Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

MVP της σεζόν 2010-2011

Με τα όσα συμβαίνουν με τα στημένα αλλά κ τις υπόλοιπες εξελίξεις στην Ελλάδα (μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο, απεργίες)  λίγη όρεξη έχει μείνει για τα αθλητικά.

Γενικά ο κόσμος είναι ξενερωμένος. Δεν παίζουν κ μεταγραφές στις ομάδες και ούτε θα παίξουν... Αν δεν υπήρχαν οι αποκαλύψεις για τα στημένα κανείς δεν θα ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο...

Anyway, εν μέσω όλων αυτών είπα κ εγώ να βγάλω τη δημοσκόπηση για τον MVP της χρονιάς που πέρασε. Λίγο αργά θα μου πείτε αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...

Κάτω από τη δημοσκόπηση μπορείτε να δείτε μαζεμένα κ όλα τα αποτελέσματα από τις δημοσκοπήσεις των παιχτών.

Όπως κ πέρυσι μπορείτε να ψηφίζετε όσους παίχτες θέλετε...

Πρώτη Προπόνηση Ποδοσφαιρικού Άρη, Σεζόν 2011-2012

Σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 18:00 είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2011/2012. Πλήθος κόσμου είναι σίγουρο ότι θα παραβρεθεί στο γήπεδο για να δώσει όπως κάθε χρόνο το παρόν, για να πάρει την "πρώτη του δόση", αλλά και για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές. Όσοι θα παραβρεθούμε στο Χαριλάου θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές...


Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πρώην παίκτες Άρη και μετέπειτα καριέρα No5: Thiago Gentil

Ο  Thiago Gentil  αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο στην ομάδα μας, από τα μέσα της αγωνιστικής χρονιάς 2007-2008 και ολόκληρη την επόμενη, 2008-2009. Συνολικά είχε 27 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ, το οποίο οι περισσότεροι θα θυμάστε, στα τελευταία λεπτά μέσα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Άεκ. Είναι γεννημένος στις 08 Απριλίου 1980, οπότε είναι πλέον 31 χρονών.

Ο Ζεντίλ θεωρεί ποδοσφαιρικό του πατέρα τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι καθώς ήταν αυτός που του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί και να δείξει το ταλέντο του στην ομάδα της Palmeiras. Μάλιστα εκείνη την περίοδο πήρε και το ψευδώνυμο του Καρχαρία (tubarao), για δύο λόγους: 1) από μια ντρίπλα που συνήθιζε να κάνει για να προσπεράσει τον αντίπαλο αμυντικό.  2) Από το μαλλί του.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πρώην παίκτες Άρη και μετέπειτα καριέρα No4: Javier Campora

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον παίκτη που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Clausura Αργεντινής, με την ομάδα της Ουρακάν - 11 γκολ, Χαβιέρ Κάμπορα.


Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν πολύ αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα κρίσιμα γκολ που πέτυχε και την αποτελεσματικότητα που είχε στο σκοράρισμα. Το πώς έφυγε, πραγματικά πονεμένη ιστορία και χιλιοειπωμένη. Ακόμη και σήμερα μετά από έναν χρόνο ακούγεται το όνομά του από φιλάθλους του Άρη που τον λησμονούν, έστω και αν δεν γνωρίζουν τις λεπτομέρειες για το πώς έφυγε από τον Άρη. Το άρθρο θα στηριχθεί κυρίως στο πώς τα πήγε στην ομάδα που μεταγράφηκε...

Πρώην παίκτες Άρη και μετέπειτα καριέρα Νο3: Sebastian Abreu

Loco Abreu
Δε θα μιλήσουμε για το βιογραφικό του Abreu, (για να γίνει αυτό θα πρέπει να αφιερώσουμε πάνω  από 10 σελίδες!), απλά θα μάθουμε την μετέπειτα πορεία του στην ομάδα της Botafogo (Βραζιλία) στην οποία αγωνίζεται έως σήμερα.
Παραδόξως έμεινε στην ίδια ομάδα πάνω από έναν χρόνο, γεγονός σπάνιο για τον Loco, καθώς δεν το συνηθίζει. Απλά και μόνο να αναφέρουμε ότι έχει αγωνιστεί σε 17 διαφορετικές ομάδες, πάει να “σπάσει” το σχετικό ρεκόρ!!!

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πρώην παίκτες Άρη και μετέπειτα καριέρα No2: Carlos Arano

Ο Κάρλος Αράνο είχε αποχωρήσει από τον Άρη τέτοια περίοδο πέρυσι. Πριν εγκαταλείψει τον Άρη ακούγονταν έντονα ότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται η River Plate. Μάλιστα υπήρχε σενάριο για ανταλλαγή του Αράνο με τον Νασούτι, αρκεί ο Άρης να έδινε και κάποια χρήματα ως αποζημίωση. Τελικά το συγκεκριμένο σενάριο δεν προχώρησε και ο Άρης άφησε τον παίκτη ελεύθερο να μεταγραφεί όπου ο ίδιος ήθελε. Μετά από λίγες ημέρες μάθαμε τελικά ότι υπέγραψε στην River.
Μερικές ιστοσελίδες του εξωτερικού αναφέρουν ότι η Ρίβερ πλήρωσε 127.000 € για να τον αγοράσει από τον Άρη, δεν ξέρω αν αυτό αληθεύει.


Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μεταγραφές 2011/2012 (No 2)

Επόμενες Κινήσεις
Πλέον αναμένουμε τις ανακοινώσεις για άλλους τρεις παίκτες από στιγμή σε στιγμή. Οι δύο πρώτοι Νέρι Καστίγιο και Καρίμ Σολτάνι είναι δύο παίκτες που γνωρίζουμε καλά, ενώ ο τρίτος Μάριο Ρουί είναι ελπιδοφόρος Πορτογάλος που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.   

Νέρι Καστίγιο
Με τον Νέρι Καστίγιο μπορεί οι διαπραγματεύσεις να κράτησαν μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είχαν αίσιο τέλος και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το Θεό στο στήθος. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα (ομάδα - μάνατζερ παίκτη). Επίσης η ομάδα μας φαίνεται να τα έχει βρει και με την Σαχτάρ, (μια και έθετε κάποιους όρους), το ίδιο και ο παίκτης με την Σαχτάρ, οπότε απομένει και τυπικά η αποδέσμευση του παίκτη από τους Ουκρανούς, ώστε να υπογράψει το 2ετές συμβόλαιό του, με αποδοχές κοντά στα 500.000 € τον χρόνο. Λογικά ο Νέρι θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας και περιμένουμε πολλά από αυτόν. 

Μεταγραφές 2011/2012 (Νο 1)

Σε προηγούμενα post τονίζαμε ότι είναι σημαντικό να προκύψει και επίσημα η διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να "τρέξει" τα θέματα της ομάδας, με μεταγραφές και αποδεσμεύσεις. Αυτό έγινε πραγματικότητα και πλέον μαθαίνουμε τις πρώτες κινήσεις, που μόνο αισιοδοξία δίνουν στους φιλάθλους του Άρη. 
Η αρχή έγινε με την υπογραφή συμβολαίων με τρεις από τους "πιτσιρικάδες" της β' ομάδας: Διούδης (τερματοφύλακας, 3ετές), Γιαννίτσης (κεντρικός αμυντικός 4ετές) και Γιαννιώτας (δεξιός μεσοεπιθετικός, 3ετές) υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με την ομάδα και τους ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα να έρθουν! Μακάρι να τους δούμε να παίρνουν τις ευκαιρίες όταν θα κρίνει ο προπονητής και να μπορέσουν να δείξουν το ταλέντο τους.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Αποτυχημένη χρονιά; Ποιος ευθύνεται;

Πέρασε μία βδομάδα από την ήττα γοήτρου από τον συμπολίτη που μας άφησε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Με λίγο πιο καθαρό μυαλό θα προσπαθήσουμε να δούμε πόσο αποτυχημένη ήταν η φετινή χρονιά κ ποιος ευθύνεται γι'αυτό...

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Selhurst Park (Crystal Palace F.C.) & Brisbane Road (Leyton Orient F.C.)

Σήμερα θα ασχοληθούμε με άλλα δύο στάδια λονδρέζικων ομάδων που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες. Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, τέτοια στάδια δεν έχουν ούτε ομάδες μας που αγωνίζονται στην Super Ligda. 

Είναι το Selhurst Park Stadium στο οποίο αγωνίζεται η Crystal Palace, (αγωνίζεται στην Championship - αντίστοιχη Β' Εθνική), και το Brisbane Road Stadium στο οποίο αγωνίζεται η Leyton Orient, (αγωνίζεται στην League 1 - αντίστοιχη Γ' Εθνική).



Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Πρώην παίκτες Άρη και μετέπειτα καριέρα... Mario Regueiro

Χθες το βράδυ είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω έναν αγώνα από το αργεντίνικο πρωτάθλημα μεταξύ Lanus - Argentinos Juniors. Είδα τόσους γνωστούς μας παίκτες που σκέφτηκα να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε μερικούς που φόρεσαν τη φανέλα μας και πλέον αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα. Άλλοι από αυτούς εκδιώχθηκαν από τη διοίκηση, άλλοι πάλι δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό τους και αποχώρησαν οικειοθελώς από την ομάδα...
Mario Regueiro

O Mario Regueiro είναι γεννημένος στις 14 Σεπτεμβρίου 1978, και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. 

Αγωνίστηκε στην ομάδα του Άρη τη σεζόν 2008-2009. Συμμετείχε συνολικά σε 23 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ. Αρχικά ο Άρης τον απέκτησε από την Βαλένθια ως δανεικό, οι εμφανίσεις του στα φιλικά εντυπωσιακές.  Ταχύς, με εκπληκτικό σουτ, είχε τη δυνατότητα να κόβει μέσα στην περιοχή και να σουτάρει ή να βγάζει συρτές σέντρες. Δε φημίζονταν ωστόσο για την ικανότητά του να μαρκάρει. 

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Κιτρινόμαυρη επικαιρότητα

Επιτέλους, μετά από κάποιες εβδομάδες, γράφω και πάλι ένα άρθρο. Όλο αυτό το διάστημα, προσπαθούσα να ενημερωθώ για τα θέματα της ομάδας μας. Βρίσκομαi σε άδεια για λίγο διάστημα και έτσι θα ήθελα, να γράψω τις απόψεις μου, για μερικά επίκαιρα θέματα της ομάδας μας, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.



Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ανασκόπηση της σεζόν 2010-2011 για το μπάσκετ του Άρη

Επειδή τις τελευταίες μερες πολύ κόσμος άρχισε να ασχολείται με το μπάσκετ, πριν κάνουμε την κριτική μας για την σεζόν που πέρασε καλό είναι να δούμε κ να θυμηθούμε τι έγινε όλη αυτή τη χρονιά.

Γιατί πολλοί από αυτούς που ενδιαφέρθηκαν ξαφνικά για το μπάσκετ δεν έχουν ιδέα τι συνέβη όλη τη χρονιά.

Επειδή όμως τους έτσουξε η ήττα/αποκλεισμός από την ομάδα του Ποτέ, τους αιώνιους δεύτερους ψάχνουν να βρουν φταίχτες, αποδιοπομπαίους τράγους κ να βγάλουν το άχτι τους...

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

White Hart Lane Stadium - Tottenham Hotspur F.C.

White Hart Lane Stadium
To στάδιο της Tottenham Hotspur βρίσκεται στο Βόρειο Κεντρικό Λονδίνο. Είναι χτισμένο το 1899 και μετά από πολλές βελτιώσεις έχει πλέον χωρητικότητα 36.230 θέσεις. 

Η διοίκηση των Spurs, έχει λάβει την απόφαση να χτίσει νέο γήπεδο καθώς το συγκεκριμένο πλέον είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που ενδιαφέρεται να δει την ομάδα από κοντά. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που μου μετέφερε ο ξεναγός ότι υπάρχουν 30.000 επιπλέον αιτήσεις που βρίσκονται σε αναμονή για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας!!!

Το νέο γήπεδο θα χτιστεί στη ίδια τοποθεσία, στο υπάρχον. Έχουν αγοράσει ήδη το διπλανό οικόπεδο (είναι κάτι παλιές αποθήκες, φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία) και θα γκρεμίσουν σε πρώτη φάση μόνο τη μία κερκίδα, έτσι ώστε να μπορεί να παίζει η ομάδα στο συγκεκριμένο γήπεδο, χωρίς να χρειαστεί να ξενιτευτεί (θα πέσει η αριστερή κερκίδα της φωτογραφίας για να επεκταθεί κομμάτι - κομμάτι). Υπολογίζουν ότι το νέο γήπεδο θα έχει χωρητικότητα 60.000 θεατές! Ελπίζουν ότι θα έχουν ολοκληρώσει την κατασκευή μέσα στα επόμενα 5 χρόνια...
 

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Τραγική εμφάνιση και αναπόφευκτη ήττα: 63-56

Ο συμπολίτης έκανε το 3-2 και απέκτησε το δικαίωμα να παίξει στην Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς. Τι μπορείς να σχολιάσεις και τι να βρεις να πεις για τη σημερινή ΤΡΑΓΙΚΗ εμφάνιση και την απόλυτα λογική, (με βάση την εικόνα του παιχνιδιού), ήττα της ομάδας.

Πλέον θα περιμένουμε να μάθουμε την απόφαση της Euroleague, για το αν θα δώσει τη δυνατότητα και σε 4η ελληνική ομάδα να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Αν γίνει αυτό, (υπάρχουν αρκετές πιθανότητες), τότε ο συμπολίτης θα αγωνιστεί απευθείας στους ομίλους και εμείς θα παίξουμε σε προκριματικά.

Κριτική Παικτών 2010-2011: Χαβίτο

 Φέτος έμελε να είναι η τελευταία χρονιά του Χαβίτο στον Άρη. Μαζί κ με την αποχώρηση του Κόκε κ του Κάλβο έκλεισε ένας κύκλος στον Άρη.


Ο Χαβίτο ήταν τόσα χρόνια ένας μέτριος παίχτης του 7 που σου έδινε κάθε φορά στο γήπεδο τουλάχιστον το 6.

Εργατικός, χαμηλών τόνων, σωστός επαγγελματίας. Στο τέλος όμως μας τα χάλασε...

Craven Cottage (Fulham FC), Loftus Road (QPR FC)

To σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μίνι αφιέρωμα σε δύο στάδια ομάδων που θα αγωνίζονται του χρόνου και οι δύο στην Premier League. Είναι το Craven Cottage της Fulham και το Loftus Road της Queens Park Rangers (QPR) - ανέβηκε φέτος ως πρωταθλήτρια από την Championship.  



Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Κριτική Παικτών 2010-2011: Νέρι Καστίγιο

Ο 27χρονος Μεξικάνος ήρθε στον Άρη τον Ιανουάριο ως αντικαταστάτης του Κάλβο στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας.

Ο παίχτης είχε δοθεί δανεικός από την Σαχτάρ σε Αμερικάνικη ομάδα. Την περίοδο λοιπόν της μεταγραφής στην Αμερική δεν είχαν αρχίσει ακόμη το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα ο Καστίγιο να βρίσκεται ουσιαστικά σε διακοπές...

Επόμενο ήταν λοιπόν να αργήσει πάρα πολύ να βρει ρυθμό, φυσική κατάσταση να δεθεί με την ομάδα κ να προσφέρει. Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για μεταγραφή Ιανουαρίου μια κ στην συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο θες παίχτες έτοιμους (όπως ήταν ο Μπομπαντίγια).

Βέβαια στη διοίκηση είπαν ότι τον πήραν δανεικό με σκοπό να τον κρατήσουν κ για την επόμενη χρονιά....

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Stamford Bridge (Chelsea F.C.) & The Den (Millwall F.C.)

Είχα υποσχεθεί μια περιήγηση και στα υπόλοιπα γήπεδα του Λονδίνου προκειμένου να τα γνωρίσετε από κοντά. Σήμερα θα σας παρουσιάσω το "Stanford Bridge" της μεγάλης Chelsea και το "The Den" της ιστορικής Millwall...

Stamford Bridge (Chelsea F.C.)


Κριτική Παικτών 2010-2011: Ραούλ Μπομπαντίγια

Ο σκληροτράχηλος Αργεντίνος ήρθε στον Άρη τον Ιανουάριο ως δανεικός από την Γκλάντμπαχ με σκοπό να βοηθήσει στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας.

Ο Μπομπαντίγια είναι γεννημένος στις 18/06/1987 και έκανε αίσθηση στα Ελβετικά γήπεδα. Η Γκλάντμπαχ ξόδεψε γύρω στα 4 εκατομμύρια για να τον αποχτήσει. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έδινε με τπτ ρήτρα για απόκτηση του παίχτη μετά τον δανεισμό.

Ως Αργεντίνος, δεν είναι κ το καλύτερο παιδί, οπότε λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος και μίας τιμωρίας 5 αγωνιστικών στην Γερμανία κατέληξε ο παίχτης στον Άρη.

Κατάφερε να βοηθήσει; Ή μήπως ήταν ήδη αργά όταν ήρθε;

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΆΡΗΣ - Παοκ 80 - 91: Τα καταφέραμε πάλι...

Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε ότι ο κόσμος από μόνος του δεν παίρνει κανένα παιχνίδι. Αν δεν παίξει η ομάδα δουλειά δεν γίνεται...

Σήμερα το Παλέ ήταν πιο καυτό από κάθε άλλη φορά φέτος, ο κόσμος παθιασμένος δεν σταμάτησε στιγμή να φωνάζει...

Η ομάδα όμως φάνηκε κατώτερη των προσδοκιών, έχασε ένα ματς που φαινόταν ότι θα το κέρδιζε εύκολα...

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε όμως κ το διαιτητικό τρίο...

Κριτική παικτών 2010-2011: Κάρλος Ρουίζ


Ο Κάρλος Ουμπέρτο Ρουίζ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής. Στην πατρίδα του τη Γουατεμάλα θεωρείται εθνικός ήρωας και ο πιο επιτυχημένος παίκτης που έχει βγάλει η μικρή χώρα της κεντρικής Αμερικής.

Γεννημένος στις 15 Σεπτεμβρίου 1979 ήρθε στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι με στόχο να αντικαταστήσει τον πολύ πετυχημένο Κάμπορα.

Τα κατάφερε; Μάλλον όχι...

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Emirates Stadium Tour - Arsenal FC

Πιστός στις υποσχέσεις μου, σας προσφέρω ένα post με φωτογραφίες και λεπτομέρειες σχετικά με το τουρ που είχα την τύχη να παρακολουθήσω στο στάδιο Emirates της Άρσεναλ. 
Καταρχήν να τονίσω ότι τη συγκεκριμένη ξενάγηση την είχα "κλείσει" μέσω internet 15 ημέρες πριν, καθώς ήταν η πρώτη διαθέσιμη! Όλες οι άλλες νωρίτερα ήταν sold out!!! Και φανταστείτε ότι καθημερινά έχουν 5 tour, ξεκινώντας από τις 10:00 μέχρι τις 15:00...

Κριτική Παικτών 2010-2011: Σέρχιο Κόκε

Ο πέμπτος έμελλε τελικά να είναι και τελευταίος χρόνος του Σέρχιο στην ομάδα μας.

Ο Σέρχιο Κοντρέρας Πάρντο ή απλά Κόκε είναι γεννημένος στις 27 Απριλίου 1983. Ήταν ο τρίτος πιο παλιός παίκτης του Άρη, μετά τους Βαγγέλη και Κουλοχέρη.

Οι απόψεις για τον Σέρχιο διίστανται. Άλλοι τον εκτιμούν απεριόριστα (μεταξύ αυτών και εγώ), άλλοι πάλι χάρηκαν με την απομάκρυνσή του.

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο Κόκε προσέφερε όλα αυτά τα πέντε χρόνια που έμεινε στην ομάδα.

Σίγουρα θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα, με βάση την αξία του. Παρόλα αυτά, βοήθησε πολύ την ομάδα και με την απόδοσή του, (ειδικά τα πρώτα χρόνια) και με την αναγνωρισιμότητα που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πολλά παιδάκια ήθελαν να μοιάσουν στον Κόκε, μια και ήταν ο ηγέτης του, ο παίκτης που ήξερε το τόπι όσο λίγοι...

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κριτική Παιχτών 2010-2011: Γιώργος Κατίδης, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος

Η κριτική των παιχτών συνεχίζεται και αυτήν την φορά στο "στόχαστρο" του Blog μπαίνουν οι μικροί Γιώργος Κατίδης και Χαράλαμπος Οικονομόπουλος.

Γιώργος Κατίδης

Προέρχεται από τον Ηρακλή Αγίου Λουκά, τοπική ομάδα στην περιοχή των Γιαννιτσών. Ήρθε στον Άρη πριν από 3 χρόνια, με εισήγηση του Πέτρου Πασσιαλή, και ένας άλλος σπουδαίος μέσος του παρελθόντος, ο Γιώργος Σεμερτζίδης, ήταν εκείνος που τον κάλεσε στην Εθνική Παίδων.


Κριτική Παικτών 2010-2011: Τόνι Κάλβο

Ο απείθαρχος Ισπανός έκλεισε φέτος τον 4ο του χρόνου στην ομάδα. Σχεδόν... γιατί το 2ο εξάμηνο δόθηκε δανεικός στην Πάρμα.

Ο Κάλβο είναι γεννημένος τον Μάρτιο του 1987 οπότε έκλεισε φέτος τα 24 του χρόνια. Μυαλό όμως δεν έβαλε...

Παίχτης με απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά, επιτόπια ντρίπλα και προσποίηση που μπορεί να αφήσει χαζό κ τον πιο καλό αμυντικό, καλό σουτ κ αρκετά γρήγορος...

αλλά ...

ποτέ δε μπόρεσε να τα βγάλει όλα αυτά με διάρκεια στο γήπεδο...

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Παοκ - ΆΡΗΣ 59 - 67: Πελααααααατες μου...

Με μία μέτρια εμφάνιση αλλά με περίσσιο πάθος  οι παίχτες μας πέτυχαν τη μεγάλη νίκη μέσα στο κρατικό της Πυλαίας και έσπασαν την έδρα του αντιπάλου.

Που να παίξουμε και καλά δηλαδή...

Την Κυριακή στις 7 έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε την ιστορία για να αρχίσουμε κ εμείς τα μπάνια...

Πρέπει να είμαστε όλοι στο Παλέ. Αν δεν γίνει Sold Out θα είμαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κριτική Παικτών 2010-2011: Χρήστος Αραβίδης, Φαμπιάνο Λίμα

Μιας κ ξεκινήσαμε να γράφουμε για τα "διαμάντια" του ρόστερ μας, ας συνεχίσουμε με 2 παίχτες από την επιθετική γραμμή που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους φέτος... τον Χρήστο Αραβίδη και τον Φαμπιάνο Λίμα.

Χρήστος Αραβίδης
Ο Αραβίδης είναι για 2ο χρόνο στην ομάδα και έχει για άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Πέρυσι είχε όλες κ όλες 9 συμμετοχές. Φέτος δεν ήταν στα πλάνα του Κούπερ αλλά η ομάδα δε μπόρεσε να τον αποδεσμεύσει οπότε θέλοντας κ μη έμεινε στον Άρη...

Φέτος αγωνίστηκε 4 φορές και 91 λεπτά σε σύνολο! Βασικά τον παίχτη τον χρησιμοποίησε ο Κούπερ κάποιες φορές που είχε ξεμείνει η ομάδα από επιθετικούς λόγω τιμωριών ή τραυματισμών...

Ένας λόγος που έφυγε ο Κούπερ από τον Άρη ήταν το ότι αναγκαζόταν να παίζει με παίχτες που δεν είχε στα πλάνα του επειδή δεν είχε άλλες επιλογές...

Κριτική Παιχτών 2010-2011: Τσεσνάουσκις, Σακάτα, Πορτίγια

Συνεχίζουμε την αξιολόγηση των παικτών μας, με τρεις ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής που δεν είχαν πολλές συμμετοχές, για αυτό και θα μπουν όλοι σε ένα άρθρο. Είναι οι Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Αλβάρο Πορτίγια και Νταϊσούκε Σακάτα.

Deividas Cesnauskis
Είναι γεννημένος στις 30/06/1981, με ύψος 1.80 και 77 κιλά. Ο Λιθουανός δεξιός χαφ έπαιξε συνολικά σε 15 παιχνίδια (9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 στο Europa League). Συνολικά επιχείρησε 2 σουτ, ένα βρήκε εστία, ενώ τιμωρήθηκε 2 φορές με κίτρινη κάρτα. Να θυμίσω ότι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα, (λήγει τον Ιούνιο του 2013).