Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΆΡΗΣ - Ν. Κηφισιά 83-80

Παρέμεινε αήττητος μέσα στο... γήπεδο ο μπασκετικός ΆΡΗΣ, αφού πήρε άλλη μία και πολύ σημαντική και συνάμα δύσκολη νίκη, απέναντι στην σκληροτράχηλη ΑΕΝΚ Δημούλας (ή αλλιώς Νέα Κηφισιά).

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη επικράτησε στο άδειο λόγω τιμωρίας Nick Galis Hall με 83-80.



Ο ΆΡΗΣ ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι, όντας εξαιρετικά στημένος στο παρκέ από τον προπονητή. Είχε πολύ καλή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 23-14, ενώ το σκορ ημιχρόνου ήταν 43-31, σε μία φαινομενικά εύκολη νίκη της ομάδας μας.

Ωστόσο, στο 3ο δεκάλεπτο (κλασικός ΆΡΗΣ εδώ και πολλά χρόνια), η άμυνά μας κατέρρευσε, και έτσι η Κηφισιά μπήκε ξανά στο παιχνίδι, με την 3η περίοδο να έχει σκορ 61-51. Ακόμα χειρότερα τα πράγματα στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού, αφού οι Ντούβνιακ και Πεσάκοβιτς οδήγησαν μόνοι τους στην ισοφάριση την ΑΕΝΚ.

Έτσι, πριν το τελευταίο λεπτό το σκορ ήταν 76-76! Ωστόσο, ο Πάσαλιτς με 2/2 βολές και ένα σπουδαίο τρίποντο από τον θετικότατο για άλλη μια φορά Αντεγκμπόγιε, έδωσαν μία αγχωτική αλλά σημαντική νίκη στον ΆΡΗ μας.

Ατομικά τώρα, όπως είπαμε εξαιρετικός και πάλι ήταν ο Στεφ Αντεγκμπόγιε (13π.), που στη διοίκηση πρέπει να σκεφτούν σοβαρά την... μονιμοποίησή του στο ρόστερ! Επίσης, πολύ θετικοί και οι ψηλοί μας, Σίμτσακ και Νέιμικ (11 και 10 πόντοι αντίστοιχα, ο Νέιμικ είχε και 7 ριμπάουντ), σταθερή αξία ο Βεζένκοφ (16π.), καλοί κατά διαστήματα όμως και οι Πάσαλιτς, Ριντ.

Άλλη μία νίκη για την ομάδας μας λοιπόν. Η χρονιά έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές, και εκεί μάλιστα θα θέλει την περισσότερη στήριξή μας και εκεί θα φανεί πόσο μέταλλο έχει αυτή η ομάδα. Τα πρώτα τεστ μέχρι τώρα ήταν άκρως θετικά.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 8 Νοεμβρίου 2014 στις 11:07 μ.μ.

Έτσι ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!μονο νίκες!διπλο στην αμαλιαδα και συνέχιση του αγώνα με τον τουρκο

Ανώνυμος είπε... 8 Νοεμβρίου 2014 στις 11:29 μ.μ.

@ 11:07 ...Εσυ εισαι αυτος που ειχε γραψει παρομοιο σχολιο στο sentragoal

Ανώνυμος είπε... 9 Νοεμβρίου 2014 στις 4:09 π.μ.

Αχ νικησαμε κι αυτο μετραει.Μακαρι να συνεχισουμε ετσι.

Ανώνυμος είπε... 11 Νοεμβρίου 2014 στις 9:54 μ.μ.

Αντε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!αν δεν μας μηδενιζε το γαμιολικο ασεαδ θα είχαμε 10 βαθμούς.αλλα εμείς μάθαμε στα δύσκολα.οχι σαν τους τραβεστί τουρκους!!!ΑΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε... 12 Νοεμβρίου 2014 στις 7:34 π.μ.

Τραβεστι;χαχαχα καλο!Αν σκεφτεις οτι ο κομμωτης Τρυφωνας Σαμαρας ειναι δηλωμενος παοκτσης δεν εχεις κι αδικο.-Ελλη-