Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Κριτική παιχτών 2009-2010: Κάρλος Αράνο

Ο Carlos Arano ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι από την Ουρακάν ως δευτεραθλητής της Clausura Αργεντινής. Αυτό που ψάχναμε ήταν ένας "αριστεροπόδαρος Νέτο", ώστε να καλύψει το κενό που είχαμε στα αριστερά της άμυνας.

Ο "Chiche" όπως είναι το παρατσούκλι του γεννήθηκε στις 06 /05 /1980 και επιχείρησε άλλες δύο φορές να παίξει στην Ευρώπη σε Ιταλία (Siena, Perugia) και Ισπανία (Poli Ejido). Το πέρασμά του ήταν αποτυχημένο καθώς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, οπότε και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Φέτος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν ίσως ο καλύτερός μας παίκτης, καθώς ήταν "ζεστός". Στην ουσία δεν έκανε καθόλου διακοπές, ήρθε απευθείας με το που τελείωσε το πρωτάθλημα Αργεντινής.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν άρχισε να "καίγεται". Συνεχόμενες συμμετοχές στο πρωτάθλημα, (ελλείψει άλλου αριστερού μπακ), οπότε ειδικά μετά τον Γενάρη άρχισαν οι αργές ως ανύπαρκτες επιστροφές στην άμυνα και γενικότερα τα προβλήματα καθώς δεχθήκαμε αρκετά γκολ από την πλευρά του.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πολλές φορές που επειδή έλειπε από τη θέση του, έβγαινε να
καλύψει ο Νασούτι με αποτέλεσμα έτσι και περνούσε η σέντρα να ήταν μισό γκολ καθώς έμενε μόνος ο Ρονάλντο με τους προωθημένους της αντίπαλης ομάδας.




Γενικά

Είχε συνολικά 35 συμμετοχές / 0 γκολ (29 για το πρωτάθλημα και 6 για το κύπελλο). Συνολικά επιχείρησε 9 σουτ (τα οποία κάποια ήταν αρκετά καλά, αλλά πέρασαν λίγο άουτ ή τα απέκρουσε ο τερματοφύλακας), δεν έδωσε κάποια ασίστ, ενώ αποβλήθηκε και δύο φορές.

Το έχουμε πει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς: το θετικό με τον Αράνο ήταν ότι προσαρμόστηκε άμεσα με το που ήρθε στην ομάδα, αρχικά έδειξε κάποια καλά δείγματα του ταλέντου του, αλλά στη συνέχεια νομίζω ότι μας στεναχώρησε (αν όχι απογοήτευσε). Σίγουρα πάντως θα έχουμε καλύτερη εικόνα και θα μπορούμε να εκφράσουμε άποψη για το αν θα πρέπει να μείνει στην ομάδα, ή όχι, του χρόνου τέτοιο καιρό, αφού πρώτα θα έχει ξεκουραστεί και θα έχει κάνει σωστή προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Ήδη ακούγεται ότι η ομάδα μας ψάχνει έτσι και αλλιώς δεύτερο αριστερό μπακ, γιατί ο Βαγκέλι που έπαιζε ως back up, έπαιζε εκεί κατά συνθήκη, μιας και είναι δεξιοπόδαρος. Τώρα αν αυτό το μπακ θα είναι για την πρώτη γραμμή ή τη δεύτερη θα φανεί...


Highlight

Τα καλύτερα παιχνίδια του ήταν στις αρχές της χρονιάς. Θα ξεχωρίσω ίσως και το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Βικελίδης για τα play off που είχε ξεκουραστεί (ήταν 3 αγωνιστικές τιμωρημένος). Η απόδοσή του ήταν άριστη, αλλά τα χάλασε στην τελευταία φάση που δεν απομάκρυνε σωστά και έβαλε το γκολ ο Λεονάρντο (βέβαια σε εκείνη τη φάση προηγήθηκαν λάθη από Ρονάλντο & Σηφάκη).


Χειρότερη Στιγμή

Πολύ κακό παιχνίδι είχε κάνει μέσα στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα όπου είχε ευθύνη κ στα 2 γκολ που είχαμε φάει αλλά και γενικότερα η περίοδος μετά τον Δεκέμβριο δεν ήταν καλή.

Γκάλοπ


Υπόλοιποι παίχτες:

3 σχόλια:

RedDragon είπε... 23 Μαΐου 2010 στις 2:39 μ.μ.

Αυτός ο παίχτης με μπέρδεψε τελείως. Στο ξεκίνημα κ στο τέλος της χρονιάς ήταν πολύ καλός αλλά στη μέση της χρονιάς πολύ κακός.

Υπήρχαν παιχνίδια που δε μπορούσα να τον βλέπω να παίζει. Τόσο χάλια.

Όταν ακούστηκε ότι τον δίνουμε ως αντάλλαγμα για τον Νασούτι η απόδοση του ανέβηκε κατακόρυφα. Τυχαίο;

Ίσως το γεγονός ότι δεν ξεκουράστηκε καθόλου πέρυσι το καλοκαίρι να έπαιξε ρόλο.

Θα δείξει...

jim είπε... 23 Μαΐου 2010 στις 2:50 μ.μ.

Φίλε reddragon θα συμφωνησω μαζι σου..Μεγαλος γριφος ο Αρανο ο οποιος ξεκινησε και τελειωσε καλα την σεζον όμως στα ενδιαμεσα ηταν γκαφαδώρος..Ασφαλως και αποτελει δικαιολογια το γεγονος οτι δεν ξεκουραστηκε καθολου..Αλλα απο την αλλη δεν ειμαστε εταιρια δικαιολογιών...Πιστευω οτι στην περιπτωση του παιχτη αυτου ο προπονητης θα κρινει...ειναι δυσκολη περιπτωση...μπορει του χρονου να μας βγει και να τριβουμε τα χερια μας μπορει και οχι..Οι αργεντινοι παιχτες παντως κανουν καλυτερη 2η χρονια απο την 1η τους...

Ανώνυμος είπε... 6 Ιουνίου 2010 στις 3:49 π.μ.

ΑΝΗΚΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ(ΕΝΤΙ,ΝΑΣΟΥΤΙ,ΣΗΦΑΚΗ,ΚΑΜΕΛ,ΝΑΦΤΙ) ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ