Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Το μέταλλο του 93...

          Καταρχήν, θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας ότι ήταν το πιο ζεστό λόγω καιρού παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.Περάσαμε το πιο κρύο στις 16-2-2008 με τον Αστερα Τρίπολης και σήμερα περάσαμε το πιο ζεστό.Μόνο μια ακτή και ένα αντιηλιακό μας έλειπε.

           Η ομάδα εμφανώς βελτιωμένη από το πρηγούμενο ματς με τους Πολωνούς κατάφερε να κερδίσει την Αούστρια Βιέννης.Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι παρά την κούραση που ένοιωθαν όλοι οι παίχτες μας, παρά το ότι όλα έδειχναν λευκή ισοπαλία δεν το έβαλαν κάτω και προσπαθούσαν ξανα και ξανά.

          Αυτό για μένα σημαίνει ότι η ομάδα έχει αρχίσει να αποκτάει μέταλλο και στην Ευρώπη.Μία νίκη καθαρα επαγγελματική με ένα σκορ το οποίο σε καμμία περίπτωση δεν σε αφήνεις να χαλαρώσεις.Θα πρέπει να δώσεις και πάλι το 100% των δυνατοτήτων σου στο άλλο ματς.

          Σπουδαίες οι κινήσεις του προπονητή μας όπου έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα μας.Η ομάδα μας η οποία ήταν μέτρια στο πρώτο ημίχρονο αλλά αρκετά καλή στο δεύτερο.Θα έλεγα ότι θυμισε ομαδα που την βλέπεις μεσούσης της περιόδου.

          Ατέλειες πάντα θα υπάρχουν σε μια ομάδα, πόσο μάλλον μέσα Αυγούστου.Θεωρώ, ότι, όπως βελτιωθήκαμε απο το ματς με την Γιαγκελόνια έτσι θα βελτιωθούμε ακόμα παραπάνω.Μεθοδική δουλειά από όλους χρειάζεται στην ομάδα (που γινεται) και υπομονή απο εμάς.

          Θετικό για μένα το γεγονός ότι ο Ρουίς σκόραρε στην παρθενική του εμφάνιση.Αυτό θα του δώσει θάρρος για την συνέχεια.Και αν λάβουμε υπόψην μας τα 2 γκολ του Τσέζαρεκ στο προηγούμενο ματς τότε συμπεραίνουμε ότι τα 2 φορ που αποκτήσαμε ξεκίνησαν ήδη την απόσβεση.

           Ο Κόκε κέρδισε πολλές κεφαλιές και κουβάλησε μπάλα.Μάλιστα έβγαλε και την ασσίστ με το κεφάλι στο Ρουίς.Υπάρχει μια καλή τριπλέτα επιθετικα, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δείγματα.

          Από τα αρνητικά σημεία κατά την άποψη μου ήταν κατα διαστήματα η όχι και τόσο καλή λειτουργια της αμυντικης μας παρουσίας συνολικά όμως.Δεν συγκεκριμενοποιώ.Υπήρχαν αρκετα κενά που οδηγούσαν σε αντεπιθέσεις των Αυστριακών.Παρόλα αυτα, τα παιδιά κράτησαν το μηδέν.

           Καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο με πρωτάρη τον souper3 με τον παλμό που μόνο αυτή η θύρα ξέρει να δίνει.Η εικόνα μιλάει απο μόνη της και δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην παραδέχεται το μεγαλείο της κερκίδας του ΑΡΗ μας.Είναι για να βγάλεις φωτογραφία, είναι για να τραβήξεις βίντεο.Μπράβο στα παιδιά εκεί πέρα για την οργάνωση τους.

          Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη.Έχουμε το δεύτερο ημίχρονο στην Βιέννη.Εκεί θα κριθούν όλα.Έχουμε παρακαταθήκη,πλέον, το 1-0 και ο προπονητής μας θα καταστρώσει τα πλάνα του με αυτό στα υπόψην του.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 17 Αυγούστου 2010 στις 11:57 μ.μ.

oxi allo glupsimo sthn souper 3......ftanei.

emena den marese h omada.xari ston sifaki den fagame 3 goll sto proto. den blepo na pername

jim είπε... 18 Αυγούστου 2010 στις 12:05 π.μ.

Γειά σου ανώνυμε.Και ο Σηφάκης όμως είναι παίχτης της ομάδα μας.Άρα σου άρεσε κατι απο την ομάδα μας.Στο πρώτο ήμασταν μέτριοι και στο δεύτερο αρκετα καλοί.Αντεπιθέσεις ηταν λογικό να φάμε γιατί θέλαμε να βάλουμε γκολ και βγαίναμε πολλοί παίχτες μπροστα.Υπήρχαν καλύψεις όμως.Και εμείς κάναμε ευκαιρίες και έπρεπε να βάλουμε 3 γκολ όχι μόνο οι άλλοι.

Δεν είναι γλύψιμο προς τον souper3 αυτα που γράφω αλλα οι αλήθειες.Δημιουργεί καταπληκτικες ατμόσφαιρες και φοβερό παλμό.Αυτό βλέπω, αυτό γράφω.

O_BETATZIS είπε... 18 Αυγούστου 2010 στις 9:24 π.μ.

Ανώνυμε μην ξεχνάς το δοκάρι, 1 πέναλτι που μπορούσαμε να πάρουμε (αγκωνιά στον Τσέζαρεκ), και ένα τετατετ (στο Α ημιχρονο) του Τσέζαρεκ που κόπηκε χωρίς λόγο.

Φυσικά όλοι θα θέλαμε να ρίξουμε 5 γκόλ στην Αούστρια, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Μην ξεχνάς ότι η Αούστρια είναι 14 θέσεις πάνω από εμάς στην κατάταξη της Ουέφα και πιθανότατα έχει και μεγαλύτερο μπάτζετ.

RedDragon είπε... 18 Αυγούστου 2010 στις 9:47 π.μ.

Φίλε ανώνυμε είσαι Αρειανός; Δεν το νομίζω.

XRISTOS5002 είπε... 18 Αυγούστου 2010 στις 9:59 π.μ.

egw aporw giati diwxame adou kai krathsame javito pou einai epidepou levadeiakou. 15 lathoi sto a imixrono kai malista aitia olwn ton antepithesewn tis aoustrias. xazes sentres , triples sthn tyxi ton koban efkola kai bour antepithesi.. kai sto deftero fanike giati oi alloi psofisane apo ti zesti kai kei fanike i moni axia tou, to treximo pali omws me imiteleis prospatheies. o adou 4 mats epaixe 3 gkol de xerw sentres , triples diysdiseis.. krima. o nafti.. exoume thn tash oloi na tous kanoume maradones (fernadez, garcia, nafti) thn eide venteta kai apo malakia se malakia itan markare me ta matia. sto defterto kapws xipnise. ti na pw. kala pou exoume koke,o paikths pou kaneith diafora ta teleftaia xronia. oti dimiourgeitai einai apo afton kai merikoi maresei pou thelame na ton dioxoume... kai na paizoume me kampores apatewnes paiktes.

jim είπε... 18 Αυγούστου 2010 στις 11:16 π.μ.

Καλημέρα παιδιά.Όντως, BETATZIS είχαμε και μεις πολλές φάσεις για γκολ και φυσικά εναν υπέροχο τερματοφύλακα επίσης.Η ομάδα θα βελτιωθεί ακόμα παραπάνω και την άλλη Πέμπτη θα παιχτεί το δεύτερο ημίχρονο...XRISTOS5002 τον Χαβίτο τον αδικείς πολυ.Ο Χαβίτο δεν το βάζει κάτω ποτέ.Είναι επιμόνος, ακούραστος και συγκεντρωμένος.Ο Αντού δεν τα είχε αυτά τα στοιχεία.Ο Κούπερ κάτι θα είδε και θα έλαβε την απόφαση του.Ο Ναφτί κατα διαστήματα ήταν πολύ καλός χθες.Σίγουρα δεν είχε τα απαιτούμενα τρεξίματα αλλά μην ξεχνάς ότι ακόμα είμαστε μέσα Αυγούστου.

VardARIS είπε... 18 Αυγούστου 2010 στις 11:57 π.μ.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον Ανώνυμο για ποιον λόγο γλύφουμε τον Super3: επειδή είπαμε ότι δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα?

Δηλαδή δεν ήταν φανταστική ατμόσφαιρα? Εγώ που ήμουν στην 2 και άκουγα πάλι την γκρίνια από τους διπλανούς πραγματικά ζήλεψα και έλεγα χίλιες φορές να είμαι εκεί και να φωνάζω με τα παιδιά...

Επίσης για πρώτη φορά να πω και ένα μπράβο στη Θ1, συμμετείχαν ενεργά στην κερκίδα, φώναξαν συνθήματα, έδωσαν συνθήματα και ακολούθησε και η 3, γενικότερα ήταν όλα καλά χωρίς διχόνοιες και άλλα τέτοια ανόητα πράγματα...

jim είπε... 18 Αυγούστου 2010 στις 1:01 μ.μ.

Έτσι VardARIS...Ωραίος παλμός απο τα γεμάτα πέταλα..και συμμετοχή και απο τις υπόλοιπες γεμάτες θύρες του γηπέδου..Η απόλυτη επιτυχία θα είναι η κάθε θύρα του γηπέδου να έχει τον παλμό που έχει η θύρα 3...

Ανώνυμος είπε... 18 Αυγούστου 2010 στις 5:38 μ.μ.

Φανταστική η ατμόσφαιρα κ η ομάδα καλύτερη -κατα 15% όπως έλεγε ο Κούπερ-.Πάντως πραγματικά το 2ο ημίχρονο όχι μόνο επιβεβαιώνει οτι η ομάδα αργά η γρήγορα θα βρεί τα πατήματά της αλλά ήτανε κ αυτό που έκανε την διαφορά απο το παιχνίδι της Γιαγκελόνια....
Άν παίξουμε έτσι μέσα στην Αυστρία ειλικρινά δεν φοβάμαι, πιστεύω οτι άν βάλουμε ένα γκόλ εκεί μέσα θα προκριθούμε.
Τόχα Ρουίζ παίξανε ψυχωμένα Κόκε κ Ναφτί ελπίζω να πατήσουνε κ καλύτερα στο γήπεδο.
Όσο για τον ανώνυμο NO COMMENT.....

geokampour

jim είπε... 18 Αυγούστου 2010 στις 6:06 μ.μ.

Γειά σου geokampour.Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί με συνοχή, αυτοματισμούς και αλληλοκαλύψεις.Κάναμε 3-4 φάσεις για γκολ..Ή βελτίωση ήρθε και θα έρθει ακομα παραπάνω.Η γνώμη μου για την τριπλετα Κοκε-Τσέζαρεκ-Ρουίς είναι θετικότατη.Ο Τόχα θα δώσει πολλές λύσεις γιατί είναι πολυσύνθετος παίχτης.Δηλαδή παίχτης εργαλειο με πολλά στοιχεία.Ο Κόκε εμένα μου άρεσε γιατί διεκδίκησε μπαλες πετυχημένα στον αέρα, κράτησε-κουβάλησε μπάλα, έκανε φάση με το δοκάρι και έβγαλε την ασσίστ.Στην Αυστρία, αν πετύχουμε ένα γκόλ πρέπει να μας βάλουν 3 μετά.Και τώρα αυτοι θα πρέπει να ανοιχτούν και θα έχουν κενά πίσω.Και θεωρώ ότι είμαστε σε θέση να τους βάλουμε γκολ εκεί.Η Ρίντ την περασμένη εβδομαδα που τους κέρδισε στην Βιέννη τους έβγαλε 7-8 αντπιθέσεις και έβαλε 1 γκολ.Πόσο μάλλον εμείς.Συγκέντρωση και προσήλωση στο στόχο.