Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Πανσερραικός - Άρης 1-2 ,νίκη ψυχολογίας και πρόκριση

Αγωνιζόμενος με πολλές αλλαγές , ο Άρης έκανε το καθήκον του και κέρδισε με 1-2 τον γηπεδούχο Πανσερραικό , εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Μπορεί το παιχνίδι να μην ήταν τόσο σημαντικό όσο αυτό της Κυριακής που ακολουθεί , αλλά ο Κάμπος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τον αγώνα :




Ο Άρης, με 8 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι , παρουσίασε ένα νεανικό σύνολο. Πολλά πειράματα από τον Κάμπος που όμως βγήκαν στο παιχνίδι και έδειξαν ότι κάποιοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν σε παραπάνω από μία θέση.

Ο Λιόλιος αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως κεντρικός αμυντικός και τα πήγε πολύ καλά, αν και έλειψαν οι προωθήσεις του από την αριστερή πλευρά , αφού ο Λιόνης είναι πιο αμυντικογενής παίκτης.

Στο κέντρο ο Λεμονής , μετά από σειρά καλών εμφανίσεων ως αλλαγή , πήρε φανέλα βασικού στο κέντρο και (ξανά)έδειξε καλά στοιχεία. Παρτενέρ του ο Ντούγκα , που αν και δεν είναι κεντρικός χαφ έδειξε διάθεση και είχε πολλά τρεξίματα. Θετικό και το ντεμπούτο για τον Συμεωνίδη που χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Στην επίθεση ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Ρένια , που πέτυχε και το πρώτο του γκολ , πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Ο Χιντασέλι πέτυχε το 3ο του φετινό τέρμα δείχνοντας ότι αξίζει και αυτός ευκαιρίες.

Τα τέρματα του αγώνα πέτυχαν οι  Χιντασέλι (9) και Ρένια (20) μετά από 2 λάθη στην άμυνα του Πανσερραικού. Στην συνέχεια  οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού , δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 65.

Συμπεράσματα 


Νίκη ψυχολογίας για τον Άρη , που την Κυριακή θα διεκδικήσει την 2η συνεχόμενη νίκη του για να πάρει "αέρα" 4 βαθμών από τον Πανσερραικό. Βρισκόμαστε πλέον στην προημιτελική φάση και η μόνη ομάδα που έχω ακουστά (από αυτές που έμειναν) είναι η Καβάλα...

**Μπορεί το κύπελλο να μην έχει αντίκρισμα , ωστόσο είναι γελοίο να ακούς αρειανούς να λένε "ε ας χάσουμε ,δεν έχει σημασία!" . Μάγκες έχετε καταλάβει ποια ομάδα υποστηρίζετε ? Άρης Θεσσαλονίκης είμαστε και ο στόχος μας είναι νίκες σε όλα τα παιχνίδια ! Ακόμα και τα φιλικά !!

** Αν εκεί στις Σέρρες το θεωρείτε "μαγκιά" να πουλάτε τρέλα σε 19χρονα παικτάκια , τότε δεν απορώ που βρίσκεστε ακόμα σε αυτή την κατηγορία... Τα "νταιλίκια" σας να τα κάνετε εκεί που περνάνε !!

**Ο Πανσερραικός δημιουργεί κλίμα αυτή τη στιγμή , με τις διαμαρτυρίες του για την διαιτησία. Την Κυριακή το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και χρειάζεται προσοχή από όλους τους παίκτες !

2 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 11 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:49 μ.μ.

Το παλεύει ο Χιντασέλι! Μπράβο στον μικρό! Το ζουμί πάντως βρίσκεται στα συμπεράσματα σου giorgo, όπου συμφωνώ με όλα! Καλή συνέχεια να έχουμε κ νίκη την Κυριακή!

Ανώνυμος είπε... 11 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:08 μ.μ.

Ετσι ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.τσακιστε τα κωλόπαιδα την κυριακη