Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Κριτική παιχτών 2009-2010: Ίαν Ντέιλι


Ο 20χρονος Ιρλανδός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ομάδα ως επένδυση για το μέλλον.

Έπαιξε σε 9 παιχνίδια φέτος, στα περισσότερα ως αλλαγή και δεν πέτυχε κάποιο γκολ.

Να πω την αλήθεια δεν τις φορές που αγωνίστηκε δεν έδειξε κ πολλά πράγματα με εξαίρεση το παιχνίδι με την Αεκ στα Play Off.

Δεν θυμάμαι επίσης για πόσα χρόνια έχουμε υπογράψει συμβόλαιο. Έχει θέση στην ομάδα για την επόμενη σεζόν;


Γενικά

Στο site της ΠΑΕ τον έχει καταχωρημένο με ύψος 1.79! Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά πιο ψηλός;

Όπως κ να'χει το παιδί αποκτήθηκε ως επιθετικός περιοχής. Σέντερ φορ. Του βγάζεις σέντρα κ βάζει το γκολ. Τουλάχιστον έτσι ξέραμε το καλοκαίρι.

Λίγο το γεγονός ότι είναι αριστεροπόδαρος, λίγο ότι οι θέσεις των σέντερ φορ στην ομάδα ήταν καπαρωμένες τις περισσότερες φορές που αγωνίστηκε έπαιξε ως αριστερό χαφ-εξτρέμ. Σε αυτή τη θέση δε έδειξε πολλά πράγματα.

Αντίθετα, στο παιχνίδι με την Αεκ που αγωνίστηκε ως σέντερ φορ έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα κ ότι αυτή είναι η θέση που του ταιριάζει.

Στα μειονεκτήματα του, η ταχύτητα. Μου φάνηκε λίγο αργός. Στα θετικά το σουτ, φάνηκε να μπορεί να σουτάρει με αξιοπρέπεια (αντιθέτως με τους υπόλοιπους παίχτες μας). Τουλάχιστον το προσπαθούσε όσες φορές του δινόταν η ευκαιρία.

Άλλωστε κατάγεται από την Ιρλανδία κ στο Νησί μαθαίνουν σωστά τη μπάλα. Μαθαίνουν να σουτάρουν.

Το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στη Μεγάλη Βρετανία είναι κ ο βασικός λόγος που θα ήθελα να τον δω να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες του χρόνου. Πάντως δε μου φάνηκε ως το μεγάλο ταλέντο που θα κάνει τη διαφορά.


Γκάλοπ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 8 Ιουνίου 2010 στις 6:38 μ.μ.

χρειαζεται να αποκτησει μυικη μσζα ωστε να αντεχει το ξυλο απο τους αντιπαλους αμυντικους.Φαινεται οτι κατεχει τα βασικα του αθληματος κ μπορει να αποτελεσει χρησιμο εργαλειο

KANTHAR0S είπε... 8 Ιουνίου 2010 στις 8:28 μ.μ.

Θέλει όντως μυικό όγκο. Δεν έχω πρόβλημα να κάτσει πάντως. Έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Αν ο παίχτης νομίζει ότι αξίζει να πιάσει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούνε στο εγγύς μέλλον.

VardARIS είπε... 8 Ιουνίου 2010 στις 8:42 μ.μ.

Το θετικό είναι ότι ο Κούπερ του δίνει ευκαιρίες. Αν είναι έξυπνος και δουλέψει είναι στα "πόδια" του το να πετύχει κάτι καλό. Και μόνο το γεγονός ότι ήταν στη β' ομάδα της Μ. Σίτι σημαίνει ότι τα βασικά του τοπιού τα ξέρει...

jim είπε... 8 Ιουνίου 2010 στις 11:45 μ.μ.

Έχει καλουτσικη τεχνικη ο Ντέϊλι..Εχει και το υψος που μπορει να βοηθησει για κεφαλιες..Αλλα θελει επιμονη και πολυ δουλεια απο μερους του για να καθιερωθει..