Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Κόροιβος - ΆΡΗΣ 73-69

Καλησπέρα σε όλους. Την πρώτη του ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ήττα για τη φετινή σεζόν στην Α1 γνώρισε ο ΆΡΗΣ το απόγευμα του Σαββάτου στην Αμαλιάδα, αφού έχασε με 73-69 από το νεοφώτιστο Κόροιβο.

Ο ΆΡΗΣ ουσιαστικά έχασε ένα δικό του παιχνίδι μέσα από τα χέρια του, με την άμυνα στο 2ο ημίχρονο να είναι πραγματικά για σεμινάριο πώς να χάσετε μία σίγουρη νίκη σε 20 λεπτά.





Στο 5ο λεπτό το σκορ ήταν.. 4-20, με τον ΆΡΗ να έχει φοβερή άμυνα και τους περιφερειακούς σε τρομερή μέρα. Το σκορ  του 1ου δεκαλέπτου ήταν 14-25, ωστόσο το ημίχρονο έληξε με 41-45! 27 πόντοι σε 1 περίοδο για τον Κόροιβο.

Σιγά σιγά άρχισαν τα φάουλ, η άμυνα κυρίως, αλλά και η επίθεση του ΆΡΗ, έπεσαν, με αποτέλεσμα στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου να προηγούμαστε με μόλις 3 πόντους (55-58). Το σερί του Κόροιβου και η κατρακύλα του ΆΡΗ συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο, με το τελικό σκορ να έιναι στο 73-69.

Μοναδικός διασωθέντας από το ναυάγιο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ (πέτυχε συνολικά 23 πόντους). Πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο για Πάσαλιτς και Τόμας (σε όλο το ματς είχαν 19 και 11 π. αντίστοιχα), σε κάκιστη μέρα ο Νέιμικ.

Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας απέναντι στον Κολοσσό, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες!

1 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 17 Νοεμβρίου 2014 στις 7:25 μ.μ.

Με Μανωλόπουλο (κ Καραθανάση βέβαια) ουσιαστικά ανύπαρκτους, με τον Χαρίση να μην παίζει ούτε λεπτό κ τον Νέιμικ να κινείται μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας, έχουμε θέμα παίδες στην ρακέτα. Καλό θα είναι να αντιμετωπιστεί αυτό όσο είναι νωρίς ακόμα...