Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ο Τσεσνάουσκις στον Άρη (vid)


Ολοκληρώθηκε κ επίσημα η πρώτη μεταγραφή μας για φέτος και ακούει στο όνομα Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις.

Διεθνής Λιθουανός παίχτης που αγωνίζεται στο χώρο των χαφ. Για την ακρίβεια είναι δεξί χαφ με βασικό του προσόν τις σέντρες. Για περισσότερα στατιστικά κ βιογραφικό δείτε στο site της ΠΑΕ.

Εδώ θα συζητήσουμε για το πως μας φάνηκε αυτή η μεταγραφή κ τι περιμένουμε από τον παίχτη.





Η πρώτη εντύπωση που δημιουργείται είναι ότι δεν τη λες και εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση, το αντίθετο θα έλεγα. Μη περιμένετε όμως φέτος μεταγραφές αεροδρομίου. Τα πράγματα είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες κ αν δεν θέλουμε να καταλήξουμε σαν τους συμπολίτες (να παρακαλάμε για χορηγίες από το κράτος ή να βάζουμε λυτούς κ δεμένους για να μείνουμε στην κατηγορία) θα πρέπει να "μαζέψουμε" το μπάτζετ.

Η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτάκουσα ότι ενδιαφερόμαστε για παίχτη του Τέλη απογοητεύτηκα. Μετά είδα τα στατιστικά του κ ψιλοψήθηκα, ε λέω δεν είναι κ τόοοοοοοσο κακός. Αλλά τα στατιστικά δε λένε πάντα την αλήθεια.

Άλλο μέγεθος ο Τέλης άλλο ο Άρης. Μπορεί ένας παίχτης να κάνει παπάδες εκεί κ σε μας να μην αντεπεξέλθει. Δείτε ας πούμε τον Κουτσιαμικρούλη που όσο ήταν στον Τέλη, Μέσι τον ανεβάζανε κ Μέσι τον κατεβάζανε αλλά πήγε στον συμπολίτη κ δεν ακούμπησε (μέχρι στιγμής).

Βέβαια εμείς δεν δώσαμε 1.5 μύριο για να τον πάρουμε...

Τα στοιχεία πάντως που φαίνεται να έχει είναι ικανοποιητικά: ψηλός με καλή σέντρα κ 2ος σε ασσίστ στο πρωτάθλημα. Δεν γνωρίζω βέβαια πόσο μαχητικός είναι, πόσο γρήγορος είναι, τι τελείωμα έχει κ αν παίζει άμυνα. Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα ας μας πει.

Σύμφωνα με τον Χρήστο  Σωτηρακόπουλο είναι μία "σίγουρη" κίνηση. Μακάρι.

Δεν ξέρω επίσης αν προορίζεται για βασικός ο παίχτης ή αν θα μοιραστεί τη θέση με κάποιον άλλο (Χαβίτο, Κάλβο). Πιο λογικό μου ακούγεται το 2ο.

Πάντως το γεγονός ότι τον πήραμε για 3 χρόνια σημαίνει 1 πράγμα: Ή τον πιστεύουμε πολύ τον παίχτη ή φάγαμε παπά μανατζαρέων.

Ας ελπίσουμε ότι στο γήπεδο θα δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν. Όλα εκεί θα φανούν. Και να σας πω την αλήθεια καλύτερα να έχουμε χαμηλές προσδοκίες για έναν παίχτη κ να μας διαψεύσει στο χορτάρι παρά να τρέχουμε στα αεροδρόμια κ να μας βγαίνει "παλτό".

Εσάς πως σας φάνηκε η μεταγραφή του Τσεσνάουσκις;

Υ.Γ. Έβαλα φωτό με την "άσχημη" γυναίκα του η οποία είχε βγει κάτι σε Μις Λιθουανία; Πασαρέλα θα το κάνουμε το Βικελίδης πάλι φέτος.


5 σχόλια:

jim είπε... 8 Ιουνίου 2010 στις 2:41 μ.μ.

Ειναι δευτερος σε ασσιστ στο περασμενο πρωταθλημα με 7..Όπως ειπε και ο ιδιος ειναι η θεση του τετοια που πρεπει να βγαζει καλες μπαλιες πρωτα απο ολα και μετα να σκοραρει...Φαινεται πειθαρχημενος ως αθλητης και φυσικα με το δεδομενο οτι θα σκυλιασει στην δουλεια θα δωσει δυναμη και σταθεροτητα στην ομαδα..

Ανώνυμος είπε... 8 Ιουνίου 2010 στις 8:44 μ.μ.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,,,,,,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.........η μεταγραφη!!!VAMOS PASARELA

jim είπε... 8 Ιουνίου 2010 στις 9:06 μ.μ.

Για να το ριξουμε λιγακι στο κουτσομπολιο και την κατινια η γυναικα του Τσεσναουσκις πρεπει να εχει βγει miss Lithuania στο παρελθον...Γενικοτερα οι ποδοσφαιριστες τυχανει να εχουν διπλα τους πολυ ωραιες παρουσιες..οχι μονο εδω αλλα παγκοσμίως....

VardARIS είπε... 9 Ιουνίου 2010 στις 12:08 π.μ.

Ε, μάλλον ε Miss Lithuania ζήλεψε τα νιάτα του Cesnauskis!!! Αμάν ρε Red Dragon τι φωτογραφία πήγες και διάλεξες! Τον Cesnauskis κλείσαμε όχι την γυναίκα του...

RedDragon είπε... 9 Ιουνίου 2010 στις 12:18 π.μ.

Πραγματικά πιστεύω ότι με τη γυναίκα του Ναφτί θα κάνουν φοβερό δίδυμο...