Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Άρης - Καοδ 77 - 70

Αν και μας έβγαλαν την ψυχή τελικά κερδίσαμε τον Καόδ με 7 πόντους καλύπτοντας και τη διαφορά του 1ου αγώνα.

Η ομάδα δεν έπαιξε καλά στηρίχτηκε στις ατομικές ικανότητες των παιχτών μας και κερδίσαμε επειδή για μία φορά ήμασταν ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά...




Η εξέλιξη του αγώνα
Στο 1ο δεκάλεπτο μπήκαμε κοιμισμένοι.  Παίζαμε άμυνα με τα μάτια στην κυριολεξία ενώ στην επίθεση οι επιλογές ήταν τραγικές. Κάποια στιγμή το σκορ ήταν 2-15! Τέλος 1ου δεκαλέπτου 12-19.

Στο 2ο δεκάλεπτο σοβαρευτήκαμε. Παίξαμε επιτέλους άμυνα και στην επίθεση είχαμε καλύτερες επιλογές. Επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 25-11 και σκορ ημιχρόνου 37-30.

Φυσικά το ματς δεν τελείωσε εκεί. Στο 3ο δεκάλεπτο εμφανίσαμε τον κακό μας εαυτό με αποτέλεσμα στο τέλος του δεκαλέπτου το σκορ να είναι ισόπαλο 54-54.

Στο 4ο δεκάλεπτο ας πούμε ότι ήμασταν κάπως καλύτεροι. Διατηρούσαμε μια μικρή διαφορά στο σκόρ 3-5 πόντους χωρίς να μπορούμε όμως να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς στα τελευταίο 3λεπτο πήραμε μερικά επιθετικά ριμπάουντ πετυχαίνοντας καλάθια σε χαμένες επιθέσεις και έτσι πήραμε κ τη νίκη αλλά και την διαφορά.

Βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι ο πρώτος σκόρερ του Καόδ, ο Χαραλαμπίδης δε μπόρεσε να βοηθήσει γιατί τραυματίστηκε στην αρχή του αγώνα.

Η εμφάνιση των παικτών
Η ομάδα είναι καταπονημένη από τους πολλούς αγώνες και τις λιγοστές επιλογές σε παίχτες. Ο Τσαλδάρης συνεχίζει να είναι τραυματίας ενώ ο Ταπούτος αναγκάστηκε να παίξει 26 λεπτά. Πέτυχε μάλιστα 12 πόντους αλλά στην άμυνα ήταν τραγικός (όπως πάντα θα μου πείτε).

Παίζουμε συνεχώς με ατομικές προσπάθειες. Αν κάποιοι παίχτες βρεθούν σε καλή μέρα τότε πάμε καλά. Δεν είναι τυχαίο ότι συνεχώς στα παιχνίδια έχουμε λίγες ασίστ. Σήμερα είχαμε 10 ενώ ο Καόδ 20.

Σήμερα δεν ξεχώρισε κάποιος παίχτης με την εμφάνιση του αλλά είχαμε μια πεντάδα παιχτών με πάνω από 10 πόντους. Μαυραειδής 12, Κερούς 11, Ταπούτος 12, Ντέιβις 11, Βεργίνης 10 ενώ και ο Μπόγρης είχε 8. Γι'αυτό άλλωστε κερδίσαμε.

Η ομάδα την Τρίτη παίζει ένα πολύ σημαντικό αγώνα στη Γαλλία με την Βιλερμπάν τον οποίο πρέπει να κερδίσει αν θέλουμε να συνεχίσουμε στον θεσμό.

Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται
Χθες προστέθηκε και Χρυσικόπουλος στους παίχτες που έχουνε καταθέσει προσφυγή και ζητάει 47χιλ ευρώ. Μπήκε στη λίστα μαζί με Χαραλαμπίδη, Χατζηβρέττα, Σκορδίλη και δεν ξέρω και εγώ ποιους άλλους χρωστάμε...

Πραγματικά δεν ξέρω πως θα επιβιώσει η ομάδα με τόσα χρέη...

1 σχόλια:

VardARIS είπε... 4 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:25 μ.μ.

Η ομάδα θα πάει άκλαφτη, ολοταχώς για διάλυση, αλλά ο Δαμιανίδης εκεί ατάραχος... Κρίμα, πραγματικά κρίμα.