Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνημα και στο κύπελλο

Καλησπέρα σε όλους. Την Πέμπτη το απόγευμα ο ΆΡΗΣ αντιμετωπίζει τον γαύρο Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο του πρώτου του αγώνα τη φετινή σεζόν για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Το παιχνίδι αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο από τα 3 που θα δώσει η ομάδα μέσα σε 1 βδομάδα, οπότε το πρόγραμμα είναι κάπως βαρύ για τα ελληνικά και κατ' επέκταση τα κιτρινόμαυρα δεδομένα.




Γι' αυτό και θα ήθελα να δω ένα ροτέισον στην 11αδα. Με την προϋπόθεση όμως να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μπορέσει να πάρει η ομάδα κάτι από το ματς στο Βόλο. Μία ισοπαλία ή ακόμα και μία ήττα με 2-1 σε καμία περίπτωση δεν είναι καταδικαστικά.

Δεν θα μπω ακριβώς σε πρόσωπα που θα γίνει το ροτέισον, απλά κάποια παραδείγματα. Θα μπορούσε να κάτσει στον πάγκο ο Ουντότζι, και να παίξουμε με Ιμπέ και Σταυρόπουλο (εφόσον είναι διαθέσιμος) στα άκρα και Αγγελούδη στην επίθεση, με τον Αγκάνθο να κάνει την 45λεπτη εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που στα μάτια μου φαντάζει πολύ καλό. Να παίξει ο Νταμαρλής στο πλάι του Έλσνερ. Ο Καραγκούνης ή ο Μαργαρίτης στο αριστερό άκρο. Ο Γιαννίτσης δίπλα στον Πουλίδο. Αυτά είναι κάποια παραδείγματα.

Προσωπικά είμαι από αυτούς που είναι της άποψης ότι στο κύπελλο πρέπει α δώσουμε βάση φέτος. Δεν το περνάω στο ντούκου όπως πέρσι. Είναι ακόμα αρχή της χρονιάς και το κύπελλο είναι διαχρονικά ένας στόχος για τον ΆΡΗ, οπότε ας μη μείνουμε από τόσο νωρίς εκτός. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να προχωρήσουμε στο θεσμό!


2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:44 μ.μ.

ουντοζι ,σταυροπουλος , κυργιας , παπαδοπουλος εκτος αποστολης λογω τραυματισμου.
τατος μαλλον δεν θα παιξει...

η γνωμη μου ειναι , ροτεισον στο φουλ , να παιξουν αλλοι παικτες (σουνας , κοτσαριδης ,νταμαρλης , καρασαλιδης) και οτι βγει...

Vamos_G1 είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:10 π.μ.

Οι 19 εκλεκτοί του Μιλίνκοβιτς είναι οι: Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κοτσαρίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Τσουμάνης κ Ψυχογιός.

Ροτέισον στο φουλ λοιπόν, οπότε εγώ θα ήθελα να δω πάλι το 4-3-3 με: Μπουζάνη/Καραγκούνη-Πουλίδο-Νταμαρλή-Ηρακλή/Οικονομόπουλο-Σουνά-Έλσνερ/Ίμπε-Μανιά-Ψυχογιό κ αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο Αγκάνθο-Κοτσαρίδη. Όχι κ το πιο ορθόδοξο σχήμα, απλά για να αιτιολογήσω το σκεπτικό μου ο Ψυχογιός μου άρεσε αρκετά στα επιθετικά του καθήκοντα στην ξάνθη, οπότε γιατί να μην δοκιμαστεί σαν δεξί-χαφ (κάτι σαν την επιτυχημένη προώθηση του Νέτο από μπακ σε χαφ) μιας κ ο Ηρακλής μπορεί να καλύψει κ τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα?

Ή αλλιώς ένα πιο ορθόδοξο 3-5-2 με: Μπουζάνη/Νταμαρλή-Πουλίδο-Ηρακλή/Καραγκούνη-Οικονομόπουλο-Σουνά-Έλσνερ-Ψυχογιό/Ίμπε-Μανιά, με τους Καραγκούνη-Ψυχογιό να παίρνουν όλη την πτέρυγα αριστερά-δεξιά αντίστοιχα κ τον Ίμπε σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μανιά, μιας κ επειδή είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση κ δεν έχει τα απαραίτητα τρεξίματα, ίσως θα μπορούσε να δοκιμαστεί για λίγο κ σε θέση πιο "εσωτερική" από αυτή του αριστερού χαφ-εξτρέμ.

Είδωμεν. Το σίγουρο είναι ότι το ματς προσφέρεται για ροτέισον (αναγκαστικό εκ των πραγμάτων λόγω τραυματισμών) κ πειραματισμούς, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή. Φυσικά δε λέω να το παρατήσουμε το παιχνίδι, προς Θεού, απλά να μην ξοδέψουμε παραπάνω δυνάμεις από όσες χρειάζονται για μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Αυτά.