οτιδήποτε άλλο...Ή την έχεις ή δεν την έχεις...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου και ελπίζω και γω να σπάσουμε την έδρα του αντιπάλου..