Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Διαγωνισμός Ποδοσφαίρου 21η Αγωνιστική: Λεβαδειακός - ΆΡΗΣ (26/01/2014)

H άμμος στην κλεψύδρα μας εξαντλείται, αφού περνούν οι αγωνιστικές και εμείς είμαστε κολλημένοι στην τελευταία θέση, με τη διαφορά να παραμένει είτε σταθερή ή να μεγαλώνει. Όπως λέει και το τραγούδι: "It's now or never", αφού αγωνιζόμαστε εναντίον ενός από τους άλλους υποψήφιους για υποβιβασμό, τον Λεβαδειακό. Με νίκη παίρνουμε οξυγόνο, με ισοπαλία παίρνουμε απλά κάποιες τεχνητές αναπνοές, ενώ με ήττα μάλλον πνιγόμαστε...
Περιττό να τονίσουμε ότι επιτέλους αυτή η φαρσοκωμωδία των δελτίων φαίνεται να λήγει με happy end για την ομάδα μας, ενώ βέβαια η αστυνομία - Κομπότης δεν επέτρεψαν τη μετακίνηση των φιλάθλων μας. Ο Σάκης Παπαδόπουλος παραμένει αισιόδοξος και δηλώνει ότι "Ο Άρης δεν έχει πέσει νοκ-άουτ". Μπορεί να μην έχει πέσει νοκ άουτ ακόμη Σάκη, αλλά το θέμα είναι να μπορέσει να ανακάμψει και να ρίξει νοκ άουτ τους αντιπάλους του!

ΆΡΗΣ
Σήμερα διαβάζουμε ότι στην προπόνηση της ομάδας επικράτησε άλλο κλίμα, επιτέλους είχαμε κάποια χαμόγελα, αφού οι νέοι παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Μπουγαίδης, Κουσίδης, Βλάχος, Καμινιώτης, Μπακασέτας και Γουναρίδης θα νιώθουν σίγουρα ανακουφισμένοι, αφού αν δεν εκδίδονταν τα δελτία ούτε αυτή την εβδομάδα θα έπρεπε να βγουν στην αγορά για την αναζήτηση της νέας ποδοσφαιρικής τους στέγης. Τέλος πάντων, τέλος καλό, όλα καλά, έστω και αν μας "βγήκε η Παναγία"...

Ακούγεται έντονα ότι ο Τάτος που αγωνίζεται τραυματίας, ίσως να προφυλαχθεί και μάλλον θα αγωνιστεί ως αλλαγή. Εγώ πιστεύω ότι θα χρειαστεί να σφίξει τα δόντια και θα το κάνει, αφού το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

4-2-3-1
Γουναρίδης - Βλάχος, Μπουγαίδης, Κύργιας, Τσουμάνης - Οικονομόπουλος, Καμινιώτης - Μπακασέτας, Τάτος, Μανιάς - Αγκάνθο. 

Λεβαδειακός
Με τον αχώνευτο Καραγεωργίου στον πάγκο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε πολλές διαμαρτυρίες - ξεσπάσματα και ίσως τελικά την αποβολή του από τον πάγκο πριν τελειώσει το παιχνίδι. Κάθε φορά άλλωστε που οι ομάδες του αγωνίζονται εναντίον του μεγάλου Άρη, φροντίζει να δίνει την παράστασή του, κάνοντας το παλικάρι... Βέβαια αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν τα κάνει με όλες τις ομάδες, π.χ. με τον συμπολίτη. Εκεί είναι "Παναγίτσα"...

Μία σημαντική απουσία για την ομάδα του κ. Κομπότη, αφού ο Μάντζιος αποβλήθηκε και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Παρόλα αυτά θα έχουν στη διάθεσή τους το τελευταίο μεταγραφικό τους απόκτημα τον Βούκσεβιτς που αν μη τι άλλο έχει πολύ δυνατό βιογραφικό. Όλα όμως μένουν να φανούν στο χορτάρι.

Πιθανολογώ ότι θα κατεβάσει ένα πιο επιθετικογενές 4-2-3-1, αφού χρειάζεται τους 3 βαθμούς. Από την στιγμή που δεν υπάρχει Μάντζιος και ο Βασιλείου είναι σε καραντίνα, (αφού δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του), ίσως να ρισκάρει με την απευθείας συμμετοχή στην 11άδα του Βούκσεβιτς.

4-2-3-1
Πρζικόφσκι - Γεωργίου, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Λυκογιάννης - Πετράτσι, Μουλόπουλος - Κονέ, Ροτζέριο Μάρτινς, Καπό - Βούκσεβιτς.  

Προσωπική Άποψη
Δε θα αναφέρω ποια 11άδα θα ήθελα να δω στο συγκεκριμένο ματς. Όποιοι και αν είναι οι 11 που θα επιλεγούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα. Θα ήθελα να δω έναν ψυχωμένο Άρη σαν και αυτόν που είδαμε με (την πολύ καλύτερη ομάδα) τον Ατρόμητο. Έναν Άρη σαν και εκείνο που είδαμε πριν λίγα χρόνια στο Χαϊδάρι ή όπως πέρυσι με 10 παίκτες εναντίον του Ατρομήτου. 

Έτσι θα έπρεπε να αγωνίζονται σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες μας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, και από την στιγμή που η ομάδα θα έχει καλύτερη ψυχολογία ευελπιστούμε για το καλύτερο. Άλλωστε και από την 11άδα του αντιπάλου θα διαπιστώσει κανείς ότι δεν είναι δα και η ομάδα φόβητρο... Το αντίθετο μάλιστα, κάτι Χαραλάμπους και κάτι Κώτσιοι 85 χρονών παίζουν.

Πρόβλεψη
Λεβαδειακός - ΆΡΗΣ 0-1
Σκόρερ: Αγκάνθο

Δώστε τη δική σας πρόβλεψη ώστε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας. Μην ξεχάσετε το ψευδώνυμό σας.

Αρειανάρα καλή επιτυχία!!!

13 σχόλια:

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 25 Ιανουαρίου 2014 στις 3:54 μ.μ.

2-3
ΜΑΝΙΑΣ ΑΓΚΑΝΘΟ ΤΑΤΟΣ

jim είπε... 25 Ιανουαρίου 2014 στις 9:07 μ.μ.

Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη Λεβαδειακού

Ακριβές σκορ: 2-0

Σκόρερ ΆΡΗ: -

Ανώνυμος είπε... 26 Ιανουαρίου 2014 στις 12:47 π.μ.

0-0

Ολους τους ποντους απο 0-0 τους εχω παρει....Ετσι θα ανεβω στην κορυφη...Την εχω βρει με αυτο το σκορ...Ελπιζω να μην την βρει και η ομαδα μας.

Σηφακης3

Vamos_G1 είπε... 26 Ιανουαρίου 2014 στις 1:44 μ.μ.

Διπλάρα κ τάβλα όλοι οι τρακτεράδες, βόρειοι κ νότιοι! Σκορ 0-2 με Μανιά κ Μπακασέτα (ναι ρε με Μπακασέτα!!!) κ άντε γειά!