Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο Γκαέλ Ν'Λουντούλου στον ΆΡΗ (vid)

Καλησπέρα σε όλους. Άλλη μία προσθήκη για τον ΆΡΗ, αφού η διοίκηση ανακοίνωσε την επιστροφή του Γάλλου μεσοεπιθετικού Γκαέλ Ν'Λουντούλου στην ομάδα.

Πάμε να δούμε τα πάντα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.






Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

''
Ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου επέστρεψε στον ΑΡΗ. Ο 22χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός μετέβη σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να επανενταχθεί στις τάξεις της ομάδας μας.
Ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου θα ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη, προπονήσεις, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του.''



Το who is who

Ο Γκαέλ Ν'Λουντούλου γεννήθηκε στις 29 Απριλίου του 1992 στη Γαλλία. Τα πρώτα βήματα ως ποδοσφαιριστής τα έκανε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ μετακινήθηκε στην Αγγλία λογαριασμό της Πόρτσμουθ. Με την Πόρτσμουθ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2010, ωστόσο δεν μπόρεσε να στεριώσει και έτσι αποχώρησε.

Το χειμώνα του 2011 μετακινήθηκε στη Λωζάνη. Στην ελβετική ομάδα καθιερώθηκε, αφού έμεινε ως το καλοκαίρι του 2012. Κατέγραψε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 16 συμμετοχές και 3 γκολ.

Το 2012 υπέγραψε στην βουλγάρικη Τσερνομόρετς Μπουργκάς. Εκεί είχε μία γεμάτη χρονιά, τη σεζόν 2012-2013, καταγράφοντας 24 συμμετοχές και 2 γκολ.

Η περσινή σεζόν ήταν και η καλύτερή του μέχρι τώρα. Με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Σόφιας, πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στη Βουλγαρία, αγωνιζόμενος σε 24 παιχνίδια, σκοράροντας 2 φορές και δίνοντας 6 ασίστ.

Το καλοκαίρι υπέγραψε στον ΆΡΗ μας. Ωστόσο, στην αρχή της σεζόν ανακοινώθηκε ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο και μετά, με τον ίδιο να κάνει υπομονή και να συνεχίζει τις προπονήσεις. Ωστόσο, ένα θέμα με τον Γιώργο Γαλανό τον οδήγησε στην έξοδο, όμως με την αλλαγή φρουράς στη διοίκηση του ΆΡΗ αποφασίστηκε από κοινού η επιστροφή του.

Το 2008 υπήρξε για λίγο καιρό μέλος της εθνικής Νέων της Γαλλίας.



Θέσεις και τρόπος παιχνιδιού

Η φυσική θέση του Ν'Λουντούλου είναι αυτή του επιτελικού μέσου. Η τεχνική του, η ικανότητα να δημιουργεί παιχνίδι και η ταχύτητά του είναι τα κύρια ατού του Γκαέλ. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και ως 8άρι, αλλά και στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής.




Γνώμη μου

Είναι από τις μεταγραφές που είτε θα σου βγουν λαχείο και θα σε αποδώσουν και με το παραπάνω τα αναμενόμενα, είτε θα αποδειχθούν παλτά. Ευελπιστούμε στο πρώτο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Γκαέλ με τη φανέλα του ΆΡΗ, και μακριά από τραυματισμούς!




Βίντεο



1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 14 Ιανουαρίου 2015 στις 8:51 μ.μ.

Μετα τα σημερινα που ειδα απο τους μικρους μας στον αγωνα , δεν πιστευω να ο Νλουντουλου να ειναι χειροτερος.

ας ελπιζουμε να αποδειχθει καλος παικτης ,αφου τον κυνηγουσαμε για να επιστρεψει.