Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Καλή αρχή και στο πρωτάθλημα....

          Μόλις τελείωσε το εναρκτήριο ματς της φετεινής περιόφου για την ομάδα μας.Όπως είδαμε-ακούσαμε κερδίσαμε με 0-1.Μία νίκη την οποία χαρακτηρίζω πέρα ως πέρα επαγγελματική.Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει και έφυγε με τους τρείς πόντους απο την Καβάλα.

          Το σημαντικότερο, όμως, όλων, ήταν ότι αποδείξαμε πως ο ΆΡΗΣ έχει βάθος ως ομάδα.Παρά τις απουσίες των Νέτο-Ρονάλντο-Κάλβο και έχοντας στον πάγκο τους Κόκε-Ναφτί η ομάδα απέδειξε ότι είναι ικανότατη.

          Στην αρχή του παιχνιδιού ήμασταν κάπως μπερδεμένοι και δεν πατούσαμε καλά στο χόρτο καθώς επίσης οι γραμμές μας ήταν ασύνδετες.Στην συνέχεια, όμως, καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι να σκοράρουμε και να διατηρήσουμε με άνεση όπως είδαμε το προβάδισμα.

          Με μεγάλη μου χαρά, είδα έναν Οριόλ πάρα πολύ καλό και εμφανές βελτιωμένο απο το ματς με την Αούστρια Βιέννης.Με σωστές τοποθετήσεις κατάφερε να διώξει πολλές μπαλιες και να κόιψει αρκετές μεταβιβάσεις των αντιπάλων.Επίσης προσέφερε και καλύψεις στον Μίτσελ μερικές φορές..

          Επίσης, χάρηκα, που είδα τον Χρήστο τον Βαγγέλη να αρπάζει την ευκαιρία απο τα μαλλιά και να αποδυκνύει ότι δικαιούται θέση στην ομάδα μας.Έκοψε σχεδόν όλες τις επελάσεις από τα δεξιά όπως αμυνόταν και έδειξε ότι τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι είναι φερέγγυος.Πολύ καλά κρατήματα μπάλας απο τον Μενδρινό αλλά πρέπει να διορθώσει τις μεταβιβάσείς του γιατι πουλάει μπάλες στο κεντρο και τρώμε κόντρες.Ο Χαβίτο φαίνεται πιο ώριμος από ποτέ και τα υπόλοιπα παιδιά με ικανοποίησαν.

          Λοιπόν..Όλα αυτά, ασφαλώς και είναι δουλειά του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ που λέγεται Κούπερ ο οποίος έχει περάσει ήδη την φιλοσοφία του στην ομάδα.Μόλις, τρείς μέρες μετα το κρίσιμο παιχνίδι της Βιέννης, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κατόρθωσε να διαχειριστεί το υλικό όπως έπρεπε, δίνοντας ανάσες σε κάποιους και έχοντας τις απουσίες άλλων τριών βασικών. Και θεωρώ ότι αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθήσει σε λίγο..

          Πιστεύω, ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του.Μπορεί να έχουν ξεκινήσει ήδη.Μόνο να κερδίσουμε έχουμε απο τον Κύριο Κούπερ.Και όσοι θέλουμε καλές μεταγραφες με δεδομένα τα χρηματα απο την είσοδο μας στους ομίλους, νομίζω ότι είναι προτιμότερο να ανανεώσουμε τον Κούπερ αλλα 2-3 χρόνια παρά να πάρουμε παιχταράδες.Γιατί, προτιμώ να έχουμε ΣΤΡΑΤΗΓΟ στον πάγκο και 1-2 ελλείψεις στο αγωνιστικό, παρά παιχταράδες και όχι στρατηγό τελος πάντων.

          ΑΑΑ...Και σκεφτείτε κάτι ακόμα μάγκες...Με το ενδεχόμενο της μη πραγματοποίησης του αγώνα με τον παναθηναϊκό, το επόμενο παιχνίδι της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ ΜΑΣ είναι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βικελίδης..ΕΕΕ...ΡΕ ΓΟΥΣΤΑ..

          Σήμερα η λεβερκούζεν έφαγε 6 απο την Γκλάντμπαχ..Το έβλεπα το ματς..Η λεβερκουζεν έχει τον Χίπια της λιβερπουλ στην αμυνα..οι ταχυτατοι και τεχνίτες παιχτες της γκλαντμπαχ την εκαναν γιογιό...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ;;;;;Τι παραπάνω έχει η γκλάντμπαχ...;;;;


          ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ

4 σχόλια:

arianaki είπε... 30 Αυγούστου 2010 στις 12:34 π.μ.

Πολύ ωραίο και εύστοχο το ποστ. Με δύο λόγια, αν μου επιτρέπεις, να σημειώσω κι εγώ τις παρατηρήσεις μου σε αυτά που λες.

1. Χτες βράδυ που είδα ότι η ΑΕΚ έκλεισε Νασούρι τρελάθηκα. Γύρισαν τα μυαλά μου. Και πιο πολύ όταν είδα την εξευτελιστική τιμή που τον πήρε. Κάθαρμα Κόντη, ποιος ξέρει τι παιχνίδια βρωμερά έπαιζες με τους μάνατζερ. Μήπως δεν έπαιρνες καλή μίζα για να φέρεις Νασούτι; Ευτυχώς ο Οριόλ σήμερα διασκέδασε τις ανησυχίες μας με την καλή του εμφάνιση. Θέλω όμως να δω και διάρκεια στα καλά του παιχνίδια.

2. Θέλω Κούπερ με ανανεωμένο συμβόλαιο για την επόμενη τριετία... χτες! Όσο σκέφτομαι το ψυχοβγαλτικό, μίζερο ποδόσφαιρο που έβλεπα με Μαζίνιο... μπρρρ! Ανατριχιάζω! Κούπερ κι ας παίζω με Κουλουχέρη. Ο άνθρωπος είναι δάσκαλος, μεταμορφώνει τους παίχτες, τους διδάσκει. Έχω υποκλιθεί άπειρες φορές στις ικανότητες και στον μεστό λόγο του στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι.

3. Επιτέλους έπαιξε ο Βανγκέλι! Μακάρι να ακολουθήσει και ο Αντού μιας και ανήκει και αυτός ακόμη στο ρόστερ. Πέρσι ήταν το πουλέν μου! Τι θεαματικό παιχτάκι. Γιατί να μην ακούει λίγο περισσότερο τον προπονητή, να προσπαθήσει να τον κερδίσει; Αλλά και ο Αλβανός έκανε ψυχωμένες εμφανίσεις όταν κλήθηκε να βοηθήσει, ειδικά κάτι παλικαρίσια παιχνίδια στα πλέι-οφ.
Για να μη σε κουράζω άλλο: επιτέλους αρχίσαμε να βλέπουμε τον Άρη που ονειρευόμαστε. Κι είναι μόνο η αρχή!

jim είπε... 30 Αυγούστου 2010 στις 1:50 π.μ.

Γειά σου arianaki.Στο πρώτο που λες, όλοι μας νευριάσαμε χτες αναμφισβήτητα.Όμως δεν στεκόμαστε σε ενα παιχτη.Απλα πειραζει και ενοχλει που παει για αλλαη μια φορα σε βασικο αντιπαλο.Ο Κόντης ας μην ξεχναμε οτι εχει συνεισφερει πολλα στην αγωνιστικη μας ανακαμψη την τελευταια πενταετια.Εχει κανει και λαθη, σίγουρα.

Στο δευετρο που λες, ο Κούπερ ηταν αυτο που ψαχναμε για προπονητη.Έναν ΣΤΡΑΤΗΓΟ δηλαδή..Ειπα και στο post ότι Είναι προτιμότερο να μείνει αυτος για αλλα 2-3 χρονια παρα να παρουμε 5 παιχταραδες και να κινδυνεψουμε να τον χασουμελογω budget.

Τον Χρήστο τον Βαγγέλη εγώ τον πιστεύω και ας μου την λένε καποιοι φίλοι.Μου αρεσει καταρχην που ειναι παιδι απο τα σπλαχνα μας και πονα την ομαδα.Αγωνιστικά, ειναι πολυ καλος αμυντικα και χρησιμοποιει και τα δυο του τα ποδια.Δεν ειναι τυχαιο που παιζει εθνικη Αλβανιας.Γιατι αν δεν αξιζε, ο προπονητης της Αλβανιας θα επαιρνε καποιον απο το πρωταθλημα τους και οχι τον Χρήστο.Για τον Αντού που γράφεις, σίγουρα ήταν μεγαλο ταλέντο αλλα αδικησε ο ιδιος τον εαυτο του.Και γω τον πίστευα γιατι εχει ταχυητητα, έκρηξη και καλη πλαγιοκόπηση αλλα δεν ειναι συγκεντρωμένος.Αυτος ειναι ο λόγος που δεν εκανε καριερα μεχρι τωρα.Στο χερι του Κούπερ είναι.

Συμφωνώ οτι βλέπουμε αυτό που ονειρευόμασταν και ότι θα έχουμε μεγαλη συνέχεια..

O_BETATZIS είπε... 30 Αυγούστου 2010 στις 1:13 μ.μ.

Δε νομίζω ότι ο Κόντης (ή ο όποιος ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ στην ΠΑΕ)
συνεισφέρει ή καταστρέφει. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους,
αμείβονται για αυτό και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Ό,τι καλύτερο πρώτα για την πάρτη τους και μετά για την ομάδα.
Δε χρειάζεται να είναι Άγιοι και ανιδιοτελείς.
Απλά να σέβονται τα χρήματα που δίνει ο κόσμος.
Και η γκρίνια μας και οι φωνές τους πιέζουν να μην ξεχνάνε ότι πρέπει να σέβονται και το τελευταίο ευρώ.

Εξάλλου φίλος μου μέχρι πρότινος στέλεχος της ομάδας, είναι φανατικός παοκτσής. Δε ζητάει κανείς πιστοποιητικό αρειανοσύνης. Θέλουμε όμως σοβαρούς επαγγελματίες. Εξάλλου ούτε ο Κόντης έχει τέτοιο πιστοποιητικό. Ξέρει τη δουλειά του όμως.

Είδα και το Βιτόλο που το έπαιζε Αρειανός και άλλους πόσους.
Θα είναι ωραία η χρονιά...

jim είπε... 30 Αυγούστου 2010 στις 1:25 μ.μ.

Γεια σου betatzis.Μεστή η τοποθέτηση σου.Μεσα σε 5-6 σειρές είπες πολλα και ουσιατικά πραγματα.Σημασία εχει η διαρκεια στην απόδοση της ομάδας.Ετσι, νομίζω, ότι έρχεται και η ανταμοιβη για την στηριξη του κοσμου.