Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο Δημήτρης Σαμαράς στον ΆΡΗ

Καλησπέρα σε όλους. 5η μεταγραφή για τον ΆΡΗ για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Μετά τους Σανιά, Ν'Λουντούλου, Γεωργιάδη και Καλογέρη, ακολούθησε ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Σαμαράς.

Πάμε να δούμε κάποια πράγματα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.






Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σαμαρά.
Ο 36χρονος αμυντικός κεντρικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΡΗ.
Ο Δημήτρης Σαμαράς γεννήθηκε στις 03/06/1978 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,87 και βάρος 80 κιλά.
Τα νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από τους Λύκους (1997-’98). Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε μέχρι τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2004-’05.
Επόμενος σταθμός ήταν η Βέροια. Τη φανέλα της μακεδονικής ομάδας φόρεσε πέντε συνεχόμενες «γεμάτες» σεζόν (111 συμμετοχές και 14 γκολ).
Την αγωνιστική περίοδο 2009-’10 μεταγράφηκε στη Δόξα Δράμας (31 συμμετοχές και 3 γκολ). Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στη Βέροια, όπου παρέμεινε δύο σεζόν (2010-’11 και 2011-’12).
Ακολούθησαν η Νίκη Βόλου (2012-’13), ο Αιγινιακός (2013-’14) και ο Τύρναβος. Με τη θεσσαλική ομάδα -στο πρωτάθλημα της Football League- αγωνίζονταν μέχρι πρότινος (6 συμμετοχές). 



Γνώμη μου

Είναι μία πολύ καλή προσθήκη από άποψη εμπειρίας και πορείας. Θα προσδώσει εμπειρία στα μετόπισθεν, θα είναι πολύ καλή λύση ειδικά για Γ-Β εθνική και λογικά θα έχει καλή συνεργασία με τον Φερνάντες. Έτσι κι αλλιώς, έχει το πολύ 1,5 χρόνο καλού επιπέδου ακόμα.

Ωστόσο, το πρόβλημα στα στόπερ παραμένει, αφού πέραν από αυτούς τους 2, υπάρχουν μόνο ο ασταθής Γκόλιας και ο άπειρος Μαζουλουξής. Καλό θα ήταν λοιπόν να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης που να παίζει έστω περιστασιακά στο κέντρο της άμυνας. Όπως και να 'χει, ευχόμαστε στον Δημήτρη Σαμαρά καλή επιτυχία με τη φανέλα του ΆΡΗ και να βοηθήσει και αυτός με τη σειρά του για την επάνοδο της ομάδας.

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 20 Ιανουαρίου 2015 στις 10:47 μ.μ.

Δεν τον εχω δει , αλλα χρειαζομαστε εμπειρους παικτες στην ομαδα.

Το αν ειναι καλυτερος η χειροτερος απο τον Γιαννιτση θα φανει στην πορεια.

Αυτο για τους αμυντικους που λες ειναι πολυ σωστο, γιατι οπως το βλεπω θα ξεμεινουμε και θα παιζουμε με βασικους τα 18χρονα σε κρισιμα παιχνιδια.