Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Μερικές πρώτες παρατηρήσεις για τη φετινή ομάδα..

Καλησπέρα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο και μετά από μία πρώτη εικόνα που έχουμε από τη φετινή ομάδα στον εφιάλτη της Γ' εθνικής έπειτα από κάποιες αγωνιστικές, θα δούμε κάποια αγωνιστικά συμπεράσματα.

Εννοείται ότι η χρονιά πρέπει απλά να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται, απλά καλό είναι πού και πού να μιλάμε για... μπαλίτσα.





Ελάχιστοι παίκτες επιπέδου

Από το ρόστερ δυστυχώς αυτό που συμπεραίνουμε μέχρι στιγμής είναι ότι πολύ λίγοι από τους παίκτες που το απαρτίζουν θα μπορούσαν να σταθούν τουλάχιστον στον ΆΡΗ της Β' εθνικής. Αυτό δεν είναι καμία μομφή για τις ικανότητές τους, αλλά δυστυχώς πλην 3-4 (Πόι, Ψυχογιός, Φερνάντες, Σουνάς) κανένας άλλος δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής.


Κεφάλαιο Πάουλο Κάμπος

Να αναφέρω καταρχήν ότι ο Βραζιλιάνος είναι πολύ μεγάλη μπαλαδόφατσα. Έχει κλασικά μούτρα προπονητή. Πολύ θετικό το ότι είναι κοντός. Ας αφήσουμε το αλατοπίπερο (έχει και αυτό τη σημασία του..). Δίνει έμφαση στην σταθερή αμυντική λειτουργία, στις συνεχόμενες εναλλαγές θέσεων των μεσοεπιθετικών και είναι λάτρης του 4-4-2.


Έλλειψη γκολτζή

Τα λέγαμε από την αρχή. Η ομάδα έχει πάρα πολλούς μεσοεπιθετικούς, γρήγορους, ταλαντούχους, που μπορούν να καλύψουν πολλές θέσεις, ωστόσο λείπει ο άνθρωπος που θα στέλνει συστηματικά τη μπάλα στο πλεκτό. Ο Καπνίδης δεν είναι τέτοιος, αφού του ταιριάζει πιο πολύ ο ρόλος του 2ου επιθετικού. Έτσι, τουλάχιστον μέχρι το Γενάρη δεν θα υπάρχει σταθερός σκόρερ για την ομάδα. Πολύ καλή επιλογή το όνομα του Βασίλη Κωνσταντινίδη που ακούστηκε.


Ο Σανιά θα είναι σπουδαία ''μεταγραφή''

Είναι φανερή η έλλειψη ενός παίκτη στα χαφ που θα συνδυάζει επαρκή αμυντικά καθήκοντα, τρεξίματα, αλλά και δημιουργικότητα και χειρισμό της μπάλας. Ένας τέτοιος φάνηκε στο φιλικό με τη Γιαβόρ Ματίζ ο Σανιά, για τον οποίο ακούγονται τα καλύτερα και τον περιμένουμε από Γενάρη (μαζί με τον Ν'Λουντούλου) να μας δείξει αν πραγματικά αξίζει.


Στα πλάγια μπακ είμαστε καλυμμένοι

Σχεδόν σε όλα τα ματς (πλην του τελευταίου με τα Γιαννιτσά) τα δύο πλάγια μπακ, οι 2 συνονόματοι, οι Ψυχογιός από δεξιά και Λιόλιος από αριστερά, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ακατάπαυστο τρέξιμο, συνεχείς προωθήσεις, σέντρες, αλλά και αρκετά καλή ανασταλτικά. Υστερούν λίγο στη δύναμη και το τσαγανό, αλλά ελπίζουμε ότι με τον καιρό θα βελτιωθούν και αυτά και τουλάχιστον στη σημαντική αυτή θέση θα είμαστε σχεδόν καλυμμένοι με 2 πολύ καλούς παίκτες, 2 σύγχρονα μπακ.


Η φετινή χρονιά μόνο περίπατος δεν (θα) είναι

Όλοι μας περιμέναμε στην αρχή η ομάδα φέτος να πάει τρένο και να ανέβει στο άνετο με μεγάλη διαφορά από τον 2ο. Κάτι τέτοιο για πολλούς λόγους μέχρι στιγμής δεν γίνεται, και αναμένουμε από εδώ και πέρα ο ΆΡΗΣ να παίρνει τουλάχιστον να αποτελέσματα, με την επιθυμία μας να δούμε έστω και σε αυτό το επίπεδο καλή μπάλα (που παίξαμε μόνο με Καστοριά και Αγιονέρι). Εξ αρχής προσωπικά είχα δώσει περιθώριο για 5 γκέλες σε όλη τη χρονιά. Οι 3 έχουν ήδη γίνει.. Σκληρή δουλειά και όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος!




ΑΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 23 Νοεμβρίου 2014 στις 8:35 μ.μ.

συμφωνω σε ολα.θα ηθελα να κανω ενα δικο μου αρθρο.μπορειτε να με ενημερωσετε πως θα μπορουσα να το κανω?

Unknown είπε... 23 Νοεμβρίου 2014 στις 9:53 μ.μ.

Ναι φιλε στο σχολιο 1 το γνωριζω απλα το αρθρο ειχε γραφτει πριν την αποχωρηση του και παρελειψα να το σημειωσω.

Φιλε στο σχολιο 2 θα στειλεις μαιλ ειτε σε μενα ειτε στο Γιωργο και θα το δημοσιευσουμε εμεις.

Giorgos T. είπε... 25 Νοεμβρίου 2014 στις 11:30 π.μ.

ωραιο το αρθρο νικο , ειναι ευστοχα συμπερασματα με βαση οσα εχουμε δει σε αυτους τους πρωτους αγωνες.

πρεπει να ενισχυθουμε σημαντικα τον γεναρη...

Giorgos T. είπε... 25 Νοεμβρίου 2014 στις 11:33 π.μ.

φιλε στο σχολιο 2 , το μειλ μου ειναι
giorts.super3@gmail.com

αν θες να στειλεις καποιο αρθρο και εγω θα το ανεβασω.