Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Είτε το θέλουμε είτε όχι!!!!!!!!!

Ο  Σκόρδας αποσύρθηκε και πηγαίνει στα δικαστήρια αυτά που είπε στην χτεσινή συνέντευξη είναι σοκαριστικά  το ποιο σοκαριστικό είναι ότι το ραδιόφωνο του Αρη δεν ήτανε εκεί!!!!!!!!!











Επίσης ακούω τώρα μετά από τον πόλεμο (αντιπολίτευση) ότι η διοίκηση  Αθανασιάδη έβαλε ένα εκατομμύριο, το λένε τώρα δεν είναι περίεργο ?Το ακόμα ποιο περίεργο είναι ότι ξαφνικά βρήκανε και μια Ελβετική εταιρία να φτιάξουν γήπεδο !Και αυτό τώρα μετά τις τόσες κατηγορίες του Σκόρδα .

Ο Σκόρδας για μένα μου απέδειξε ότι σε αυτόν τον αγώνα θέλει μόνο να πάρει εκδίκηση από την σημερινή διοίκηση και τίποτα άλλο, δεν θέλει να διοικήσει τον ΑΡΗ  το είπε και μόνος του. Ο μόνος λόγος που χάνει λοιπόν το όποιο δίκαιο έχει είναι ότι βάζει την προσωπική του αντιπαράθεση πάνω από τον Αρη .....και έτσι χάνει.

Παρόλα αυτά μάθαμε κάποια πράματα σημαντικά όπως ότι ο Αρης ακόμα πληρώνει σπατάλες του Κοκε!  Ότι ο  Αθανασιάδης δεν έχει καμιά δέσμευση με τον Αρη είναι δηλαδή πιόνι τα λέγαμε κατά καιρούς και εμεις!Το ραδιόφωνο δεν είναι του Αρη και ότι είναι τόσο απαίσιο το ξέραμε θυμηθείτε τι έγινε όταν αποχώρησε ο Κουπερ ο κόσμος μίλησε μόνος του..... 

Ότι κάποιοι μπήκανε στην Λεσχη με λεφτά άλλων, αυτό και αν το ακούσαμε όλοι μας κατά καιρούς, ότι ο σουπερ 3 έφαγε λεφτά σε συνεργασία με την Παε Αρης για την μετακίνηση οπαδών στο τελικο !
 και πολλά άλλα να μην τα ξαναλέω δειτε εδω

Ο Αθανασιάδης θα είναι η επόμενη διοίκηση είτε το θέλουμε είτε όχι ,αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο Αρης είναι καλά δεν υπήρξε καλύτερα και τα λάθη  είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και θα διορθωθούν,
κάθε βήμα την φορά δηλαδή σιγά σιγά θα γίνουν όλα......

Μερικοί ακόμα είναι σε δίλημμα να στηρίξουν τον Αθανασιάδη η να τον μαυρίσουν. Ακόμα και να πάνε  στη Λέσχη η όχι αξίζει τον κόπο?

Ένα μικρο ποσοστό έχει αποφασίσει να αλλάξει την σελίδα με τον Στεφανίδη  να δώσει μια ευκαιρία σε κάτι διαφορετικό....

Ενώ μερικοί όπως και εγώ αναρωτιόμαστε πόσο μακριά από εμάς τον Αρη δηλαδή είναι μια ομάδα όπως η  Μπράνκα και αν οι Πορτογάλοι θέλουν μια πενταετία να φτάσουν από το να παίζουν με τον Αρη στο 'Κλ. Βικελίδης' για τον θεσμό του  Εuropa league, να καταλήγουν αργότερα   στον τελικό αυτού εμείς ο Αρης πόσο καιρό θέλει?

Δεν πείθουν λοιπόν οι σημερινοί διεκδικούντες τις εξουσίας του Αρη  και η Λέσχη ένα παραπάνω δεν δείχνει να θέλει κάτι διαφορετικό δυστυχώς.
Για κάποιους η λύση είναι να γραφτούμε όλοι στην λέσχη για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα πράγματα και σχεδόν υστερικά φωνάζουν Όλοι στην λέσχη.

Μοιάζουμε σαν τα παιδιά στην ταινία Hooligans που τυφλά αγαπούσαν την ομάδα τους αλλά περισσότερο για να παίζουν ξύλο παρά για την ίδια την ομάδα ,θέλει λοιπόν κάτι παραπάνω από την αγάπη και τον οπαδισμό για να κάνουμε βήματα μπροστά και αν αυτά δεν επιδιώκει η Λέσχη να τα προβάλει τότε ποιος ?    

Λείπουν τα όνειρα και η αξιοπιστία .....και οι καιροί αλλάζουν!!!!
 






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐου 2011 στις 3:12 μ.μ.

Μήπως τα έχετε μπερδέψει λίγ στο κεφάλι σας μέσα ή τελικά θέλετε το κακό του ΑΡΗ(γιατί όλα αυτά που γράφεις δεν βλέπω κάτι καλοπροέραιτο); Δυστυχώς αρχίζω να βλέπω ένα πόλεμο κυρίως στην ΛΕΣΧΗ & στο ARIS FM .AΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ , ότε να σκεφτούμε ποιο είναι και να ασχοληθούμε με αυτό.

RedDragon είπε... 19 Μαΐου 2011 στις 3:25 μ.μ.

Jik το ότι βγήκε ο Σκόδρας κ είπε το μακρύ κ το κοντό του δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια.

Για να δεχτούμε αυτά που λέει θα πρέπει να τα αποδείξει. Ο καθένας μπορεί να βγαίνει κ να λέει ότι θέλει...

Η κατάσταση έτσι όπως πάει θα ξεκαθαρίσει στα δικαστήρια κ ίσως τότε μάθουμε ποιος λέει αλήθειες κ ποιος ψέματα.

Το θέμα είναι ότι ο Σκόδρας με τη στάση του τον τελευταίο καιρό κάνει κακό στην ομάδα κ πως να μπορώ να πιστέψω εγώ έναν άνθρωπο που βάζει πάνω απ'όλα τον εγωισμό του και κάνει κακό στην ομάδα που υποτίθεται αγαπάει;

O_BETATZIS είπε... 19 Μαΐου 2011 στις 11:40 μ.μ.

Κουράστηκα να ακούω ότι η λέσχη δέχεται πόλεμο και ο Σουπερ 3 δεν παίρνει το σεβασμό που του αξίζει.
Σταματήστε να κλαψουρίζετε σαν γυναικόπαιδα και στη λέσχη και όπου αλλού. Γιατί όσο ακούω παράπονα και γκρίνια, τόσο νιώθω ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Όσο για το σεβασμό για όσους σώσανε τον Άρη δεν χρειάζεται να τον ζητάνε. Είναι αυτονόητος.

Ανώνυμος είπε... 21 Μαΐου 2011 στις 3:42 μ.μ.

Τα όνειρα υπάρχουν φίλε μου καλέ αλλά για να τα δείς εσύ , πρέπει πρώτα να σταματήσεις να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο.
Μισογεμάτο είναι το ποτήρι τώρα , όπως μισογεμάτο ήταν και επί προεδρίας Σκόρδα.
Κρητική πρέπει να κάνουμε όλοι μας , η λασπολογία όμως δε βοηθάει ούτε τον σύλλογο , ούτε τη λέσχη.Αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές.
Το μεγαλύτερο όπλο του ΑΡΗ είναι ο κόσμος του και δεν περισσεύει κανένας.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι , στις εποχές που ζούμε , η Λέσχη είναι ο μόνος δρόμος.
Μπάκας.