Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΆΡΗΣ - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0 3 βαθμοί στο σακούλι

Καλησπέρα σε όλους. Την Κυριακή ο ΆΡΗΣ μας έκανε την 2η συνεχόμενη νίκη του με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο, αφού επικράτησε με 1-0 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών με γκολ που πέτυχε ο Παναγιώτης Ατματσίδης.

Άλλοι 3 βαθμοί προστέθηκαν στην σάπια φετινή χρονιά που κανείς δεν πιστεύει ότι ζει και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια..




Ο αγώνας

Με 4-4-2 για άλλη μια φορά παρατάχθηκε ο ΆΡΗΣ. Καρατζιοβαλής κάτω από τα δοκάρια, Ψυχογιός και Λιόλιος δεξιά και αριστερά στην άμυνα, με Γιαννίτση-Γκόλια στα στόπερ. Προβατίδης και Μ. Παπαδόπουλος στα χαφ, Ατματσίδης δεξιά, Σουνάς αριστερά και Πόι-Καπνίδης δίδυμο στην επίθεση. Ως αλλαγή μπήκαν και οι Λεμονής, Χινατσέλι και Ρένια.

Στο ίδιο έργο θεατές για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο ΆΡΗΣ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα με συνεχόμενη κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι σε όλο το παιχνίδι ζήτημα να έκαναν 2-3 υποψίες ευκαιρίας. Όχι βέβαια ότι ο ΆΡΗΣ έκανε πολλές φάσεις. Λίγες φορές καταφέραμε να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη για άλλη μια φορά αντίπαλη άμυνα.

Με 1-2 κλασικές ευκαιρίες ο ΆΡΗΣ ήταν για άλλο ένα παιχνίδι φλύαρος. Ευτυχώς ήρθε το γκολ του Ατματσίδη με προβολή από στημένη φάση και έδωσε τους 3 βαθμούς στην ομάδα. Να σημειωθεί ότι το γκολ ήταν οφσάιντ. Τα λέμε όταν μας αδικούν, να τα λέμε και όταν ευνοούμαστε. Δίκαιη πάντως η αποβολή του αντίπαλου. 

Μετά το γκολ πάντως ο ΆΡΗΣ ήταν σαν να φοβήθηκε και έτσι έμεινε το 1-0 ως το τέλος του παιχνιδιού.



Παρατηρήσεις

  • Πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία. Ο αντίπαλος βέβαια δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά αυτό δεν αναιρεί την πολύ καλή λειτουργία της άμυνας της ομάδας που δεν επέτρεψε να παρουσιαστούν ευκαιρίες για τα Γιαννιτσά.
  • Λίγη βοήθεια από τα μπακ. Σε άλλα παιχνίδια οι 2 Νικολάδες (Ψυχογιός και Λιόλιος) έκαναν συνεχώς πρωοθήσεις και βοηθούσαν πολύ, κάτι που δεν έγινε και την Κυριακή.
  • Έλλειψη φαντασίας στο κέντρο. Σε κακή μέρα δημιουργικά οι Προβατίδης και Μάριος Παπαδόπουλος. Σημειωτέον ότι δεν είναι η φυσική τους θέση για αμφότερους.
  • Πολύ καλή παρουσία από Καπνίδη. Συνεχώς μέσα στις φάσεις, τρέχει και κάνει κινήσεις. Αν είχε καλύτερα τελειώματα θα ήταν σπουδαίος επιθετικός γι' αυτό το επίπεδο.
  • Άλλο ένα μεγάλο ματς από τον Πόι. Τα είπαμε, τα περιμέναμε, δικαιωνόμαστε.




Συμπέρασμα

Είναι κάποια ματς που νικάς και τα ξεχνάς. Έτσι κι αυτό. Στο τέλος κανείς δεν θα το θυμάται. Σημαντικοί 3 βαθμοί, αλλά δεν σημαίνουν τίποτα. Επόμενο παιχνίδι με το... Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Μοναδικός στόχος η νίκη φυσικά, αλλά και επιτέλους μία πειστική εμφάνιση. Συνέχεια στη σκληρή δουλειά!



Υ.Γ. Μόνο εμένα δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ η επετειακή φανέλα;

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 19 Νοεμβρίου 2014 στις 2:06 π.μ.

ευστοχα τα σχολια σου νικο , και εμενα δεν μου αρεσε καθολου η ομαδα.

κραταμε μονο την νικη.

αυριο λεω να γραψω αρθρο για το συστημα του καμπος και καποια πραγματακια που παρατηρησα στο παιχνιδι ;)

**εμενα παλι μου αρεσε η φανελα...

Ανώνυμος είπε... 20 Νοεμβρίου 2014 στις 5:41 μ.μ.

Το μονο που μας ενδιαφερει ειναι οι νικες.εστω και χωρις καλες εμφανισεις.